«Παράξενη Μαγεία» η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του George Lucas

«Παράξενη Μαγεία» η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του George Lucas

Με το μότο «Όλοι αξίζουν να αγαπηθούν» έρχεται στους κινηματογράφους η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Lucasfilm Ltd., της εταιρείας του George Lucas

«Παράξενη Μαγεία» η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του George Lucas

Παράξενη Μαγεία είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του George Lucas. Eίναι ένα φαντασμαγορικό παραμύθι, αλλά καθόλου συνηθισμένο. Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από ξωτικά, καλικάντζαρους και παράξενα πλάσματα στην μορφή μιούζικαλ. 
Το μιούζικαλ είναι εμπνευσμένο από το «Όνειρο Θερινής Νυκτός», το κλασσικό θεατρικό έργο του Σαίξπηρ, γεμάτο από τραγούδια των τελευταίων έξι δεκαετιών από τον Elvis Presley μέχρι τη Beyoncé και τη Lady Gaga. 
Μία πριγκίπισσα που έχει απαρνηθεί την αγάπη, ένας ευαίσθητος κακός, μία τρελούτσικη Νεράιδα Ζαχαρένια, ένα πεισματάρικο και καλόψυχο ξωτικό, ένα πονηρό ιμπ και ένας ιππότης που καμία σχέση δεν έχει με τον Πρίγκιπα των Ονείρων μας. Αυτοί είναι οι ήρωες που διεκδικούν το ίδιο μαγικό φίλτρο και μπλέκουν σε ατελείωτες περιπέτειες και διασκεδαστικές παρεξηγήσεις σε ένα παραμύθι που θα τραγουδηθεί πολύ. 

«Ήθελα να κάνω κάτι πραγματικά αστείο και αναπάντεχο», λέει ο executive producer George Lucas. «Είναι μία ιστορία για την αγάπη και για το πώς ερωτεύονται άσχετοι μεταξύ τους χαρακτήρες. Έχει να κάνει με το πώς βρίσκεις την πραγματική ομορφιά στην καρδιά κάποιου ανεξαρτήτως εμφάνισης». Ο σκηνοθέτης Gary Rydstrom προσθέτει σχετικά: «Όλη η ταινία έχει να κάνει με το πώς βλέπεις κάτι με καινούριο τρόπο, προσπερνώντας το προφανές».
Η ιστορία πυροδοτείται από τη διαμάχη για ένα θαυματουργό μαγικό φίλτρο με βασικό συστατικό ένα μοναδικό λουλούδι. 
Στην ταινία ακούγονται τραγούδια όπως τα: Crazy In Love, I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me), Without You, Can’t Help Falling in Love, Crazy Little Thing Called Love, Bad Romance, καθώς και τα  People Are Strange, Addicted to Love και Rebel Rebel σε ορχηστρική έκδοση.
Ακούγονται οι ηθοποιοί: Χρήστος Θάνος, Στεφανία Φιλιάδη, Σταύρος Σιούλης, Χριστέλα Γκιζέλη, Στέλιος Ψαρουδάκης, Σοφία Τσάκα, Βίνα Παπαδοπούλου, Γιάννης Στεφόπουλος, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Τάσος Κωστής
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης