Εποχή διαψεύσεων αλλά και επαγγελματικών ευκαιριών
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Εποχή διαψεύσεων αλλά και επαγγελματικών ευκαιριών

Δυο σημαντικές και μακροχρόνιας επιρροής όψεις κορυφώνονται μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, με την πρώτη να φέρνει μεγάλες απογοητεύσεις, και την δεύτερη επαγγελματικές ευκαιρίες

Στις 18/6 σχηματίζεται για δεύτερη φορά το δυσμενές τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, το οποίο αυτή την εποχή διαλύει πλάνες κι αυταπάτες, με αρκετά σκληρό τρόπο, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό. Η όψη αυτή είχε αρχίσει να λειτουργεί απ' τις αρχές του 2015, οπότε και ξεκίνησαν να χτίζονται κάποια ψευδή οικοδομήματα, κορυφώθηκε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2015, όπου άρχισε η απογοήτευση και η συνειδητοποίηση του ψεύδους, ενώ θα σχηματιστεί για τρίτη και τελευταία φορά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί η αποδόμηση των πλανών. Πολλά τα ψέμματα, και κάποια αρκετά αληθοφανή. Μια επιρροή που επίσης δημιουργεί χάος και αδυναμία οργάνωσης. Ο ρεαλισμός κονταροχτυπιέται δυναμικά με τον ιδεαλισμό ή τη πλάνη. Ανάγκη σημαντικών θυσιών. Σίγουρα μια καθαρτική επιρροή, όπου λύνονται πολλοί κακοί λογαριασμοί του παρελθόντος.

Όμως το πολύ καλό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 26/6, προσφέρει αυτή τη περίοδο διεξόδους επαγγελματικές, σε όποιους ξέρουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της κοινωνίας. “Οι κρίσεις παράγουν Κροίσους” λέει το μότο, που ταιριάζει απολύτως σε αυτή την επιρροή. Επίσης η όψη αυτή ανοίγει πόρτες και σε θέματα υγείας, ενώ πολλοί έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την υγεία, τη διατροφή και τη καθημερινότητά τους.

Σε πιο βραχυχρόνιο επίπεδο, οι δύσκολες όψεις του Ερμή κοντά στις 20-22/6 προκαλούν επικοινωνιακά εμπόδια, παρεξηγήσεις, μπερδέματα, ενώ λέγονται σκληρά κι επιπόλαια λόγια, υπερβολές και ψέματα. Αρκετές ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες. Το χιούμορ προσφέρει μια αποσυμπίεση. Εμπόδια και μπερδέματα και στις μετακινήσεις.

Μια ωραία για τις σχέσεις και την ψυχολογία όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 27/6, προσφέρει εκείνες τις μέρες ειδυλλιακές στιγμές, ρομαντισμό, νέους έρωτες, ενώ αυξάνει την καλλιτεχνική έμπνευση κι ευαισθησία. Ψυχική ανακούφιση. Παράλληλα, βελτιώνει τα οικονομικά και φέρνει σωτήρια έσοδα.

Ο Άρης απ' τον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 29/6, που σημαίνει ότι θ' αρχίσουν και θα προχωρούν γρήγορα πλέον τα πράγματα και η υλοποίηση αποφάσεων και πρωτοβουλιών, μετά από δυόμιση περίπου μήνες αναδρομής και αναθεωρήσεων ή αναβολών. Από κει και πέρα ευνοούνται τα ξεκινήματα, όπως επίσης και η αγορά οχημάτων και μηχανημάτων.
Κλείσιμο


Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK