«Παραδόθηκε» η μοναδική Lancia Stratos!

«Παραδόθηκε» η μοναδική Lancia Stratos!

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε ο Michael Stoscheck που πρόσφατα παρέλαβε την μία και μοναδική σύγχρονη Lancia Stratos που είχε παραγγείλει προ μηνών...

«Παραδόθηκε» η μοναδική Lancia Stratos!
Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε ο Michael Stoscheck που πρόσφατα παρέλαβε την μία και μοναδική σύγχρονη Lancia Stratos που είχε παραγγείλει προ μηνών. Δεν είναι και λίγο να ξέρεις πως έχει στην κατοχή σου ένα και μόνο αντίτυπο ενός αυτοκινήτου που κατά μία έννοια αναβιώνει την εποχή ενός θρυλικού, δίχως αμφιβολία, αγωνιστικού.
Συγκεκριμένα, ο Γερμανός πολυεκατομμυριούχος παρέλαβε πρόσφατα το συλλεκτικό του «κομμάτι» από τον γνωστό οίκο Pininfarina, σε ειδική τελετή που έγινε στο Τορίνο, ενώ να υπενθυμίσουμε πως το Stratos βασίστηκε στα μηχανικά μέρη της Ferrari F430 Scuderia.
Παρά ταύτα η εταιρία δεν ανακοίνωσε την ακριβή απόδοση του V8 κινητήρα των 4,3 lt αλλά ούτε και την… τιμή πώλησης. Ίσως περισσότερα να γίνουν γνωστά στην πρώτη παρουσίαση του ιταλικού supercar στον διεθνή Τύπο (σε περίπου δύο εβδομάδες) στην πίστα Paul Ricard.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης