PICK: Όλη νύχτα η Πάτρα μεταμορφώνονταν σε πίστα!

PICK: Όλη νύχτα η Πάτρα μεταμορφώνονταν σε πίστα!

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη ιεροτελεστία που έλαβε χώρα χτες αργά τη νύχτα: Κερμπ, πανό, άσπρες διαγραμμίσεις, μπάρες, κάγκελα, προστατευτικά όλα όσα χρειάζονται για να στηθεί μια πίστα στους δρόμους της πόλης πέριξ της πλατείας Γεωργίου.

Πάτρα: H πόλη μεταμορφώνονταν σε πίστα, όλη νύχτα!
Φωνές, ένταση, προσπάθεια, πολύς κόπος, ιδρώτας, φθινοπωρινή υγρασία και αρκετή ψύχρα αλλά σιγά σιγά η πόλη μεταμορφώνεται σε πίστα. Η διαδικασία είναι τουλάχιστον συναισθηματικά φορτισμένη, προσωπικά έχοντας δει ανάλογες προετοιμασίες σε Μονακό και Σιγκαπούρη πραγματικά αισθάνομαι περήφανος που κάτι τέτοιο συμβαίνει και στους δρόμους μιας ελληνικής πόλης.



Η διαμόρφωση της γραμμής εκκίνησης τερματισμού...


Το δελτίο Τύπου της οργάνωσης μεταφέρει:
Κλείσιμο
" Λίγες ώρες έχουν απομείνει πλέον για την έναρξη του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (7ο PICK Λουξ COLA) , το οποίο για έβδομη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα. Από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής οι κεντρικοί δρόμοι της Αχαϊκής πρωτεύουσας θα πλημμυρίσουν με καρτ με τους συμμετέχοντες να υπόσχονται συγκινήσεις… υψηλών ταχυτήτων, όχι μόνο στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και σε όσους βρεθούν στο κέντρο της πόλης, παρακολουθώντας τις παράλληλες δράσεις.

Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος συνολικά 49 οδηγοί: Rotax Micro Max ( 7 συμμετοχές) , D CUP (13 συμμετοχές), Rotax DD2MAX - Rotax DD2 Masters (16 συμμετοχές), Super (13 συμμετοχές). 



Τοποθετούνται τα κερμπ στο δρόμο.


Έφτασαν οι ομάδες…
Από χτες το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασαν στην Πάτρα οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες ενώ από το πρωί του Σαββάτου η δράση ξεκινά. Οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας έχουν μεταμορφωθεί ήδη σε μια απέραντη πίστα καρτ με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής να εργάζονται όλη νύχτα προκειμένου να διευθετήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης.



Τα πανό των διαφημιζόμενων, όλοι οι επιχειρηματίες της Πάτρας συμβάλλουν με τον τρόπο τους.


Ωράριο

Το διήμερο που ξεκινά υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Αναλυτικά, το πρόγραμμα του 7ου PICK Λουξ COLA έχει ως εξής:
 



Θέαμα εκτός από τους αγώνες....

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι που θα προβάλλει απευθείας η NOVA αύριο, οι τυχεροί θεατές που προέρχονται απ' όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό show. Μεταξύ άλλων στο 7ο P.I.C.K. Λουξ Cola το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει από κοντά την αγωνιστική Ferrari 458 Challenge, τη μοναδική που υπάρχει στην Ελλάδα, που θα έχει και το ρόλο του safety car (πλοηγός) όπως επίσης και άλλα super cars. Παράλληλα θα απολαύσει «φιγούρες» από τους οδηγούς του club «Delta Integrale Hellenic». Το «Λουξ Cola in action park» θα λειτουργήσει κι εφέτος στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της πλατείας Γεωργίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να διασκεδάσουν και να πάρουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια κι άλλες δραστηριότητες. Αγωνιστικά οχήματα που σε λίγες ημέρες θα πάρουν μέρος στο Ράλι Ακρόπολις θα συγκινήσουν με τα περάσματά τους. Επίσης για πρώτη φορά συμμετέχει η ΦΙΛ.Π.Α. μέσω της οποίας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν εντυπωσιακά οχήματα- αντίκες και το κέντρο της Πάτρας θα γεμίσει εικόνες μιας άλλης εποχής. Πιστοί στην παράδοση, οι Αποστόλης και Γιάννης Παπαλεξόπουλος της ομάδας «Frenzy drift team»  θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό Drift Show. Από τη φετινή διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η ακροβατική ομάδα «Arrepiado» από την Πορτογαλία, ενώ ιδιαίτερο τόνο θα δώσουν τα μονοθέσια οχήματα- Formula των Πανεπιστημίων Πατρών, Θεσσαλίας καθώς και του ΤΕΙ Πειραιά ενώ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι Formula Gloria.



Κατάμεστη χτες τη νύχτα η πλατεία, ομάδες οδηγοί και μηχανικοί σε οργασμό δουλειάς. Εκεί σήμερα θα δοθεί και η συναυλία των Master Tempo και Στικούδη.



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης
www.pickpatras.gr. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης