Το άλμπουμ του Πασχάλη Τερζή «Ό,τι και να πεις σου λέω ναι» έρχεται στο ΘΕΜΑ

Το άλμπουμ του Πασχάλη Τερζή «Ό,τι και να πεις σου λέω ναι» έρχεται στο ΘΕΜΑ

Ένα άλμπουμ-δυναμίτης, με 13 υπέροχα καινούργια τραγούδια του Πασχάλη Τερζή. Ο πιο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής δίνει τον καλύτερο εαυτό του στην πιο συναισθηματική και ώριμη φάση της καριέρας του.

Το άλμπουμ του Πασχάλη Τερζή «Ό,τι και να πεις σου λέω ναι» έρχεται στο ΘΕΜΑ
Το CD «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι» είναι, από πολλές απόψεις, ο δίσκος της χρονιάς 2016 -τουλάχιστον για το λαϊκό τραγούδι. Ύστερα από πέντε ολόκληρα χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία, ο μοναδικός Πασχάλης Τερζής επιστρέφει σε αυτό που αγαπά, σε αυτό που τον ανέδειξε ως τον Νο.1 στην προτίμηση του κοινού, ξαναγυρίζει στις ρίζες του. Και, μάλιστα, η μεγάλη επιστροφή του Πασχάλη Τερζή γίνεται με ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ και με 13 σπουδαία τραγούδια.

Κλείσιμο


Για τους συντελεστές του CD «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι» αρκεί να αναφερθεί το όνομα του Λευτέρη Παπαδόπουλου, ενός ανθρώπου που έχει σφραγίσει με την ποίησή του το ελληνικό λαϊκό τραγούδι για ένα διάστημα που υπερβαίνει τον μισόν αιώνα. Εκτός από τον θρυλικό Λευτέρη Παπαδόπουλο στον νέο δίσκο του Πασχάλη Τερζή συμμετέχουν εξέχοντες καλλιτέχνες, τόσο μουσικοί όσο και στιχουργοί, όπως ο Βασίλης Δήμας, ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, ο Νίκος Μωραΐτης, ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Παπαχαραλάμπους και ο Ηλίας Φιλίππου. 

Το CD «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι» αποδεικνύει ότι η πενταετής αποχή του Πασχάλη Τερζή από τη δισκογραφία, όχι μόνο δεν επηρέασε στο ελάχιστο την ερμηνευτική δεξιοτεχνία του, αλλά τον όπλισε με νέα εκφραστική δύναμη. Ένας τραγουδιστής που διατηρεί έναν εκπληκτικά στενό δεσμό με το κοινό του, ο Πασχάλης Τερζής συνεπαίρνει τον ακροατή των 13 τραγουδιών του με την ερμηνεία του. Άλλωστε, τα περισσότερα από 40 χρόνια ζωντανών εμφανίσεων, τα 35 χρόνια δουλειάς στη δισκογραφία, οι 20 προσωπικοί δίσκοι με πλατινένιες και χρυσές διακρίσεις κ.α. είναι αισθητά σε κάθε λέξη που ντύνεται με τη φωνή του Πασχάλη Τερζή, σε κάθε του ανάσα. Μην χάσετε το το CD «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι», αποκλειστικά αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ.








Μην το χάσετε!!!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης