Τα παιδάκια της Νέας Δημοκρατίας
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Τα παιδάκια της Νέας Δημοκρατίας

Αρχίζω να πιστεύω  ότι στο περιβάλλον  του Κυριάκου λειτουργούν, υπογείως και  δολίως, “αρουραίοι”  του Αλέξη Τσίπρα.

 Ανενόχλητοι ροκανίζουν και υπονομεύουν τον  σχεδιασμό και την εφαρμογή της αντιπολιτευτικής  του  τακτικής και  στρατηγικής!

Κυριάκο πρόσεχε. Πολλές οι πεπονόφλουδες. Πολλές οι παγίδες. Πολλοί οι  αρουραίοι. Αλλιώτικα  δεν εξηγείται το   γεγονός  ότι η  πρόσφατη  αντιπολιτευτική ατζέντα  της  γαλάζιας παράταξης μοιάζει με παιδάκια, με μπροζόλες και με πανσέτες. Που  ξεροψήνονται στην  θράκα  του Αλέξη Τσίπρα.

Κλείσιμο
Εχουμε και λέμε. Ενας προς ένα

Ας πούμε  η εγκληματικότητα, ο Ρουβίκωνας και  οι  ληστείες σε  διαμερίσματα  φτωχών, ηλικιωμένων και απροστάτευτων πολιτών.  Την  ίδια στιγμή που  ο κατασταλτικός μηχανισμός αυτού του “’αθλιου”, “ανεκτικού”  και ίσως “’υποπτου” Νίκου Τόσκα, μπαγλαρώνει  τον  29χρονο αρχιτρομοκράτη  που έστελνε βομβιστικές επιστολές στον Λουκά  Παπαδήμο και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Που  βρίσκεται μισή ανάσα από την συλληψη  των εκτελεστών του μεγαλοδικηγόρου Ζαφειρόπουλου.  Που μόλις πριν από  μερικές εβδομάδες απελευθέρωσε, μετά από εξάμηνη   ομηρεία,  τον βιομήχανο Λαμπιδάκη. Που μπαγλάρωσε τους απαγωγείς του Λαμπιδάκη. Και που κατά καιρούς εξαρθώνει   συμμορίες εμπόρων  ναρκωτικών, όπλων και ληστών

Οι   συγκρίσεις καταλυτικές σε  βάρος Σαμαρά, Βενιζέλου, Μητσοτάκη. Αλλά και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Τι να πρωτοθυμηθεί  κανείς. Την 17η Νοέμβρη; Που λειτουργούσε, κάτω από τα  βλέμματα  των  αστυνομικών; Που παρέμενε  ασύλληπτη επί  είκοσι και πλέον χρόνια; Που για να  εξαρθρωθεί, έπρεπε να καταφθάσουν  ειδικοί  της Ιντέλιτζενς Σέρβις, της Αγλικής MI6,  του FBI και της CIA;

Ενα το κρατούμενο,  το μεγάλο, αδυσώπητο κρατούμενο. Τόσο στην εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου όσο και  στην   τριετία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.  Που  ο σημερινός  φιλο-Τσιπραίος υπουργός Πάνος Καμμένος  είχε  πετάξει λάσπη ισχυριζόμενος, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι  οι κουμπουροφόροι της  17ης Νοέμβρη επιχειρούν ως εντεταλμένοι  του Ανδρέα και του Λαλιώτη!

Δεύτερο κρατούμενο. Το κέντρο της Αθήνας λαμπαδιασμένο, πυρπολημένο, κατεστραμμένο. Πλήρης  ασυδοσία. Πληρέστατο το  χάος. Με  τον  νεαρό Αλέξη Γρηγορόπουλο νεκρό από  σφαίρα   μπάτσου. Και με  βιτρίνες  θρυμματισμένες, καταστήματα λεηλατημένα και άφθονα  κτίρια από  τις στάχτες  σωριασμένα. Ολο αυτό το πανηγύρι και το  τρικούβερτο   γλέντι  των  «αναρχικών» κουκουλοφόρων, κάτω από τα ασυγκίνητα  βλέμματα τόσο  του αρμόδιου υπουργού Προκόπη Παυλόπουλου, όσο και του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή  junior


Τρίτο και τελευταίο κρατούμενο η  ασύδοτη και  ανεμπόδιστη νεοναζιστική «περιφορά» της  Χρυσής Αυγής. Αφού πρώτα  είχαν  καταγραφεί δεκάδες επεισόδια  τραμπουκισμών. Και άλλων τόσων  βανδαλισμών. Και άλλων τόσων επιθέσεων  που  κατέληγαν σε  σοβαρούς τραυματισμούς. Αφού η κτηνώδης βαρβαρότητα είχε  πιάσει  ταβάνι. Αφού οι  φάκελοι με αναφορές  είχαν  συσσωρευτεί, ακούνητοι,  στα   συρτάρια του  (τότε)  υπουργού  Προστασίας του Πολίτη  Νίκου Δένδια. Αφού  η ανεμπόδιστη ασυδοσία πυροδότησε ανείπωτο  θράσος. Αφού δολοφονήθηκε ο  Παύλος Φύσσας. Και αφού  το  εβραικό λόμπι  των ΗΠΑ και της  Γερμανίας άρχισε να  βγάζει φλύκταινες και  να πιέζει ασφυκτικά τον Αντώνη  Σαμαρά. Τότε ο μηχανισμός ταρακουνήθηκε. Τότε ο  χαρακτηρισμός «εγκληματική οργάνωση». Τότε  το σύστημα διαχώρισε την  θέση του από τον Μιχαλολιάκο και  τον  Ηλία Κασιδιάρη!

Οι τσάμπα  μάγκες  του «Ρουβίκωνα» μπροστά στις κτηνωδίες της «Χρυσής Αυγής»  μοιάζουν με χαλκομανίες από Μίκι Μάους. Και όσο  για τους λεβέντες του «Μετώπου απελευθέρωσης ζώων» με  τον αντισπιστικό πυρήνα σφυροφόρων  καταδρομέων που  μπουκάρει σε κρεοπωλεία, πράγμα που   συμβαίνει  σε πολλές περιοχές της Ευρώπης, ε  αυτό είναι καταστροφή  για τους πληττόμενους και συμπαθέστατους κρεοπώλες, αλλά προς θεού  δεν μπορεί  η πρώτη  στις  δημοσκοπήσεις,  παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Οι  υποψήφιοι υπουργοί και κυρίως ο  μέλλων  πρωθυπουργός να  στηρίζουν την αντιπολιτευτική  τους τακτική στα παιδάκια,  τα κοψίδια,  τις μπριζόλες και τα  ψαρονέφρια. Ελεος Κυριάκο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ