Ο superstar dj David Morales έρχεται στην Ίο!

Ο superstar dj David Morales έρχεται στην Ίο!

Θα δώσει ένα μοναδικό dj set στο Pathos Lounge Βar!

Ο superstar dj David Morales έρχεται στην Ίο!
Κρατήστε την 25η Ιουλίου, όπου ο superstar dj David Morales, έρχεται στην Ίο, για ένα μοναδικό dj set. Πιο συγκεκριμένα, θα βρεθεί πίσω από τα decks του Pathos Lounge, το οποίο ανήκει στο ίδιο συγκρότημα με το Agalia Luxury Suites Boutique Hotel, νέο μέλος των SLH.

Η καριέρα του Morales μετράει πάνω από 20 χρόνια επιτυχιών, αναρίθμητων συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Jamiroquai, Bjork, Janet Jackson, Madonna, Mariah Carey ενώ έχει προταθεί για πολλά βραβεία Grammy και άλλα.Το ντεμπούτο άλμπουμ του 'The Program', κυκλοφόρησε το 1993, από την Mercury Records (Universal) και περιείχε το μεγάλο hit  'In de Ghetto'. Το 1998, κέρδισε το βραβείο Grammy για το Remixer της χρονιάς.
 
Έχει κάνει remix και παραγωγή σε περισσότερες από 500 κυκλοφορίες για καλλιτέχνες όπως οι Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Janet Jackson, Eric Clapton, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston, και Jamiroquai.
 

Κλείσιμο

Το ξενοδοχείο Agalia είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο στην πόλη της Ίου με  θέα στο λιμάνι και τη Χώρα. Όλα τα δωμάτια έχουν έναν ιδιαίτερο Κυκλαδίτικο χαρακτήρα με ξεχωριστή διακόσμηση και μοναδικά έπιπλα προσφέροντας ένα σκηνικό απόλυτης ηρεμίας για όσους επιθυμούν να αποδράσουν στο υπέροχο αυτό νησί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης