Ερυθρόλευκη στοχοπροσήλωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Ερυθρόλευκη στοχοπροσήλωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ

Πέρασε δύσκολες στιγμές, όμως κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λίγκ και τώρα κοιτάζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το μέλλον και τους χρυσοφόρους ομίλους της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός απέναντι στην Παρτιζάν δυσκολεύτηκε. Η σωτήρια απόκρουση του Καπίνο στο 14' στην κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς γλίτωσε τους ερυθρόλευκους από έντονα χτυποκάρδια και ίσως άλλαξε το ρου της ιστορίας

Οι Σέρβοι πίεσαν από την αρχή αφού ήθελαν ένα σκορ 3-0 για να περάσουν όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας άντεξαν. Ήταν φανερό ότι οι Πειραιώτες μπήκαν πιο χαλαρά από ό,τι θα έπρεπε στο παιχνίδι αφού είχαν το υπέρ τους 3-1 από το Βελιγράδι πριν από μία εβδομάδα. Το είχε δει ο Χάσι το κλίμα και για αυτό τις τελευταίες ημέρες του έλεγε να παίξουν σαν να ήταν 0-0 το σκορ του πρώτου αγώνα. Όμως κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές.

Κλείσιμο
Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός πήρε το μάθημά του από τον περσινό πρόωρο αποκλεισμό και εφέτος δείχνει ότι είναι σοβαρός, προσγειωμένος με στοχοπροσήλωση. Πολλοί καινούργιοι παίκτες πρέπει να βρουν τα πατήματά τους και να συγχρονιστούν μεταξύ τους. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο. Ο Χάσι είναι ένας προπονητής που ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα. Τον Ολυμπιακό σε αυτή τη χρονική περίοδο τον ενδιαφέρει και τον κόφτει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους. Το θέαμα το αφήνει για αργότερα.

Στο άλλο παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον η ΑΕΚ παρά το σε βάρος της 2-0 στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ, στάθηκε πολύ καλά στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και έχασε 1-0 . Και αυτό το γκολ το δέχθηκε από εκτέλεση κόρνερ όπως και τα δύο στην Αθήνα. Οι κιτρινόμαυροι κινδύνευσαν μόνο από ατομικά λάθη παρά το γεγονός ότι ο Χιμένεθ κατέβασε την ομάδα με το σύστημα 3-5-2 το οποίο δεν είχε δουλέψει αρκετά στην προετοιμασία. Η ΑΕΚ συνεχίζει το Γιουρόπα.

Ως συνολική εικόνα η Ελλάδα μάζεψε μόλις έναν βαθμό σε αυτούς τους δύο αγώνες. Αναμένονται τα αποψινά αποτελέσματα των ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-Πανιωνίου που αγωνίζονται στο Γιουρόποα με τα προγνωστικά για πρόκριση να είναι υπέρ τους. Οψόμεθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα