Ελληνικό ποδόσφαιρο: YOLOooooooo
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Ελληνικό ποδόσφαιρο: YOLOooooooo


Κάθε πέρσι και καλύτερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.  Η κρίση βαθαίνει εβδομάδα με την εβδομάδα, μήνα με τον μήνα  και τα απόνερά της απλώνουν σε προς πάσα κατεύθυνση.  Επί δικαίων και αδίκων. Έχει  ξεσπάσει πλέον «ιερός πόλεμος». Για τον λόγο αυτό δεν αισιοδοξώ για την Εθνική ομάδα. Μακάρι να διαψευστώ μέχρι κεραίας. Μέσα σε τέτοιο κλίμα  που να βρεθεί η ομοψυχία και η συναδελφικότητα στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που θα διεξαχθεί στη Μόσχα.

Και δεν φθάνει ο «εμφύλιος»  ήρθε και η θεά τύχη να μας ειρωνευθεί κατάμουτρα. Πάρ’ τα νάχεις που λένε.  Οι δύο τελευταίοι προπονητές της εθνικής , που έφυγαν  βράδυ, κάτω  από άσχημες συνθήκες, πανηγύρισαν τρόπαια. Ο  Ρανιέρι κατέκτησε το απαιτητικό πρωτάθλημα στην  Αγγλία με τη Λέστερ και ο Σάντος το Πανευρωπαϊκό με την Πορτογαλία νικώντας μέσα στην έδρα της την Γαλλία. Τι να λέμε τώρα.

Κλείσιμο
Σε συλλογικό επίπεδο η Ελλάδα κινδυνεύει να βρεθεί από τη 14η στην 16η θέση  της βαθμολογίας της UEFA  που  σημαίνει ότι μόνο ο πρωταθλητής θα διεκδικεί  θέση για τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ σε δύο χρόνια και μάλιστα θα αρχίζει να παίζει  νωρίτερα από ό,τι φέτος. Οι άλλοι στο Γιουρόπα από τον ….Ιούνιο!!!

Οι κληρώσεις  για τις ελληνικές ομάδες  ήταν έτσι και έτσι. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ  είναι σε καλύτερη μοίρα ενώ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ  θα π ρέπει να βάλουν τα δυνατά τους.  Μεταγραφές δυνατές δεν γίνονται  αφού λεφτά δεν υπάρχουν , ενώ η εφορία είναι στο 140%.   Οπότε….YOLOoooooo!!!!!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ