Οι ταινίες της εβδομάδας: Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κόλιν (Φάρελ)

Οι ταινίες της εβδομάδας: Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κόλιν (Φάρελ)

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει βρει τη μούσα του. Κι ο Κόλιν Φάρελ τη φόρμα του.

Οι ταινίες της εβδομάδας: Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κόλιν (Φάρελ)
Ευτυχώς λίγοι θα θυμούνται στο μέλλον ότι ο Κόλιν Φάρελ έχει υπάρξει ο «Αλέξανδρος» στην ταινία του Όλιβερ Στόουν. Φρόντισε καταλυτικά γι’ αυτό ο Γιώργος Λάνθιμος, ο οποίος τον έχει επιλέξει για πρωταγωνιστή στις δυο πρόσφατες ταινίες του: τον «Αστακό» και το «Θάνατο του ιερού ελαφιού». Και ο Φάρελ δεν απογοητεύει – στο ρόλο ενός εγωκεντρικού καρδιοχειρουργού που κρατά στα χέρια του τη μοίρα της οικογένειάς του, τού ταιριάζει απόλυτα το στιλ και υπακούει πιστά την καθοδήγηση του Λάνθιμου.

Έχοντας αφήσει πίσω του τα χρόνια των καταχρήσεων (είναι εδώ και δέκα χρόνια νηφάλιος) και κάνοντας πολύ πιο σοφές επαγγελματικές επιλογές (όπως το «Beguiled» της Σοφίας Κόπολα, όπου πρωταγωνίστησε πάλι με τη Νικόλ Κίντμαν), ο Φάρελ ετοιμάζεται για την πιο απογειωτική στιγμή της καριέρας του: το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον! Μέχρι τότε, κανείς δεν μπορεί να τον συγκρατήσει όταν ξεκινά να μιλά για τον αγαπημένο του σκηνοθέτη ever και το ιδιαίτερο σύμπαν των ταινιών του.

Όταν διάβασε το σενάριο του «Θανάτου» 
Ήταν το πιο ζοφερό πράγμα που είχα διαβάσει ποτέ. «Ποιος λογικός άνθρωπος θα συμμετείχε σε κάτι τέτοιο;», σκέφτηκα. «Είμαι μέσα! Μου άρεσε πολύ που δούλεψα στον Αστακό. Είχα βρει μια γλύκα ή μια ελπίδα εκεί. Εδώ είναι πολύ σκοτεινό το υλικό. 

Κλείσιμο
Για τη διπλή συνεργασία του με τη Νικόλ Κίντμαν
Είχε πολλή πλάκα που δουλέψαμε σε δυο ταινίες με τη Νικόλ Κίντμαν, με διαφορά μάλιστα δυο εβδομάδων. Χάρηκα και γιατί τα πήγαμε καλά στην πρώτη, και γιατί η δυναμική των χαρακτήρων μας στις δυο ταινίες είναι τόσο διαφορετική που είχε ενδιαφέρον να την εξερευνήσουμε.

Για τη νέα του δημιουργική πλευρά
Νιώθω ότι κάνω πλέον μια δουλειά που είναι πιο προκλητική για μένα ως ηθοποιός και ως άντρας. Είναι λιγότερο σωματική. Είναι βαθύτερη. Από τα έξω κοιτώντας προς τα μέσα. Εγώ βλέπω τα αποτελέσματα του γλυπτού. Για το γλύπτη που το δημιουργεί είναι μια διαδικασία βήμα-βήμα. Φτάνεις εκεί που είναι να φτάσεις ως αποτέλεσμα χιλιάδων αποφάσεων και περιστάσεων. Είναι σα να βλέπει ξαφνικά μια γιαγιά το εγγόνι της μετά από πέντε χρόνια και να βλέπει πόσο έχει μεγαλώσει. Αν το έβλεπε κάθε μέρα δε θα ήταν τόσο δραματική η αλλαγή. Δε βλέπω την αλλαγή μέσα μου ως μια φοβερή μεταμόρφωση.

Για την ηλικία που περνά και χάνεται
Μου αρέσει που μεγαλώνω, είπε ο Φάρελ στην Έλεν ντεΤζένερες. “Παρότι βγάζω τρίχες σε παράξενα μέρη και χάνω τρίχες από όχι τόσο παράξενα μέρη. Είναι ένα είδος δυσμενούς αποστροφής. Παρεμπιπτόντως, έκλεψα την προηγούμενη ατάκα από τον Μπίλι Κρίσταλ στο «Τι έκανες μπαμπά στην Άγρια Δύση;»

Για τα χρόνια της κατάχρησης
Ήμουν τελειωμένος. Για πολύ καιρό δεν έβαζα καθόλου φρένο. Για πάρα πολύ καιρό. Θα τρελαινόμουν για τρεις, έξι μήνες και μετά θα έκανα λίγο πίσω για λίγους μήνες προσπαθώντας να επανέλθω στην ατμόσφαιρα. Δεν μπορούσα με τίποτα να βρω το χειρόφρενο.

Για το σύμπαν του Γιώργου Λάνθιμου
Είσαι σ’ αυτόν τον κόσμο που είναι παράξενος, αλλά δεν είναι κιόλας. Και οι χαρακτήρες στην οθόνη συμπεριφέρονται σα να είναι όλα φυσιολογικά. Αυτό μας αναστατώνει. Αν οι χαρακτήρες αντιστέκονταν και σήκωναν τις γροθιές τους στον αέρα, θα έκαναν όλη τη δουλειά για λογαριασμό μας. Αλλά οι χαρακτήρες στις ταινίες του Γιώργου δεν επεξεργάζονται απαραίτητα τα πράγματα με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο σινεμά τους ανθρώπους να τα επεξεργάζονται, ή με τον τρόπο που το κάνουμε εμείς. Κι αυτό νομίζω είναι που γίνεται αγχωτικό ή εκνευριστικό.

Για το Γιώργο Λάνθιμο
Υπάρχει μια διαστρεβλωμένη λογική στο σενάριο που αψηφά την ανάγκη σου να βγάλεις άκρη όπως κάνεις συνήθως όταν διαβάζεις ένα σενάριο. Οπότε εμπιστεύεσαι το μυστήριό του. Κι έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε έναν σκηνοθέτη με τις ικανότητες και το όραμα του Γιώργου. 

Για το Γιώργο Λάνθιμο – ξανά
Ενδιαφερόμουν πολύ να ξανασυνεργαστώ με τον Γιώργο. Στα 20 χρόνια που δουλεύω δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον σκηνοθέτη που να είναι τόσο μοναδικός, τόσο αναγνωρίσιμος απ’ αυτό που κάνουν και τον τρόπο που το κάνουν, όσο ο Γιώργος.


Λάνθιμος για πάντα: Ο Έλληνας σκηνοθέτης επιστρέφει με την πιο τρομαχτική, σκοτεινή, φιλόδοξη ταινία του!

(4) Ο θάνατος του ιερού ελαφιού / The Killing of a Sacred Deer 
Του Γιώργου Λάνθιμου. Θρίλερ/δράμα, 2017, Ην.Βασίλειο/Ιρλανδία, 120’. Με τους: Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν


Ο «Αστακός» σκλάβωσε την καρδιά, οι «Άλπεις» την ψυχή μου. Ο «Θάνατος του ιερού ελαφιού» έρχεται να γραπώσει το μυαλό και να το κουνήσει σαν σέικερ. Όπως όλες οι ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, έτσι και ο «Θάνατος» είναι μια μεγάλη ταινία, η πιο φιλόδοξή του ως τώρα, για έναν γιατρό που γίνεται στόχος εκδίκησης ενός παράξενου αγοριού που έχει χάσει τον πατέρα του. Κιουμπρικ-ικών απόηχων, αλλά ξεκάθαρης Λανθιμικής ταυτότητας θρίλερ, με το πιο σκούρο, σκοτεινό, κατάμαυρο χιουμορ στην ως τώρα σεναριογραφία του σκηνοθέτη με τον Ευθύμη Φιλίππου. Οι οποίοι, έτσι για τα πρακτικά, κέρδισαν το Βραβείο Σεναρίου στις Κάνες.




(3) Thor: Ragnarok 
Του Τάικα Γουαΐτιτι. Φαντασίας, 2017, ΗΠΑ, 140’. Με τους: Κρις Χέμσγουορθ, Τομ Χίντλστον, Κέιτ Μπλάνσετ


Από τις πιο ανάλαφρες ταινίες στο σύμπαν της Marvel, όπου ο Θορ συνεργάζεται με τον Χαλκ και, ίσως/ίσως-και-όχι με τον Λόκι, εναντίον της κακιάς αδερφής του Χέλα. Αποσυντονιστική αλλά απολαυστική η ομοιότητα της Μπλάνσετ με τη Δέσποινα Βανδή και φανταστική η εμφάνιση του Ματ Ντέιμον σε σουρεαλιστικό κάμεο.



Success Story 
Του Νίκου Περάκη. Κωμωδία, 2017, Ελλάδα. Με τους: Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Φιόνα Γεωργιάδη


Η «γκρίζα» κωμωδία του Νίκου Περάκη: Ένας πλούσιος ψυχίατρος και μια άνεργη ηθοποιός ερωτεύονται και παντρεύονται, αλλά στην πορεία η κοπέλα χάνει τον εαυτό της.




(1.5) Τι συνέβη στη Δευτέρα / What happened to Monday? 
Του Τόμι Βίρκολα. Επιστημονικής φαντασίας, 2017, Ην.Βασίλειο/Γαλλία/Βέλγιο/ΗΠΑ, 123’. Με τους: Νούμι Ραπάς, Γουίλεμ Νταφό, Γκλεν Κλόουζ


Κακέκτυπο του «Orphan Black» με τη Νούμι Ραπάς σε επταπλό ρόλο: σε ένα ζοφερό μέλλον όπου σε κάθε οικογένεια επιτρέπεται ένα παιδί, ο Γουίλεμ Νταφό κρύβει τις επτά δίδυμες εγγονές του για να τις προστατέψει. 





Νάνος στο σπίτι / Gnome Alone 
Των Πίτερ Λεπενιότις, Σέλι Σένοϊ. Κινούμενα σχέδια, 2017, Καναδάς, 89’. Με τις φωνές των: Μπέκι Τζ, Τάρα Στρονγκ

Μια κοπέλα ανακαλύπτει πως στο καινούριο της σπίτι οι διακοσμητικοί νάνοι ζωντανεύουν – για να προστατεύσουν τον πλανήτη από σατανικούς εισβολείς.



(3) Σημαδεμένες καρδιές / Scarred Hearts
Του Ράντου Ζούντε. Δραματική, 2016, Ρουμανία/Γερμανία, 141΄. Με τους: Λούσιαν Τέοντορ Ρους, Ιβάνα Μλαντένοβιτς 


«Το χιούμορ σε βοηθά να γιατρευτείς». Από τον Ράντου Ζούντε, του υπέροχου «Aferim!», έρχεται μια ταινία εμπνευσμένη από το έργο του ποιητή Μαξ Μπλέτσερ, τον Ρουμάνο Κάφκα για κάποιους ή Τόμας Μαν για άλλους. Μεγάλη σε διάρκεια, αλλά ευτυχώς και σε καρδιά και χιούμορ, με μια αξέχαστη σκηνή σεξ σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου.





Hot List

1.
Προβάλλεται επίσης στην Αλκυονίδα το ντοκιμαντέρ του Σπύρου Τέσκου «Ελεγεία υπανάπτυξης» για τους τέως εργαζομένους της εταιρείας Λιπασμάτων της Δραπετσώνας. 

2. Κάθε Παρασκευή & Σάββατο τα μεσάνυχτα, για όλο τον Νοέμβριο, θα προβάλλεται στο Άστορ το μυστικιστικό γουέστερν «Mimosas» που κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Εβδομάδας Κριτικής στις Κάνες. 

3. Νέα φωτογραφία κυκλοφόρησε για το «White Crow» του Ρέιφ Φάινς, όπου ο Όλεγκ Ιβένκο υποδύεται το Ρούντολφ Νουρέγιεφ.

4. Το Netflix θα ακυρώσει το «House of Cards” μετά την τρέχουσα, έκτη σεζόν του λόγω του σκανδάλου του Κέβιν Σπέισι.

5. Στο πλαίσιο του υπέροχου φεστιβάλ «Enter Afrofuturism» (7-12/11, Στέγη, sgt.gr) θα προβληθούν ταινίες με θέμα την τζαζ, την Detroit techno και τη μουσική στις αφρικανικές μητροπόλεις (7-8/11, Ινστιτούτο Γκαίτε, goethe.gr). 


Και η ατάκα της εβδομάδας...


Κέβιν Σπέισι: “Επιλέγω τώρα να ζήσω ως γκέι άντρας». Ο Κέβιν Σπέισι κάνει coming out, εν μέσω κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση.


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

ΑΘΗΝΑ (Κέντρο)

ΑΑΒΟΡΑ

Ιπποκράτους 180, Νεάπολη, Tηλ: 2106423271, 7.00€, ΑΜΕΑ: 6.00 €, Ανεργοι: 6.00 €, Δευτέρα & Τρίτη γενική είσοδος 6.00 ευρώ, Παιδικό -Φοιτητικό - Ανω των 65 : 6.00 ευρώ, Πέμπτη 2 άτομα με 8.00 ευρώ, Dolby Surround, Tru-Surround
Κάιρο εμπιστευτικό, Πεμ-Τετ 18:30, 20:30, 22:30 

ΑΣΤΟΡ

Σταδίου 28, Αθήνα,είσοδος από στοά Κοραή, ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο, Tηλ: 2103211950, www.astorcinema.gr, 8.00€, Παιδικό & Φοιτητικό : 6.00, Κάθε Τετάρτη εισιτήριο : 5.00 ευρώ, Ανω των 65 ετών: 7.00 €, Dolby Digital, Surround, EX
Αφερίμ!, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 14:45, Οντως φιλιούνται;, Πεμ-Τετ 22:30, Η οργή ενός υπομονετικού ανθρώπου, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 13:00, Σημαδεμένες καρδιές, Πεμ-Τετ 17:30, 20:00, Mimosas, Παρ-Σαβ 00:00 

ΑΣΤΥ

Κοραή 4, Αθήνα, Tηλ: 2103221925, www.amafilms.gr, https://www.facebook.com/astycinema, 7.00€, Φοιτητικό και άνω των 65 ετών τιμή εισ. 6.00 €, Κάθε Τετάρτη εισιτήριο : 5.00 ευρώ, Dolby Digital
Η άλλη όψη της ελπίδας, Πεμ-Τετ 18:05, 20:10, 22:15 

ΕΛΛΗ

Ακαδημίας 64, Αθήνα, Tηλ: 2103632789, 7.00€, Κάθε Τετάρτη εισιτήριο : 5.00 ευρώ, Surround, Dolby Digital
Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 17:15, 19:45, 22:15 

ΕΜΠΑΣΣΥ NOVA ODEON

Πατριάρχου Ιωακείμ 5 και Ηροδότου, Κολωνάκι, Αθήνα, Tηλ: 2107215944, www.i-ticket.gr, 9.00€, Τηλ. κεντρο:14560(από σταθερό 0,49€ ανά λεπτό και 0,98€ από κινητό ανά λεπτό), Ξεχωριστές τιμές στα μέλη του club Cineφιλοι, Dolby Digital
Suburbicon, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 20:15, 22:30, Σαβ-Κυρ 18:00, 20:15, 22:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, Σαβ-Κυρ 16:00 

ΙΝΤΕΑΛ

Πανεπιστημίου 46, Αθήνα, Tηλ: 2103826720, 7.50€, 3D προβολές: 7.50 €, Κάθε Δευτέρα γενική είσοδος 5.00, Παιδικό -Φοιτητικό - Ανω των 65 : 6.00 ευρώ, Τρίτη - Τετάρτη γενική είσοδος 6.00 ευρώ, Πέμπτη 2 άτομα με 8.00 ευρώ, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:45, 20:00, 22:20, Μνήμες, Σαβ-Κυρ 15:30 

ODEON ΟΠΕΡΑ

Ακαδημίας 57, Αθήνα, Tηλ: 2103622683, www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, 9.00€, Τηλ. κεντρο:14560(από σταθερό 0,49€ ανά λεπτό και 0,98€ από κινητό ανά λεπτό), Ξεχωριστές τιμές στα μέλη του club Cineφιλοι, Προβολές 3D : 12.00 ευρώ, Κρατήσεις online στο : www.odeon.gr, www.i-ticket.gr

Αίθουσα 1

Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 18:00, 20:20, 22:40 

Αίθουσα 2

Surround
Loving Vincent, Πεμ-Τετ 16:20, Suburbicon, Πεμ-Τετ 18:20, Τι συνέβη στη Δευτέρα, Πεμ-Τετ 20:30, 23:00 
Αιγάλεω - Αγία Βαρβάρα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Κουντουριώτη 40 & Μυριοφύτου 55, Αιγάλεω, Tηλ: 2105911390-370, 6932982051, info@lamproskonstantaras.gr, www.lamproskonstantaras.gr, www.renavlahopoulou.gr, 7.00€, Καθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με 1 εισιτήριο 7.00 ευρώ, Δευτέρα-Τριτη γενική είσοδος 5.00, Παιδικό-Φοιτητικό-Ανω των 65-ΑΜΕΑ:5.00 ευρώ

Αίθουσα 1
Dolby Digital

Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:00, 20:15, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Τετ 16:00, Success Story, Πεμ-Τετ 22:30 

Αίθουσα 2
Dolby Digital
Loving Vincent, Πεμ-Τετ 18:45, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 22:30, Success Story, Πεμ-Τετ 20:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Τετ 17:00 

Αμπελόκηποι

ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Βασιλισσης Σοφίας 124, Αμπελόκηποι, Tηλ: 2107782122-2112112222, www.athinaioncinemas.com, 8.00€, Online αγορά εισιτηρίων στο :www.athinaioncinemas.com, Τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων στο: 211 211 2222 (χωρίς επιπλέον χρεώσεις), 3D προβολές : 10.00, Κάθε Τετάρτη γενική είσοδος: 4.50 €, Για άτομα άνω των 60 & παιδιά κάτω των 12 & φοιτητικό γενική είσοδος 6,50 €, Κάθε Τετάρτη 3D προβολές :5.50€
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:50, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 17:20, 22:10, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:20 
Αίθουσα 2
Dolby Surround, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:40, 22:40, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:10, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:50

ΓΑΛΑΞΙΑΣ

3D Digital
Μεσογείων 6, Αμπελόκηποι, Tηλ: 2107773319-2107700491, 8.00€, Τετάρτη & Πέμπτη γενική είσοδος 5.00 €, Παιδικό- Φοιτητικό : 7.00 ευρώ, 3D προβολές : 10.50
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 18:00, 20:00, 22:00 
Αίθουσα 2
Suburbicon, Πεμ-Τετ 18:30, 20:30, 22:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 16:30 

ΔΑΝΑΟΣ


Λεωφόρος Κηφισίας 109 & Πανόρμου, Αμπελόκηποι, Tηλ: 2106922655, www.danaoscinema.gr, 8.00€, Ηλεκτρονικές κρατήσεις στο : www.danaoscinema.gr, Για τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων με πιστωτική καλέστε :2106922609, 3D προβολές : 10.00, Κάθε Τετάρτη εισιτήριο : 5.00 ευρώ
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 17:30, 20:00, 22:30, Ο μεγάλος περίπατος της Άλκης, Σαβ-Κυρ 15:30 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Loving Vincent, Πεμ, Παρ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, 20:00, 22:00, Σαβ 16:00, 18:00, 20:00, 22:00, Greek Animal Rescue, Κυρ 16:00 

ΝΙΡΒΑΝΑ Cinemax Cyta

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 192, Αμπελόκηποι, Tηλ: 2106469398-2106445221, cinemax1@otenet.gr, www.cinemax.gr, 8.00€, Πώληση εισιτηρίων online στο www.cinemax.gr, Πάρκινγκ πίσω από τον κινηματογράφο, Παιδικό & Φοιτητικό : 6.00, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο, Ανω των 65 ετών: 6.50 €
Χωρίς αγάπη, Πεμ-Τετ 17:30, 20:00, 22:30 
Βαρκιζα - Βουλιαγμένη

ΒΑΡΚΙΖΑ

Θάσου 22, Tηλ: 2108973926, 8.00€, 3D προβολές : 10.00, Παιδικές ταινίες (εκτός 3D) : 5.00 €
Αίθουσα 1 3D Digital
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:35, 20:40, Παρ-Σαβ 18:35, 20:40, 22:30, Emoji, η ταινία (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:00 
Αίθουσα 2
Dolby Digital, DTS
Suburbicon, Πεμ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:40, 20:50, Παρ-Σαβ 18:40, 20:50, 22:40, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:00 3D 
Βουλιαγμένης - Αργυρούπολη

ΣΟΦΙΑ

Ευσταθιάδου 2, Πλατεία Αγίας Τριάδος, Αργυρούπολη, Tηλ: 2109927447-2109917094, 7.00€, Dolby Digital
Η μεγάλη υπόσχεση, Πεμ-Τετ 22:20, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:45 
Βουλιαγμένης - Δάφνη - Αγιος Δημήτριος

ΑΤΛΑΝΤΙΣ

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 245, Πλατεία Καλογήρων, Δάφνη, Tηλ: 2109711511, 7.50€, Παιδικό - Φοιτητικό 5.00 ευρώ, Τετάρτη & Πέμπτη γενική είσοδος 5.00 €, Ανω των 65 : 6.00 €, Τηλεφωνικές κρατήσεις - προπώληση : 2109750936, Κρατήσεις online στο : www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, Για ανεργους : 5.00
Αίθουσα 1, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΩΤΖΙΟΣ
Dolby Digital, Surround, EX
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:10, 19:40, 22:10 
Αίθουσα 2
Surround, EX, Dolby Digital
Χωρίς αγάπη, Πεμ-Τετ 17:30, 22:00, Loving Vincent, Πεμ-Τετ 20:00 

VILLAGE CINEMAS ATHENS METRO MALL ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, Tηλ: 210 6104100 - 14 848 ( Γραμμή παραπόνων 214 214 7062), www.villagecinemas.gr, 7.50€, 3D προβολές:12.00 €, Παιδικό-Φοιτητικό-Στρατιωτικό:11.00 €, Αγορά εισιτηρίων online στο:www.villagecinemas.gr, Πληροφορίες, αγορές & κρατήσεις εισιτηρίων στο 14 848 (χρέωση 0,49€/min από σταθερό και 0,98€/min από κινητό), Δευτέρα-Τρίτη: Φοιτητικό, Στρατιωτικό- 5.50€

Αίθουσα 1

EX, Surround, DTS, Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τετ 16:45, 19:30, 22:15, Σαβ-Κυρ 13:45, 16:45, 19:30, 22:15, Το τελευταίο σημείωμα, Τρι 23:15, Success Story, Τρι 17:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Τρι 15:15 

Αίθουσα 2, Cosmote

Surround, Dolby Digital, EX, DTS
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:40, 17:50, Σαβ-Κυρ 13:15, 15:40, 17:50, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:15, 23:00 

Αίθουσα 3

DTS, Surround, EX, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Δευ, Τετ 20:40, 23:15, Success Story, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Δευ, Τετ 18:20, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τετ 16:10, Σαβ-Κυρ 12:00, 14:00, 16:10, Thor: Ragnarok, Τρι 16:45, 19:30, 22:15 

Αίθουσα 4

Dolby Digital, DTS, Surround, EX
Παγκόσμιος κίνδυνος: Geostorm, Πεμ-Τετ 18:45, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 16:30, Σαβ-Κυρ 14:15, 16:30, Success Story, Πεμ-Τετ 21:10, 23:40, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 12:15 
Αίθουσα 5
DTS, EX, Dolby Digital, Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:00, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 21:30, 00:15, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:00, 17:00, Σαβ-Κυρ 12:50, 15:00, 17:00 
ΝΑΝΑ Cinemax Cyta
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 179 Δάφνη,(στάση ΜΕΤΡΟ Αγ.Ιωάννης), Tηλ: 2109703158-2109706865, cinemax1@otenet.gr, www.cinemax.gr, 7.50€, Πώληση εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα :8011300400 (απο σταθερό),2108215327-2109703158 (απο κινητό), Δωρεάν Στάθμευση, Προβολές 3D: 9.50 €, 3D παιδικό & Φοιτητικό: 8.00 €, Ανεργοι: 6.00 €, Πώληση εισιτηρίων online στο www.cinemax.gr, Φοιτητικό και άνω των 65 ετών τιμή εισ. 6.00 €, Οικογενειακό πακέτο για παιδικές ταινίες: 5.00 €, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο, Παιδικό 5.00 €, Παιδικές ταινίες 3D: 6.00€, Παιδικές ταινίες (εκτός 3D) : 5.00 €

Αίθουσα 1
Dolby Digital

Γοριλομπελάδες (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Τετ 17:15, Σαβ 15:15, 17:15, Κυρ 11:15, 13:15, 15:15, 17:15, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:00, 21:45 

Αίθουσα 2
Dolby Digital

Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:45, 21:15, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ 16:45, Κυρ 12:45, 14:45, 16:45 

Αίθουσα 3
Dolby Digital

Success Story, Πεμ-Τετ 19:00, 21:00, 23:00, Emoji, η ταινία (μεταγλωττισμένο), Παρ 17:00, Σαβ 15:00, 17:00, Κυρ 11:30, 15:00, 17:00
 
Αίθουσα 4
Dolby Digital

Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 17:45, 20:30, 23:15, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ 15:45, Κυρ 11:45, 13:45, 15:45 

Αίθουσα 5
Dolby Digital

Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, Σαβ 16:00, 18:00, Κυρ 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, Success Story, Πεμ-Τετ 20:15, 22:15 

Αίθουσα 6
Dolby Digital

Thor: Ragnarok, Πεμ, Τετ 22:30, Τι συνέβη στη Δευτέρα, Πεμ-Τετ 19:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:30, Σαβ 15:30, 17:30, Κυρ 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, Suburbicon, Παρ-Τρι 22:00 
Γκάζι - Ρουφ

ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΛΑΪΣ

Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136, Tηλ: 2103609695-2103612046, contact@tainiothiki.gr, www.tainiothiki.gr, 7.00€

Αίθουσα 1
Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 17:30, 19:45, 22:00 

Αίθουσα 2
Blade Runner 2049, Πεμ-Τετ 21:00, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 16:45, 18:45 
Γλυφάδα

ΑΘΗΝΑΙΟΝ Cinepolis

Ζησιμοπούλου 7 & Ιωάννου Μεταξά, Γλυφάδα, Tηλ: 2108983238-2112112222, www.athinaioncinemas.com, 8.00€, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη (20 χρόνια!) γενική είσοδος 4.50 ευρώ, 3D 5.50 ευρώ, Online αγορά εισιτηρίων στο :www.athinaioncinemas.com, Τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων στο: 211 211 2222 (χωρίς επιπλέον χρεώσεις), 3D προβολές : 10.00, Για άτομα άνω των 60 & παιδιά κάτω των 12 & φοιτητικό γενική είσοδος 6,50 €

Αίθουσα 1
DTS, Dolby Surround
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 17:20, 20:00, 22:30, Loving Vincent, Σαβ-Κυρ 15:20 

Αίθουσα 2
DTS, Dolby Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:30, 19:50, 22:10, Emoji, η ταινία (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:40 

Αίθουσα 3
DTS
Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 17:50, 20:15, 22:40, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:50 

Αίθουσα 4
Dolby Surround, DTS, Dolby Digital
Blade Runner 2049, Πεμ-Τετ 21:00, Η μεγάλη υπόσχεση, Πεμ-Τετ 18:30, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:30
 
NOVACINEMA ΓΛΥΦΑΔΑ ODEON

Ζέππου 14 & Ξενοφώντος 31, Γλυφάδα, Tηλ: 2109650318, www.odeon.gr, www: i-ticket.gr, 9.00€, Τηλ. κεντρο:14560(από σταθερό 0,49€ ανά λεπτό και 0,98€ από κινητό ανά λεπτό), Ξεχωριστές τιμές στα μέλη του club Cineφιλοι, Κρατήσεις online στο : www.odeon.gr, www.i-ticket.gr

Αίθουσα 1
DTS
Success Story, Πεμ-Τετ 20:40, 23:00, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 18:40, Ο γιος του Μεγαλοπατούσα (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:40 

Αίθουσα 2  
DTS
Suburbicon, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 20:15, 22:30, Σαβ-Κυρ 18:00, 20:15, 22:30 
Εκτός Αττικής

ΜΑΓΙΑ

Αβάντων 83 & Ιατρίδου, Χαλκίδα, Tηλ: 22210-25625, www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, 7.00€, Προβολές 3D γενική είσοδος 8.00 ευρω, παιδικό 7.00 ευρώ, Παιδικό & Φοιτητικό : 6.00, Κάθε Τετάρτη εισιτήριο : 5.00 ευρώ, DTS
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Κυρ 17:10 3D, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:40 3D, 22:30 3D 
Ιλιον - Αγ.Ανάργυροι - Πετρούπολη

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ-ΟΝΑΡ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ DIGITAL

Αγίας Παρασκευής 40, Ανάκασα- Αγ. Ανάργυροι, Tηλ: 2102639208, 6.00€, Παιδικό-Φοιτητικό-Ανω των 65-ΑΜΕΑ:5.00 ευρώ, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο, Για ανεργους : 5.00, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ, Παρ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 19:00, 21:00, 23:00, Σαβ 21:00, 23:00, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Κυρ 15:00, 17:00 

ODEON ESCAPE

Λεωφ.Δημοκρατίας 67α, εμπορικό κέντρο ESCAPE, Ιλιον, Tηλ: 801 801 7837 -210 8092690, www.stercinemas.gr, 7.50€, Ξεχωριστές τιμές στα μέλη του club Cineφιλοι, Δωρεάν Στάθμευση, Τηλέφωνο κρατήσεων : 8018017837 (σταθερό), 2108092690 (κινητό), 3D προβολές : 10.00, Κρατήσεις online στο : www.odeon.gr, www.i-ticket.gr
Αίθουσα 1
EX, Dolby Digital, DTS
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:40, Σαβ 15:20, 17:40, Κυρ 12:15, 15:20, 17:40, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:50, 22:30 
Αίθουσα 2
DTS, Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 17:20, Τι συνέβη στη Δευτέρα, Πεμ-Τετ 20:00, 22:40, Emoji, η ταινία (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:10 
Αίθουσα 3
DTS, Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 20:30, 23:00, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:30, Σαβ 16:30, 18:30, Κυρ 12:30, 14:30, 16:30, 18:30 
Αίθουσα 4
DTS, Dolby Digital
Ο Χιονάνθρωπος, Πεμ-Τετ 00:00, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:00, 21:30, Ο γιος του Μεγαλοπατούσα (μεταγλωττισμένο), Παρ 17:00, Σαβ 15:00, 17:00, Κυρ 13:00, 15:00, 17:00 
Αίθουσα 5
Dolby Digital, DTS
Success Story, Πεμ-Τετ 19:30, 22:00, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:30, Σαβ 15:30, 17:30, Κυρ 13:30, 15:30, 17:30 
Αίθουσα 6
Dolby Digital, DTS
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 18:20 3D, 21:00, 23:40, Γοριλομπελάδες (μεταγλωττισμένο), Σαβ 16:00, Κυρ 12:00, 14:00, 16:00 
Αίθουσα 7
Dolby Digital, DTS
Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:50, Σαβ 16:50, 18:50, Κυρ 12:50, 14:50, 16:50, 18:50, Suburbicon, Πεμ-Τετ 20:50, 23:20 
Κορυδαλλος - Κερατσίνι

ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
Αγίου Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός, Tηλ: 2104960955, http://cine-paradisos.blogspot.gr, 4.50€, Παρασκευή-Κυριακή γενική είσοδος: 6.00 ευρώ, Γεική είσοδος για παιδικά έργα : 4.50 ευρω
Αίθουσα 1
Dolby Surround
Μνήμες, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:30, Loving Vincent, Πεμ, Παρ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 21:05, Σαβ 21:05, 22:35, Γοριλομπελάδες (μεταγλωττισμένο), Σαβ 17:00, 19:00, Κυρ 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00 
Αίθουσα 2
Dolby Surround, Dolby Digital, Surround
Χωρίς αγάπη, Πεμ-Τετ 21:15, Ελεγεία Υπανάπτυξης, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:30, 20:00, Σαβ-Κυρ 17:10, 20:00, Η λιακάδα μέσα μου, Σαβ-Κυρ 18:25 
Κουκάκι - Νέος Κόσμος

ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ Filmcenter

Λεωφόρος Συγγρού 106, Tηλ: 2109230081, mikosmos@otenet.gr, http://www.mikrokosmos.gr, 7.00€, Κάθε Δευτέρα γενική είσοδος 5.00, Μειωμένο εισιτήριο : 5.00 €, Πέμπτη 2 άτομα με 8.00 ευρώ, Η τελευταία παράσταση :5.00 €(απο Κυρ εως Τετ), Dolby Digital
Loving Vincent, Πεμ-Τετ 17:45, 19:30, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 21:00, 23:05 
ODEON STARCITY
Λεωφόρος Συγγρού 111 & Λεοντείου, Νέος Κόσμος, Tηλ: 14560 (από σταθερό 0,49€ ανά λεπτό και 0,98€ από κινητό ανά λεπτό), www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, 7.50€, 3D προβολές : 10.50
Αίθουσα 1
Dolby Digital, DTS-ES
Success Story, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 19:00, 21:30, 00:00, Σαβ-Κυρ 16:40, 19:00, 21:30, 00:00 
Αίθουσα 2
DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:30, 22:00, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:30 
Αίθουσα 3
DTS, Dolby Digital
Τι συνέβη στη Δευτέρα, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 20:00, 22:40, Σαβ-Κυρ 17:20, 20:00, 22:40 
Αίθουσα 4
DTS
Ο Χιονάνθρωπος, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Δευ, Τετ 20:40, 23:10, Τρι 20:40, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:30, Σαβ-Κυρ 16:30, 18:30, Success Story, Τρι 23:10 
Αίθουσα 5
DTS
Suburbicon, Πεμ, Παρ, Δευ, Τετ 18:00, Success Story, Πεμ, Παρ, Δευ, Τετ 20:30, 23:00, Σαβ-Κυρ 18:00, 20:30, 23:00, Γοριλομπελάδες (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:00, Κλειστό, Τρι 
Αίθουσα 6
DTS-ES, Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 18:20, 21:00, 23:40, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:10 
Αίθουσα 7, Vodafone
DTS, Dolby Digital
Μητέρα!, Πεμ-Τετ 21:50, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:10 3D, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:00 
Αίθουσα 8
DTS
Εκδικητής, Πεμ-Τετ 21:15, Απαγωγή, Πεμ-Τετ 23:50, Σπίτι μου σπιτάκι μας, Πεμ-Τετ 18:50, Ο γιος του Μεγαλοπατούσα (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:50 
Αίθουσα 9
DTS
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 18:40, Suburbicon, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 20:50, 23:20, Σαβ-Κυρ 16:20, 20:50, 23:20 
Αίθουσα 10
DTS, Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 19:50, 22:30, Σαβ-Κυρ 17:10, 19:50, 22:30 
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη

ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Γιαννάκη 2, Μαρκόπουλο, Tηλ: 22990-23924, 7.00€, Κάθε Τετάρτη με 1 εισιτήριο 2 άτομα, Dolby Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:00, 21:15, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:10 
Μαρούσι - Κηφισιά

VILLAGE 15 CINEMAS @ THE MALL

Ανδρέα Παπανδρέου 35 (παράπλευρος Αττική οδού) θέση ψαλίδι, Μαρούσι, Tηλ: 14 848 (Γραμμή παραπόνων 214 214 7062), www.villagecinemas.gr, 7.50€, Κήπος με τραπεζάκια
Αίθουσα 1
Dolby Digital, Surround, DTS
Blade Runner 2049, Πεμ-Τετ 19:20, Ο Χιονάνθρωπος, Πεμ-Τετ 22:40, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 16:50, Σαβ-Κυρ 12:20, 14:40, 16:50 
Αίθουσα 2
Surround, DTS, Dolby Digital, EX
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:20, 17:30, Σαβ-Κυρ 13:10, 15:20, 17:30, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:40, 22:20 
Αίθουσα 3
Dolby Digital, Surround, DTS
Το Αυτό, Πεμ-Τετ 00:10, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:10, Παγκόσμιος κίνδυνος: Geostorm, Πεμ-Τετ 21:50, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:10, 17:10, Σαβ-Κυρ 13:00, 15:10, 17:10 
Αίθουσα 4
Dolby Digital, Surround, DTS
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 16:00, 19:00, 21:40, Σαβ-Κυρ 13:00, 16:00, 19:00, 21:40 
Αίθουσα 5 - Cinema Europa, Heineken
Dolby Digital, Surround, DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 20:00, 22:30, Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:00, Σαβ-Κυρ 14:00, 17:00 
Αίθουσα 6 - Cinema Europa
Surround, Dolby Digital, DTS
Γενέθλια θανάτου, Πεμ-Τετ 19:30, 21:30, 23:30, Emoji, η ταινία (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 13:20, 15:20, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:20 
Αίθουσα 7 - max screen, Cosmote
EX, Surround, Dolby Digital, DTS
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι 18:00, 21:00, 00:00, Σαβ-Κυρ 12:00, 15:00, 18:00, 21:00, 00:00, Τετ 15:00, 18:00, 21:00, 00:00 
Αίθουσα 8
Dolby Digital, Surround, DTS
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 16:00, 18:10, Σαβ-Κυρ 13:50, 16:00, 18:10, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:20 3D, 23:00 
Αίθουσα 9
Surround, DTS, Dolby Digital
Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 16:40, Σαβ-Κυρ 12:30, 14:30, 16:40, Ο Χιονάνθρωπος, Πεμ-Τετ 18:45, 21:15, 23:45 
Αίθουσα 10
Surround, Dolby Digital, DTS, EX
Emoji, η ταινία (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 16:20, Σαβ-Κυρ 12:20, 14:20, 16:20, Success Story, Πεμ-Τετ 18:20, 20:45, 23:20 
Αίθουσα 11
DTS, Surround, Dolby Digital
Τι συνέβη στη Δευτέρα, Πεμ-Τετ 20:10, 22:50, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 16:10, 18:10, Σαβ-Κυρ 12:10, 14:10, 16:10, 18:10 
Αίθουσα 12
Surround, DTS, Dolby Digital
Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:40, 17:50, Σαβ-Κυρ 13:30, 15:40, 17:50, Μητέρα!, Πεμ-Τετ 22:10, Suburbicon, Πεμ-Τετ 19:50 
Αίθουσα 13 - gold class
EX, Dolby Digital, DTS, Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Τρι, Τετ 20:30, Δευ 19:00, Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Τρι, Τετ 23:10, Δευ 22:10 
Αίθουσα 14 - gold class
Surround, DTS, EX, Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Τρι, Τετ 19:20, 22:10, Δευ 23:10 

ΔΙΑΝΑ

Περικλέους 14,Μαρούσι, Tηλ: 2108028587, 8.00€, Φοιτητικό : 6.00 ευρώ, Dolby Surround
Χωρίς αγάπη, Πεμ-Τετ 18:10, Κάιρο εμπιστευτικό, Πεμ-Τετ 20:30, 22:30, Μνήμες, Παρ-Σαβ 16:00, Στην κορυφή του κόσμου (μεταγλωττισμένο), Κυρ 16:40 

ΚΗΦΙΣΙΑ Cinemax Cyta

Λεωφόρος Κηφισίας 245, (Ζηρίνειο), Κηφισιά, Tηλ: 2106233567-2106232808, cinemax1@otenet.gr, www.cinemax.gr, 8.50€, Δωρεάν Στάθμευση, Πώληση εισιτηρίων online στο www.cinemax.gr, Κάθε Πέμπτη 2 άτομα με 1 εισιτήριο, Παιδικό & φοιτητικό : 6.50 ευρώ, Γκρουπ ανω των 10 ατόμων τιμη εισιτηρίου 6.50 ευρώ .Για προβολές 3D :10.50 ευρώ, παιδικό φοιτητικό:9.00 ευρώ το άτομο, Πώληση εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα :8011300400 (απο σταθερό),2108215327-2109703158 (απο κινητό)
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Loving Vincent, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:00, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:00, 21:30, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ 15:00, 17:00, Κυρ 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Blade Runner 2049, Πεμ-Τετ 22:15, Loving Vincent, Πεμ-Τετ 20:15, Η μεγάλη υπόσχεση, Πεμ-Τετ 17:45, Γοριλομπελάδες (μεταγλωττισμένο), Σαβ 15:45, Κυρ 11:45, 13:45, 15:45 

ΚΗΦΙΣΙΑ Cinemax Class Cyta

Δροσίνη 6 (απέναντι από Βάρσο ), Κηφισιά, Tηλ: 2106231601-2106231933, cinemax1@otenet.gr, www.cinemax.gr, 8.50€, Δωρεάν Στάθμευση, Κάθε Πέμπτη 2 άτομα με 1 εισιτήριο, Dolby Digital
Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 17:15, 19:45, 22:15 

NOVACINEMA ODEON ΜΑΡΟΥΣΙ

Λεωφόρος Κηφισίας 215, Μαρούσι (απέναντι από το Άλσος Συγγρού), Tηλ: 14560, www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, 7.50€, Κρατήσεις online στο : www.odeon.gr, www.i-ticket.gr
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:00, Τι συνέβη στη Δευτέρα, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Τρι, Τετ 19:30, 22:10, Δευ 23:10 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Suburbicon, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Τρι, Τετ 17:30, 20:00, 22:40, Δευ 20:00, 22:40, Το τελευταίο σημείωμα, Δευ 17:00 
Αίθουσα 3
Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 20:30, 23:10, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, Σαβ-Κυρ 16:00, 18:00 
Νέο Ηράκλειο - Μεταμόρφωση

ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ 3D Digital

Λεωφόρος Ηρακλείου 386, Νέο Ηράκλειο, Tηλ: 2102826873-2102825607, www.triaasteria.gr, 8.00€, Τρίτη-Τετάρτη γενική είσοδος : 5.00 ευρώ, 3D προβολές : 10.50, Φοιτητικό : 7.00 ευρώ
Αίθουσα 1
Dolby Digital, DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:00, 20:15, 22:30 
Αίθουσα 2
DTS, Dolby Digital
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 18:30, Success Story, Πεμ-Τετ 20:30, 22:40, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:30 
Νέα Μάκρη - Μάτι - Ζούμπερι - Τύμβος

ΑΛΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Λεωφόρος Μαραθώνος 196, Tηλ: 22940-69871, kedmarahon@yahoo.gr, 7.00€, Δωρεάν Στάθμευση, Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 21:00, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 18:00 
Νέα Σμύρνη - Παλαιό Φάληρο - Αλιμος
ΑΤΤΑΛΟΣ DIGITAL CINEMA
Κοτιαιου & Ελευθερίου Βενιζέλου Νέα Σμύρνη, Tηλ: 2109331280, 7.50€, Τετάρτη & Πέμπτη γενική είσοδος 5.00 €, Παιδικό & φοιτητικό : 6.50 ευρώ
Χωρίς αγάπη, Πεμ-Τετ 18:10, Κάιρο εμπιστευτικό, Πεμ-Τετ 20:30, Loving Vincent, Πεμ-Τετ 22:30 

CINERAMA DIGITAL CINEMA

Αγίας Κυριακής 30, Παλαιό Φάληρο, Tηλ: 2109403593-2109403595, 7.50€, Κάθε Τετάρτη με 1 εισιτήριο 2 άτομα, Δευτέρα & Τρίτη γενική είσοδος 6.00 ευρώ, Παιδικό & Φοιτητικό : 6.00, DTS, Dolby Surround, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:15, 20:30, Suburbicon, Πεμ-Τετ 22:45, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Παρ-Κυρ 16:45, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:00 

VILLAGE 9 CINEMAS @ FALIRO

Παλαιά Λεωφόρος Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτινη 3 Δέλτα Παλαιού Φαλήρου, Tηλ: 14 848 (Γραμμή παραπόνων 214 214 7062), www.villagecinemas.gr, 7.50€, 3D προβολές:12.00 €, Παιδικό-Φοιτητικό-Στρατιωτικό:11.00 €, Αγορά εισιτηρίων online στο:www.villagecinemas.gr, Πληροφορίες, αγορές & κρατήσεις εισιτηρίων στο 14 848 (χρέωση 0,49€/min από σταθερό και 0,98€/min από κινητό), Δευτέρα-Τρίτη: Φοιτητικό, Στρατιωτικό- 5.50€
Αίθουσα 1
DTS, Dolby Digital, EX, Surround
Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:40, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:45, 22:15 
Αίθουσα 2
Surround, Dolby Digital, DTS
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:10, Success Story, Πεμ-Τετ 19:20, 21:40, 00:00 
Αίθουσα 3
DTS, Surround, Dolby Digital
Μητέρα!, Πεμ-Τετ 20:30, Παγκόσμιος κίνδυνος: Geostorm, Πεμ-Τετ 23:00, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:20, Σαβ-Κυρ 16:15, 18:20 
Αίθουσα 4
Dolby Digital, DTS, Surround
Ο Χιονάνθρωπος, Πεμ-Τετ 20:00, 22:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, Σαβ-Κυρ 16:00, 18:00 
Αίθουσα 5
Dolby Digital, DTS, Surround
Γενέθλια θανάτου, Πεμ-Τετ 23:50, Suburbicon, Πεμ-Τετ 19:00, 21:20, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:00 
Αίθουσα 6
EX, DTS, Surround, Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 18:10, 21:00, 23:40, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:10 
Αίθουσα 7-VMAX, Cosmote
Dolby Digital, EX, DTS, Surround
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:10, 22:00, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:00 
Αίθουσα 8- Gold Class
Surround, EX, Dolby Digital, DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:30, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 22:00 
Αίθουσα 9 - Gold Class
EX, Dolby Digital, DTS, Surround
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:20, 23:00 

ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 18, Νέα Σμύρνη, Tηλ: 2109313360, 7.00€, Δευτέρα & Τετάρτη γεν. είσοδος 5.00€, Φοιτητικό και άνω των 65 ετών τιμή εισ. 6.00 €
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:00, 20:20, 22:40, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 16:00 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Suburbicon, Πεμ-Τετ 22:15, Success Story, Πεμ-Τετ 18:15, 20:15, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:15 
Παγκράτι

VILLAGE 5 CINEMAS PAGRATI

Υμηττού 110 & Χρεμωνίδου,Εμπορικό κέντρο Millennium, Παγκράτι, Tηλ: 210 7566240 - 14 848 (Γραμμή παραπόνων 214 214 7062), www.villagecinemas.gr, 7.50€, 3D προβολές:12.00 €, Παιδικό-Φοιτητικό-Στρατιωτικό:11.00 €, Αγορά εισιτηρίων online στο:www.villagecinemas.gr, Πληροφορίες, αγορές & κρατήσεις εισιτηρίων στο 14 848 (χρέωση 0,49€/min από σταθερό και 0,98€/min από κινητό), Δευτέρα-Τρίτη: Φοιτητικό, Στρατιωτικό- 5.50€
Αίθουσα 1
Surround, Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:15, 22:00, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:20 
Αίθουσα 2
Surround, Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 18:30, 21:00, 23:30 
Αίθουσα 3, Cosmote
Surround, Dolby Digital
Μητέρα!, Πεμ-Τετ 23:50, Ο Χιονάνθρωπος, Πεμ-Τετ 21:20, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:50 
Αίθουσα 4
DTS, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 20:00, 22:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 18:00 
Αίθουσα 5
Dolby Digital, DTS
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 18:15, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:30, 23:15 
ΠΑΛΑΣ
Υμηττού 109, Παγκράτι, Tηλ: 2107511868, 8.00€, Υπάρχει σκεπαστός χωρος σε περίπτωση βροχής
Χωρίς αγάπη, Πεμ-Τετ 20:10, Μία φανταστική γυναίκα, Πεμ-Τετ 22:20, Η λιακάδα μέσα μου, Πεμ-Τετ 18:20 

ΠΤΙ ΠΑΛΑΙ

Ριζάρη 24, Παγκράτι, Tηλ: 2107253915, www.amafilms.gr, https://www.facebook.com/astycinema, 6.50€, Πάρκινγκ πίσω από τον κινηματογράφο
Η άλλη όψη της ελπίδας, Πεμ-Τετ 18:15, 20:20, 22:25 
Πατησίων - Αχαρνών
ΑΕΛΛΩ Cinemax 5+1 Cyta
Πατησίων 140, Tηλ: 2108259975 - 2108215327, cinemax1@otenet.gr, www.cinemax.gr, 7.50€, Προβολές 3D: 9.50 €, 3D παιδικό & Φοιτητικό: 8.00 €, Πώληση εισιτηρίων online στο www.cinemax.gr, Ανεργοι: 6.00 €, Φοιτητικό και άνω των 65 ετών τιμή εισ. 6.00 €, Πάρκινγκ 4 ευρώ (Αγίου Μελετίου 48), Οικογενειακό πακέτο για παιδικές ταινίες: 5.00 €, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο, Παιδικό 5.00 €, Παιδικές ταινίες 3D: 6.00€, Παιδικές ταινίες (εκτός 3D) : 5.00 €, Πώληση εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα :8011300400 (απο σταθερό),2108215327-2109703158 (απο κινητό)
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 18:45, 21:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Παρ 17:00, Σαβ 15:00, 17:00, Κυρ 11:30, 13:15, 15:00, 17:00 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 23:00, Thor: Ragnarok, Πεμ, Τετ 17:30, 20:15, Παρ-Τρι 20:15, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Παρ 18:15, Σαβ 16:15, 18:15, Κυρ 12:15, 14:15, 16:15, 18:15 
Αίθουσα 3
Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 18:20, 20:30, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 22:40, Γοριλομπελάδες (μεταγλωττισμένο), Σαβ 16:30, Κυρ 12:30, 14:30, 16:30 
Αίθουσα 4
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:20, 19:45, Success Story, Πεμ-Τετ 22:15, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ 15:15, Κυρ 11:15, 13:15, 15:15 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ EUROPA CINEMAS

Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Πατησίων 77-79, σταθμός ΗΣΑΠ "Βικτώρια", Tηλ: 2108219298, 8.00€, 2 φοιτητές με 1 εισιτήριο, Καθε Δευτέρα & Τρίτη 2 εισιτήρια στην τιμή του 1, Φοιτητικό : 6.50 ευρώ, Πάρκινγκ, Dolby Digital
Suburbicon, Πεμ-Τετ 18:00, 20:10, 22:20, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 16:30
 
ΙΛΙΟΝ DIGITAL CINEMA

Τροίας 34 & Πατησίων 113, Tηλ: 2108810602-6955466939, 7.00€, Παιδικό -Φοιτητικό - Ανω των 65 : 6.00 ευρώ, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο, Dolby Digital, DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:45, 21:00 

ΟΣΚΑΡ DIGITAL

Αχαρνών 330, Κάτω Πατήσια, Tηλ: 2102281563, 7.50€, Τριτη & Τετάρτη 2 άτομα με 1 εισιτήριο, Ανεργοι: 6.00 €, Παιδικό 5.00 €, Φοιτητικό-Ανω των 65 : 6.00 €, ΟΛΜΕ: 6.00 €, Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:00, 20:10, 22:20, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Παρ-Σαβ 16:00, Κυρ 11:30, 16:00 

ΤΡΙΑΝΟΝ Filmcenter

Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101, Tηλ: 2108222702-2108215469, 7.00€, Ανεργοι: 4.00 €, Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη τα δύο άτομα 9€, Παιδικό 5.00 €, Φοιτητικό-Ανω των 65 : 6.00 €, Dolby Digital, Surround
Loving Vincent, Πεμ-Τετ 18:30, 20:30, 22:30 
Πειραιάς ( Κέντρο )

ΖΕΑ DIGITAL CINEMA

Χαριλάου Τρικούπη 39, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, Tηλ: 2104521388, 7.00€, Παιδικό - Φοιτητικό 5.00 ευρώ, Κάθε Τετάρτη με 1 εισιτήριο 2 άτομα, Ανεργοι: 6.00 €, Δευτέρα & Τρίτη γενική είσοδος 6.00 ευρώ, Dolby Digital
Suburbicon, Πεμ-Τετ 18:20, Success Story, Πεμ-Τετ 20:30, 22:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Κυρ 16:40 

ΣΙΝΕΑΚ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πλατεία Δημαρχείου, Tηλ: 2104225653, 7.50€, Φοιτητικό : 6.00 ευρώ, Τρίτη - Τετάρτη γενική είσοδος 6.00 ευρώ
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:50, 20:05, 22:20, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Παρ-Σαβ 15:45 
Περιστέρι

ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ (Θερινό)

Κ. Βάρναλη 32 & Μ. Αλεξάνδρου, Περιστέρι, Τηλ.: 210-5780892/3 
Το τελευταίο σημείωμα 18:10, 20:30, 22:40 (Πεμ-Τετ), Νάνος στο σπίτι (στα ελληνικά), 16:20 (Πεμ-Κυρ)
Περιστέρι

WEST CITY

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 82Β, Περιστέρι, Tηλ: 2105756239, 7.50€, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο, Ανεργοι: 6.00 €, Φοιτητικό και άνω των 65 ετών τιμή εισ. 6.00 €, Παιδικό 5.00 €
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Suburbicon, Πεμ-Τετ 22:40, Success Story, Πεμ-Τετ 18:10, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:10 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Suburbicon, Πεμ-Τετ 20:00, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 22:00, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, Σαβ-Κυρ 16:00, 18:00 
Αίθουσα 3
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:00, 20:15, 22:30 
Αίθουσα 4
Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 20:40, 22:40, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 18:00, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:00 

Ρέντη
VILLAGE SHOPPING AND MORE

Θηβών 228 & Παρνασσού,Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Tηλ: 210 4215100 - 14 848 (Γραμμή παραπόνων 214 214 7062), www.villagecinemas.gr, 7.50€, Για άτομα άνω των 60 & παιδιά κάτω των 12 & φοιτητικό γενική είσοδος 6,50 €
Αίθουσα 1 - Comfort
DTS, Surround, Dolby Digital, EX
Παγκόσμιος κίνδυνος: Geostorm, Πεμ-Τετ 23:00, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 18:00, 20:30, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:45 
Αίθουσα 2 - Comfort
Dolby Digital, Surround, DTS, EX
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 22:15, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:45, 20:00, Σαβ-Κυρ 15:30, 17:45, 20:00 
Αίθουσα 3
ΤΗΧ, DTS, Surround, Dolby Digital, EX
Το Αυτό, Πεμ-Τετ 20:40, 23:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:40, Σαβ-Κυρ 16:40, 18:40 
Αίθουσα 4
ΤΗΧ, DTS, Surround, EX, Dolby Digital
Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:20, Σαβ-Κυρ 15:10, 17:20, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:20, 22:00 
Αίθουσα 5
ΤΗΧ, Surround, DTS, Dolby Digital, EX
Ο Χιονάνθρωπος, Πεμ-Τετ 20:40, 23:10, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:30, Σαβ-Κυρ 16:20, 18:30 
Αίθουσα 6
ΤΗΧ, DTS, Dolby Digital, EX, Surround
Success Story, Πεμ-Τετ 18:10, 20:30, 22:50, My Little Pony: Η ταινία (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:00 
Αίθουσα 7
DTS, EX, ΤΗΧ, Surround, Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 17:40 3D, 20:20 3D, 23:00 3D 
Αίθουσα 8
Surround, EX, DTS, Dolby Digital, ΤΗΧ
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 17:10, 19:50, 22:30 
Αίθουσα 9
DTS, Dolby Digital, Surround
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:00, Success Story, Πεμ-Τετ 19:20, 21:40, 00:00, Τα Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:00 
Αίθουσα 10, Cosmote
Surround, Dolby Digital, DTS
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:50, 21:30, 00:10, Σαβ-Κυρ 16:10, 18:50, 21:30, 00:10 
Αίθουσα 11
Surround, DTS, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:30, 20:00, 22:30, Αυτοκίνητα 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:15 
Αίθουσα 12
Surround, Dolby Digital, DTS
Γενέθλια θανάτου, Πεμ-Τετ 20:10, 22:20, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:10, Σαβ-Κυρ 16:10, 18:10 
Αίθουσα 13
DTS, Surround, Dolby Digital
Το Αυτό, Πεμ-Τετ 00:10, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 19:10, 21:40, Σαβ-Κυρ 16:40, 19:10, 21:40 
Αίθουσα 14
Surround, DTS, Dolby Digital
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:30, 19:40, Σαβ-Κυρ 15:20, 17:30, 19:40, Γενέθλια θανάτου, Πεμ-Τετ 21:50, 00:00 
Αίθουσα 15
Dolby Digital, Surround, DTS
Παγκόσμιος κίνδυνος: Geostorm, Πεμ-Τετ 19:00, 21:20, 23:40, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:00, Σαβ-Κυρ 15:00, 17:00 
Αίθουσα 16
Dolby Digital, DTS, Surround
Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, Σαβ-Κυρ 16:00, 18:00, Blade Runner 2049, Πεμ-Τετ 22:20, Suburbicon, Πεμ-Τετ 20:00 
Αίθουσα 17
Dolby Digital, DTS, Surround
Ο γιος του Μεγαλοπατούσα (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:50, Σαβ-Κυρ 15:40, 17:50, Μητέρα!, Πεμ-Τετ 20:10, 22:40 
Αίθουσα 18
Surround, Dolby Digital, DTS
Emoji, η ταινία (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:20, Σαβ-Κυρ 15:10, 17:20, Τι συνέβη στη Δευτέρα, Πεμ-Τετ 19:40, 22:10 
Αίθουσα 19
DTS, Surround, Dolby Digital
Εκδικητής, Πεμ-Τετ 18:30, 23:20, Απαγωγή, Πεμ-Τετ 21:10, Αρχηγός από κούνια (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:20 
Αίθουσα 20
Surround, Dolby Digital, DTS, EX
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:20, 21:00, 23:40, Σαβ-Κυρ 15:30, 18:20, 21:00, 23:40 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΟΝΕΙΡΟ

Πειραιώς & Χρυσοστόμου Σμύρνης 84 (απέναντι από FACTORY OUTLET), Tηλ: 2104830330, 5.00€, Παρασκευή-Κυριακή γενική είσοδος: 6.00 ευρώ, Παιδικό-Φοιτητικό-Ανω των 65-ΑΜΕΑ:5.00 ευρώ, Κάθε Τετάρτη 2 άτομα με 6.00€, Για ανεργους : 5.00, Dolby Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 20:00, 22:00, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:30, Σαβ-Κυρ 14:45, 18:30, Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται, Σαβ-Κυρ 16:30 
Χαλάνδρι - Χολαργός - Μελίσσια
ΑΒΑΝΑ
Κηφισίας 234 και Λυκούργου 3, Tηλ: 2106756546, 8.00€, Παιδικό & Φοιτητικό : 6.00, Dolby Digital
Suburbicon, Πεμ-Τετ 18:30, 20:30, 22:30 
ΑΘΗΝΑ
Σολωμού 18, Χαλάνδρι, Tηλ: 2106855860 - 6976584717, 7.00€
Επαναστάτης στη σίκαλη, Πεμ-Τετ 19:50, Η λιακάδα μέσα μου, Πεμ-Τετ 21:15, Ο γιος του Μεγαλοπατούσα (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:00 
ΑΙΓΛΗ
Λεωφόρος Πεντέλης 98, Χαλάνδρι, Tηλ: 2106841010-2106859965, 8.00€, Παιδικό - Φοιτητικό - Ανω των 65: 7.00 ευρώ, 3D προβολές : 11.00, Δευτέρα-Τετάρτη γενική είσοδος 7.00 ευρώ
Αίθουσα 1
Dolby Surround, DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:45, 20:00, 22:30 
Αίθουσα 2
Dolby Surround, DTS
Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 18:00, 20:30, 22:45, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:00 

ΣΙΝΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ (πρωην ΑΛΟΜΑ)
Μεσογείων 232 & Βεντούρη, Χολαργός, Tηλ: 2106525122, 6.50€, Σαββάτο-Κυριακή γενική είσοδος 8.00 ευρώ. Παιδικό-Φοιτητικό: 6.50 ευρώ, Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:30, 21:45, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:30, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:30 
Χαϊδάρι

ΑΝΟΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2+1

Αγωνιστών στρατοπέδου 49, Χαϊδάρι, Tηλ: 2105813470-2105813450, 7.00€, Για ανεργους : 5.00, Παιδικό - Φοιτητικό 5.00 ευρώ, Δευτέρα-Τριτη γενική είσοδος 5.00, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, 20:15, 22:30, Σαβ-Κυρ 16:00, 18:00, 20:15, 22:30 
Αίθουσα 2 ART CINEMA
Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:45, 20:00, 22:30, Σαβ-Κυρ 20:00, 22:30, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ 15:45, 17:45, Κυρ 17:45 

ΘΕΑΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ


Από Πέμπτη 2 Νοεμβρίου έως Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΒΑΚΟΥΡΑ τηλ. 2310-233-665. Dolby Digital EX: 

Αιθουσα 1: Ο γιος του Μεγαλοπατούσα - μεταγλωττισμένη, Κυριακή 11.30, Το τελευταίο σημείωμα, 18.30 - 20.30, Δευτέρα 18.30, Suburbicon, 22.30, Δευτέρα καμία προβολή
 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤ3 ΚΕΜΕΣ Δευτέρα 6/11 Γατόπαρδος Λουκίνο Βισκόντι, 21.00 
Αιθουσα 2: Νάνος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη, 17.00, Κυριακή 11.30 - 17.00, Η μεγάλη υπόσχεση, 18.30, Success story, 20.45 - 22.30 

VILLAGE CENTRE τηλεφωνικο κέντρο 2310 - 499999, Εμπορικο Κεντρο MEDITERRANEAN COSMOS: 

Αίθουσα 1. ING D.T.S. ΓΕΡΜΑΝΟΣ Νάνος στο σπίτ - μεταγλωττισμένη, 17.00, Σάββατο και Κυριακή: 13.00 - 15.00 - 17.00_, Το τελευταίο σημείωμα, 19.00, Γενέθλια θανάτου, 22.00
Αίθουσα 2. Dolby Digital ΓΕΡΜΑΝΟΣ Εγώ, ο απαισιότατος - μεταγλωττισμένη, 18.45, Σάββατο 14.20 - 16.20 - 18.45, Κυριακή 12.10 - 14.20 - 16.20 - 18.45, Παγκόσμιος κίνδυνος: Geostorm, 21.00, Γενέθλια θανάτου, 23.30
Αίθουσα 3. Dolby Digital Εγώ, ο απαισιότατος - μεταγλωττισμένη, 17.20, Σάββατο και Κυριακή: 13.20 - 15.20 - 17.20, Success story, 19.20 - 21.40 - 00.00
Αιθουσα 4. Dolby Digital Cosmote Η ταινία Lego ninjago - μεταγλωττισμένη , Κυριακή 12.10, Thor: Ragnarok 3D, 19.40, Thor: Ragnarok, 17.00 - 22.20, Σάββατο και Κυριακή: 14.20 - 17.00 - 22.20
Αίθουσα 5. Dolby Digital Stereo Η ταινία Lego ninjago - μεταγλωττισμένη , 18.15, Σάββατο και Κυριακή: 13.45 - 16.00 - 18.15, Thor: Ragnarok - Dolby ATMOS, 20.30, Thor: Ragnarok , 23.10
Αίθουσα 6. Max screen Digital Sound D.T Cosmote Thor: Ragnarok, 18.30 - 21.20 - 00.15, Σάββατο 15.40 - 18.30 - 21.20 - 00.15, Κυριακή 12.45 - 15.40 - 18.30 - 21.20 - 00.15
Αίθουσα 7. Dolby Digital - Επιστροφη Eurobank Η ταινία Lego ninjago - μεταγλωττισμένη, 17.30, Σάββατο και Κυριακή: 13.00 - 15.15 - 17.30, Το τελευταίο σημείωμα, 20.00 - 22.30
Αίθουσα 8 Νάνος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη, 18.00, Σάββατο 14.00 - 16.00 - 18.00, Κυριακή 12.00 - 14.00 - 16.00 - 18.00, Γενέθλια θανάτου, 20.45, Ο χιονάνθρωπος, 22.50

Αιθουσα 9. Comfort Η ταινία Lego ninjago - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 14.50, Νάνος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη, 17.15 - 19.30, Thor: Ragnarok, 21.45
Αίθουσα 10. Comfort Digital. Sound Thor: Ragnarok, 20.00 - 22.45
Δημοτικός κινηματογράφος Δήμου Κορδελιού – Εύοσμου τηλ. 2310 762400, 2310 202085 Μ. Αλεξάνδρου 57, Εύοσμος: Γοριλομπελάδες– μεταγλωττισμένη, Κυριακή 11.30, Εγώ ο +Απαισιότατος 3 – μεταγλωττισμένη, Σάββατο 15.00, Μικρό μου Πόνυ – μεταγλωττισμένη, Κυριακή 15.00, Η Ταινία Lego Ninjago – μεταγλωττισμένη, Παρασκευή – Κυριακή 17.00, Το τελευταίο Σημείωμα, Πέμπτη – Κυριακή 19.15, 21.30, Δευτέρα - Τετάρτη 17.00, 19.00 
Δημοτικός Κιν/φος Νεάπολης-Συκεών Ρήγα Φεραίου και Μεγάρων, Συκιές Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 635725, 2313 329540 πρωί: Γοριλομπελάδες– μεταγλωττισμένη, Κυριακή 11.30, Εγώ ο Απαισιότατος 3 – μεταγλωττισμένη, Σάββατο 15.00, Μικρό μου Πόνυ – μεταγλωττισμένη, Κυριακή 15.00, Η Ταινία Lego Ninjago – μεταγλωττισμένη, Παρασκευή – Κυριακή 17.00, Το τελευταίο Σημείωμα, 19.15, 21.30 

ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ τηλ. 2310-834-996 Βασ.Όλγας 150 Dolby Digital Η ταινία Lego Ninjago - μεταγλωττισμένη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή και Δευτέρα 16.15, Το τελευταίο σημείωμα, 18.10 - 20.15, Σάββατο 20.15, Η μεγάλη υπόσχεση, 22.15 

ΛΑΪΚΟΝ τηλ. 2310-513-880 Μοναστηρίου 2: 2 ΣΕΞ ΤΑΙΝΙΕΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ τηλ. 2310-261-727 Φιλ. Εταιρίας - Δημ. Μαργαρίτη Dolby  Ο Αγαπημένος σου Βίνσεντ - Loving Vincent, 17.00, Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, 18.45 - 21.00 - 23.00

Cineplexx One Salonica  Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34 εντός του One Salonica Outlet Mall, 3ος όροφος τηλ. 2310 515 351 
Αιθουσα 1 real D 3D Dolby Digital 4K: Thor: Rangarok, 18.00 - 20.30 - 23.00, Σάββατο και Κυριακή: 12.45 - 15.20 - 18.00 - 20.30 - 23.00
Αιθουσα 2 real D 3D Dolby Digital 2K: Emoji, η ταινία - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 11.30 - 13.30 - 15.30 - 17.30, Κυριακή 13.30 - 15.30 - 17.30, Success story, 17.10 - 19.30 - 21.40, Σάββατο και Κυριακή: 19.30 - 21.40 
Αιθουσα 3 real D 3D Dolby Digital 2K: Η ταινία Lego ninjago - μεταγλωττισμένη, 18.30, Σάββατο και Κυριακή: καμμία προβολη, Εγώ, ο απαισιότατος - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 12.30 - 14.30 - 16.30 - 18.40, Success story, 20.40 - 22.50
Αιθουσα 4 real D 3D Dolby Digital 2K Η ταινία Lego ninjago - μεταγλωττισμένη, Κυριακή 12.15, Ο γιός του μεγαλοπατούσα - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 15.00, Γοριλομπελάδες - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 12.15 - 17.20, Κυριακή 17.20, Εγώ, ο απαισιότατος 3 - μεταγλωττισμένη, 17.20, Σάββατο και Κυριακή: καμμία προβολη, Thor: Ragnarok 3D, 19.15, Thor: Ragnarok, 21.50
ΑΙΘΟΥΣΑ 5 2K, Real D 3D, Dolby Digital: Νάνος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη, 18.20, Σάββατο και Κυριακή: 12.00 - 14.00 - 16.10 - 18.20, Ο χιονάνθρωπος, 20.10, Παγκόσμιος κίνδυνος: Geostorm, 22.30 
ΑΙΘΟΥΣΑ 6 2K, Real D 3D, Dolby Digital Emoji, η ταινία - μεταγλωττισμένη, Κυριακή 11.30, Η ταινία Lego Ninjago - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 13.00 - 15.45 - 17.50, Κυριακή 13.40 - 15.45 - 17.50, Το τελευταίο σημείωμα, 17.40 - 20.00 - 22.20, Σάββατο και Κυριακή: 20.00 - 22.20
ΑΙΘΟΥΣΑ 7 2K, Real D 3D, Dolby Digital: Η ταινία Lego Ninjago - μεταγλωττισμένη , 17.00, Σάββατο 11.15 - 14.15 - 16.50 - 19.00, Κυριακή 14.45 - 16.50 - 19.00, Σπίτι μου σπιτάκι μας, 19.00, Σάββατο και Κυριακή: καμμία προβολη, Γενέθλια θανάτου, 21.10 - 23.10

ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ Πληροφορίες: τηλ. 2310-290-290, Κρατήσεις: τηλ. 14560, απο σταθ. 0,49 ευρω & 0,98 ευρω απο κιν., on-line: www.odeon.gr & www.i-ticket.gr. Τσιμισκή 43: 
Αιθουσα 1 DTS-Dolby Νάνος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 17.20, Suburbicon, 19.20 - 21.40 - 00.00
Αιθουσα 2 Dolby Digital: Ο γιός του μεγαλοπατούσα - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 16.50, Το τελευταίο σημείωμα, 18.50 - 21.20, Μητέρα!, 23.50
Αιθουσα 3 Dolby Digital: Emoji, η ταινία - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 16.20, Thor: Rangarok 3D, 18.20, Thor: Rangarok, 21.00, Απαγωγή, 23.40
Αιθουσα 4 Dolby: Εγώ, ο απαισιότατος 3 - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 16.10, Τι συνέβη στη Δευτέρα, 18.10 - 20.50 - 23.20 
Αιθουσα 5 Dolby Digital JBL Σπίτι μου σπιτάκι μας, 17.50, Thor: Rangarok, 20.00 - 22.40
Αιθουσα 6 Dolby Digital Γοριλομπελάδες - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 16.00, Η ταινία Lego Ninjago - μεταγλωττισμένη, 18.00, Suburbicon, 20.20 - 22.50
Αιθουσα 7 Dolby Digital Η ταινία Lego Ninjago - μεταγλωττισμένη, 18.30, Σάββατο και Κυριακή: 16.10 - 18.30, Ο χιονάνθρωπος, 20.40, Εκδικητής, 23.10
Αιθουσα 8 Dolby Digital Νάνος στο σπίτ - μεταγλωττισμένη, 18.20, Σάββατο και Κυριακή: 16.20 - 18.20, Success story, 20.30 - 23.00

ODEON Μακεδονία
Tηλ: κρατήσεων από σταθερό: 801 801 7837 και απο κινητο: 210 8092690, Εμπορικο Κεντρο «Μακεδονία», Πυλαία online buy: www.stercinemas.gr: 
Αίθουσα 1. Dolby Digital EX D Νάνος στο σπίτ - μεταγλωττισμένη, 18.30, Σάββατο και Κυριακή: 16.30 - 18.30, Success story, 20.30 - 23.00
Αίθουσα 2. Dolby Digital D.T.S ====== ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ===========
Αίθουσα 3. Dolby Digital D.T.S.: Γοριλομπελάδες - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 16.00, Κυριακή 12.00 - 14.00 - 16.00, Thor: Ragnarok 3D, 18.20, Thor: Ragnarok, 21.00 - 23.40
Αίθουσα 4. Dolby Digital D.T : Νάνος στο σπότι - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 15.30 - 17.30, Κυριακή 13.30 - 15.30 - 17.30, Σπίτι μου σπιτάκι μας, 19.50, Μητέρα!, 22.20
Αίθουσα 5. Dolby Digital D.Τ : Emoji, η ταινία - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 16.20, Κυριακή: 12.10 - 14.20 - 16.20, Η μεγάλη υπόσχεση, 19.10, Εκδικητής, 21.50
 Αίθουσα 6. Dolby Digital D.T Η ταινία Lego Ninjago - μεταγλωττισμένη, 18.00, Σάββατο 15.50 - 18.00, Κυριακή 13.40 - 15.50 - 18.00, Η τελευταία πινελιά, 20.10, Blade runner 2049, 22.10
Αίθουσα 7. Dolby Digital D.T Success story, 19.30 - 22.00, Σάβατο 17.10 - 19.30 - 22.00, Κυριακή 12.20 - 14.50 - 17.10 - 19.30 - 22.00
Αίθουσα 8. Dolby Digital D.T.S My little pony: Η ταινία - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 15.10, Κυριακή 13.10 - 15.10, Τι συνέβη στη Δευτέρα, 20.00 - 22.40, Σάββατο και Κυριακή: 17.20 - 20.00 - 22.40
Αίθουσα 9. Dolby Digital D.T.S: Εγώ, ο απαισιότατος 3 -, 18.50, Σάββατο 16.50 - 18.50, Κυριακή 12.40 - 14.40 - 16.50 - 18.50, Suburbicon, 20.50 - 23.20
Αίθουσα 10. Dolby Digital D.T.S.: Ο γιός του μεγαλοπατούσα - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 15.00 - 17.00, Κυριακή 13.00 - 15.00 - 17.00/ Το τελευταίο σημείωμα, 19.00 - 21.30
Αίθουσα 11. Dolby Digital EX, D.T.S.: Thor: Ragnarok, 19.40 - 22.30, Σάββατο 16.40 - 19.40 - 22.30, Κυριακή 12.50 - 16.40 - 19.40 - 22.40

ΦΑΡΓΚΑΝΗ ART Αγ. Παντελεήμονος 10, Αρχή Ιασωνίδου- Καμάρα, τηλ. 2310-208-007
Μνήμες, 16.15, Σάββατο καμία προβολή, Η άλλη όψη της ελπίδας, 18.15 - 20.00, Σάββατο 18.30, Χωρίς Αγάπη, 21.45, Σάββατο καμία προβολή 

ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ ΦΑΡΓΚΑΝΗ Αγ. Παντελεήμονος 10 Αρχή Ιασωνίδου- Καμάρα, τηλ. 2310-208-007
JZ Stand Up Comedy Show! Μετά το Despacito…Μετά τα Fidget Spinner…Μετά τα παπούτσια με φωτάκια…μετά τη τσίχλα ροδέλα…μετά τα Mikel…μετά τη σαμπάνια της Τζούλιας Αλεξανδράτου...Μετά τα Pokemon Go…ΤΩΡΑ ΝΕΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ! JZ Stand Up Comedy Show! Jeremy και Ζήσης Ρούμπος για μία και μοναδική παράσταση στη Θεσσαλονίκη! Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 9.00μ.μ. 

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ


ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ Βασ. Ολγας 150, τηλ. 2310-834-996
ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ Σκηνοθεσία: Σοφία Σπυράτου. Η βραβευμένη από την Ακαδημία Θεάτρου παράσταση που αποθεώθηκε από 150.000 θεατές στην Αθήνα . Μια θεατρική παράσταση για κάθε ηλικία, που συνδυάζει το υπερθέαμα με το διδακτικό χαρακτήρα των αρχαιοελληνικών μύθων. Ενάεριοι ακροβάτες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί, δίνουν σάρκα και οστά στο μύθο σε μια μαγευτική παράσταση. ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Κάθε Σάββατο στις 5.00 μμ & Κάθε Κυριακή στις 11.30 π.μ.  
ΘΕΑΤΡΟ ΦΑΡΓΚΑΝΗ Αγ. Παντελεήμονος 10 Αρχή Ιασωνίδου- Καμάρα, τηλ. 2310-208-007
 ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΧΙΟΝΑΤΗΣ από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “ΛΑΜΠΙΟΝΙ” Τί συνέβη στην Χιονάτη μετά τον πριγκιπικό της γάμο; Μια κεφάτη, απολαυστική, διαδραστική παράσταση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους!!! ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Όλα τα Σάββατα του Νοέμβρη στις 5.00 μ.μ.

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΑ του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από το Θέατρο του Βορρά και την Kolossaion Productions. Μια απολαυστική θεατρική παράσταση πλημμυρισμένη με μουσική, τραγούδι και χορό! Ένα θεότρελο κυνήγι θησαυρού, με όλους τους αγαπημένους ήρωες, από τα πιο γνωστά παραμύθια, να βοηθούν τον Βιβλιοπόντικα να ανακαλύψει τον πιο μαγικό Θησαυρό!. ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Κάθε Κυριακή στις 11:30π.μ.  
Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ από το Θέατρο Των Παιδιών σε διασκευή - σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη Μαγικές Σβούρες. Η πιο διάσημη και γοητευτική ηρωίδα σε όλο τον κόσμο στην πιο μαγική παράσταση για παιδιά. ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Κάθε Κυριακή στις 3.00 μ.μ.  




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης