«Frozen»: Πώς η πριγκίπισσα Έλσα επηρεάζει τους νέους γονείς;

«Frozen»: Πώς η πριγκίπισσα Έλσα επηρεάζει τους νέους γονείς;

Σύμφωνα με την Υπηρεσία της Κοινωνικής Ασφάλισης στις Η.Π.Α., μέσα στο 2014, σε 1.131 κοριτσάκια δόθηκε το όνομα Έλσα!

 «Frozen»: Πώς η πριγκίπισσα Έλσα επηρεάζει τους νέους γονείς;
Το βραβευμένο με Όσκαρ animation φιλμ «Frozen» που κατάφερε να ανέβει στις πρώτες θέσεις των εμπορικότερων ταινιών όλων των εποχών, να αυξήσει τον τουρισμό στην Νορβηγία και να «εκθρονίσει» την Barbie από την κορυφή της λίστας με τις πιο επικερδείς κούκλες- η κούκλα πριγκίπισσα Έλσα κατέκτησε την πρώτη θέση- είναι η νέα μανία των μικρών παιδιών.

Η επιτυχία της ταινίας ήταν τόσο μεγάλη, που η σκηνοθέτις της ταινίας, Jennifer Lee, αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους γονείς που ίσως κουράστηκαν ν' ακούν τα παιδιά τους να τραγουδούν τα «εθιστικά» τραγούδια του φιλμ.

Σύμφωνα με τη Guardian, το φιλμ δεν επηρρεάζει μόνο τα μικρά παιδιά αλλά και τους ενήλικες. Η πριγκίπισσα Έλσα, ενέπνευσε τους νέους γονείς, που θέλησαν να δώσουν τ'όνομά της ηρωίδας της Disney, στα κοριτσάκια τους. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Υπηρεσίας της Κοινωνικής Ασφάλισης στις Η.Π.Α, μέσα στο 2014, το όνομά Έλσα δόθηκε σε 1.131 κοριτσάκια. Το όνομα που το 2013, βρισκόταν στην 500η θέση της λίστας με τα πιο δημοφιλή ονόματα, μετά την κυκλοφορία της ταινίας, τον Νοέμβριο του 2013, «εκτοξεύτηκε» στην 286η θέση.  Κανείς δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι η άνοδος του ονόματος, Έλσα, οφείλεται στην πρωτόγνωρη επιτυχία της ταινίας.

Πριν λίγους μήνες, η Disney, ανακοίνωσε μέσω Twitter, ότι το σίκουελ της ταινίας, «Frozen 2», είναι γεγονός!

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης