«Η ληστεία με το ελικόπτερο»: Η είδηση που συγκλόνισε τώρα και σε βιβλίο

«Η ληστεία με το ελικόπτερο»: Η είδηση που συγκλόνισε τώρα και σε βιβλίο

Εκατοντάδες εκατομμύρια μέσα σε πέντε λεπτά; 23 Σεπτεμβρίου 2009, ο συναγερμός θα σκορπίσει πανικό. Μία από τις πιο θεαματικές ληστείες διαπράττεται στη Στοκχόλμη. Δεν ακούστηκε ούτε ένας πυροβολισμός...

«Η ληστεία με το ελικόπτερο»: Η είδηση που συγκλόνισε τώρα και σε βιβλίο
Το Time έγραψε για το βιβλίο του Jonas Bonnier «Η ληστεία με το ελικόπτερο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα ότι είναι ένα «
γρήγορο, καθηλωτικό μυθιστόρημα εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία μιας ομάδας τεσσάρων νεαρών Σουηδών που διέπραξαν μια από τις πλέον θεαματικές ληστείες όλων των εποχών».

Κλείσιμο
Πράγματι το βιβλίο βασίζεται σε μία από τις πιο... εντυπωσιακές ληστείες που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ και μάλιστα σε μία χώρα σαν τη Σουηδία που δεν φημίζεται για την εγκληματικότητά της. Το μυθιστόρημα στέκεται αντάξιο της αγωνιώδους αληθινής ιστορίας. 
 
Διαβάστε εδώ απόσπασμα του βιβλίου


Σχετικά με τον συγγραφέα Jonas Bonnier
Ο Jonas Bonnier (1963) είναι μυθιστοριογράφος, σεναριογράφος και δημοσιογράφος. Ήταν διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του Bonnier Group από το 2008 ως το 2014. O Jonas Bonnier ζει με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους στο Μαϊάμι. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το βιβλίο Η Ληστεία με το Ελικόπτερο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης