Το SUV της Jaguar σε σκληρές... δοκιμασίες

Το SUV της Jaguar σε σκληρές... δοκιμασίες

Κάθε επιβατικό αυτοκίνητο, ακόμη και τα συμβατικά οικογενειακά μοντέλα, περνά από δοκιμές εξέλιξης υπό ακραίες καιρικές συνθήκες.

Το SUV της Jaguar σε σκληρές... δοκιμασίες
Όταν βέβαια αναφερόμαστε σε ένα SUV που θα κληθεί κατά τη διάρκεια της ζωής του να φθάσει σε πιο δυσπρόσιτα σημεία, τότε οι συγκεκριμένες δοκιμές αποκτούν μεγαλύτερη σημασία.

Η Jaguar δημοσίευσε φωτογραφίες από τα σκληρά τεστ στα οποία υπέβαλε την F-PACE, το πολυτελές της SUV που θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Για αυτό άλλωστε τα αυτοκίνητα δοκιμών φέρουν καμουφλάζ. Η F-PACE έφθασε για δοκιμές στην έρημο του Ντουμπάι, αλλά και στο παγωμένο τοπίο της βόρειας Σουηδίας.

Στόχος σε παρόμοια τεστ είναι να εξεταστεί η ομαλή λειτουργία κινητήρων, αναρτήσεων, φρένων κ.α, αλλά και των ηλεκτρονικών συστημάτων. Οι θερμοκρασίες στις οποίες «έζησε» η Jaguar F-PACE ήταν από -40 έως +50°C. Στο Ντουμπάι μάλιστα η εσωτερική θερμοκρασία στην καμπίνα των επιβατών πλησίασε τους 70°C, και τότε έπρεπε να εξασφαλιστεί ότι ο κλιματισμός ή η οθόνη αφής του ηχοσυστήματος λειτουργούσαν άριστα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης