Σταθεροποιητικό και ερωτικό το δεύτερο μισό του Ιουλίου
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Σταθεροποιητικό και ερωτικό το δεύτερο μισό του Ιουλίου

Πλήρως καλοκαιρινό το κλίμα πλέον, με τρεις πλανήτες να διατρέχουν το θερμό ζώδιο του Λέοντα και να κάνουν τη διάθεση θετική κι εξωστρεφή. Επιτέλους υπάρχει μια σχετική σταθεροποίηση και ένα αίσθημα ασφάλειας

Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος λοιπόν θα διατρέχουν το φωτεινό και γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα, δημιουργώντας ανέμελο κλίμα και διάθεση και ευκαιρίες για παιχνίδι, φλερτ, σπορ, διασκέδαση και ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Αυξημένη δημιουργικότητα. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσουν με τον Κρόνο προσφέρουν ένα αίσθημα σταθερότητας, ενώ είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές.

Δεν θα λείψουν όμως κάποια απρόοπτα, κυρίως τις μέρες κοντά στις 16/7, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού να μας κρατά σε εγρήγορση με διάφορα έκτακτα θέματα, αλλά και τις μέρες κοντά στην πανσέληνο (19/7). Αφυπνιστική η Ουράνια επιρροή. Δεν λείπουν και κάποια σοκ.

Κλείσιμο
Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης επίσης στις 16/7, φέρνει αυτές τις μέρες ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, όμορφες βόλτες και ταξιδάκια, ενώ γλυκαίνει η επικοινωνία. Πολλοί ερωτικοί δεσμοί ξεκινούν τώρα.

Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται στις 17/7 ευνοεί ιδιαίτερα τα ξεκινήματα και τις πρωτοβουλίες, ενώ τα πράγματα προχωρούν γρήγορα και είμαστε πιο αποτελεσματικοί στη δράση. Επίτευξη στόχων. Αυξημένη ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση. 

Ευνοεί ιδιαίτερα τις επαφές και τις συμφωνίες το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται στις 19/7, ενώ υπάρχει περισσότερη αξιοπιστία και σοβαρότητα στην επικοινωνία. Την επόμενη μέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δίνει την ευκαιρία αυτές τις μέρες για εποικοδομητικά βήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, γίνονται επίσης αξιόπιστοι δεσμοί, ενώ προσφέρει και σταθερότητα συναισθηματική και οικονομική.

Πολλές φαεινές ιδέες, λύσεις και συνειδητοποιήσεις προσφέρει το θετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού κοντά στις 27/7, ενώ φέρνει και συναντήσεις-εκπλήξεις. Πληροφορίες και γνωριμίες που μας προσφέρουν διεξόδους.

Όμως κοντά στις 29/7 χρειάζεται προσοχή στον εκνευρισμό, καθώς κορυφώνεται το οξύθυμο τετράγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο εφιστά τη προσοχή σε λογομαχίες, εριστικότητα αλλά και σε διάφορα ατυχήματα, εγκαύματα κλπ, ειδικά στα χέρια. Προσοχή επίσης στην βιασύνη και την προκλητικότητα στη οδήγηση.

Ας απολαύσουμε ένα πιο ανέμελο διάστημα, γιατί ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος αναμένονται αρκετά επεισοδιακοί.


Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ