Μαγική βραδιά από την ομάδα της Σύρου «Καβάφης»

Μαγική βραδιά από την ομάδα της Σύρου «Καβάφης»

Η Σύρος και η ομάδα «Καβάφης» δίδαξαν για άλλη μια φορά πολιτισμό και τέχνη! Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα λόγια είναι... πολύ φτωχά για να αποτυπώσουν το μεγαλείο των στιγμών που μπορούν να... ταξιδέψουν κάποιον, μέσα σε μια μουσικοποιητική παράσταση

Μαγική βραδιά από την ομάδα της Σύρου «Καβάφης»
Η Σύρος και η ομάδα «Καβάφης» δίδαξαν για άλλη μια φορά πολιτισμό και τέχνη! Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα λόγια είναι... πολύ φτωχά για να αποτυπώσουν το μεγαλείο των στιγμών που μπορούν να... ταξιδέψουν κάποιον, μέσα σε μια μουσικοποιητική παράσταση.

Αυτό έγινε και το βράδυ του Σαββάτου στα Γιάννενα, όπου η ομάδα «Καβάφης» του πολιτιστικού συλλόγου Ανω Σύρου έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ με τα ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη και τα αντίστοιχα τραγούδια. Μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία με διοργανωτή το ίδρυμα «Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή», της πόλης. Ενα ίδρυμα με πολύ σπουδαίο κοινωνικό έργο στην περιοχή της Ηπείρου, αλλά και ιδιαίτερες πολιτιστικές ευαισθησίες.

Η παράσταση έγινε με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων αλλά και των 150 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης