Με… σουτ η Ssangyong στη Γενεύη

Με… σουτ η Ssangyong στη Γενεύη

Σύντομα η κορεατική Ssangyong θα περάσει υπό τον έλεγχο της ινδικής Mahindra αλλά αυτό δεν εμποδίζει την πρώτη να παρουσιάσει σε μερικές μέρες στη Γενεύη ένα πρωτότυπο διπλοκάμπινο που εντάσσεται στην σειρά Actyon Sports.

 Με… σουτ η Ssangyong στη Γενεύη
Σύντομα η κορεατική Ssangyong θα περάσει υπό τον έλεγχο της ινδικής Mahindra αλλά αυτό δεν εμποδίζει την πρώτη να παρουσιάσει σε μερικές μέρες στη Γενεύη ένα πρωτότυπο διπλοκάμπινο που εντάσσεται στην σειρά Actyon Sports. Το πρωτότυπο ονομάζεται SUT 1 (εξού και ο τίτλος) και προαναγγέλλει την έκδοση παραγωγής που θα ξεκινήσει να λανσάρεται στην ευρωπαϊκή αγορά από τις αρχές του 2012.

Σχεδιαστικά το SUT 1 αποτελεί μια μίξη στοιχείων από ένα SUV και ένα μεγάλο pick-up καθώς το μήκος του φτάνει τα 4,985 m, όσο περίπου και το VW Amarok. Εξοπλίζεται με δίλιτρο turbo-diesel κινητήρα με απόδοση 155 PS ενώ θα υπάρξουν δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Το νέο Ssangyong θα βρεθεί αντιμέτωπο με κλασικούς αντιπάλους (Toyota Hilux, Isuzu D-MAX κ.α.) ενώ βασικός του στόχος είναι η αμερικανική και ασιατική αγορά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης