Kill!
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Kill!

Οποιος πιστεύει ότι οι μαχαιροβγάλτες και οι κουμπουροφόροι της «Χρυσής Αυγής», με τις εγκληματικές συμπεριφορές τους, εκδιώχνουν τους σημερινούς αλλά και αυριανούς ψηφοφόρους και οπαδούς αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος, πλανάται πλάνη δυσθεόρατη και επικίνδυνη

Το αντίθετο συμβαίνει. Αφού σου λέει, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, έτσι κι εμείς. Ξεφεύγουμε για να λυτρώσουμε την πατρίδα από την καταστροφή.
 
Συμπυκνωμένη η ρητορική των Μιχαλολιάκηδων πάει κάπως έτσι: Τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην πραγμάτωση του εθνικού μας καθήκοντος. Οποιος τολμήσει θα βρεθεί ten feet under. Ολοι. Από τους λαθρομετανάστες, τους πάσης φύσεως αριστερούς, τους κομμουνιστοσυμμορίτες μέχρι τους διεφθαρμένους πολιτικούς. Ολοι αυτοί είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας. Ολοι αυτοί παρέδωσαν την χώρα στους ευρωπαίους τοκογλύφους. Ολοι αυτοί έσπρωξαν τον μεροκαματιάρη στην απελπισία και την χρεοκοπία. Επομένως η χώρα για να γλιτώσει από τον γκρεμό, πρέπει πρώτα να απαλλαχθεί απ' αυτόν τον εσμό. Επομένως μία η λύση Kill them all!

Και για να συμβεί αυτό πρέπει απαραιτήτως το κόμμα να οργανωθεί σαν τακτικός στρατός. Πρέπει κάθε «φαντάρος» να πειθαρχεί στο πρόσταγμα του αρχηγού. Και πρέπει με την πρώτη αφορμή κάθε φάλαγγα χρυσαυγιτών σαν χαλύβδινη γροθιά να επιτεθεί.

Που απευθύνεται αυτό; Μα φυσικά στο θυμικό. Σε κάθε πολίτη που είναι πεπεισμένος ότι η λύση είναι μία και μοναδική. Η κυβερνητική Αρχή να περάσει στα στιβαρά χεριά ενός φασίστα αρχηγού. Οτι το Κοινοβούλιο με το ανθρώπινο περιεχόμενό του πρέπει να πυρποληθεί. Οτι όλοι οι λαθρομετανάστες πρέπει να καταλήξουν στα κρεματόρια όπως οι Εβραίοι στον Β παγκόσμιο πόλεμο. Η λειτουργία των κομμάτων που ευθύνονται για το χάλι της χώρας, πρέπει να απαγορευτεί δια ροπάλου. Οι υπαίτιοι των πάσης φύσεως, κοινωνικών και οικονομικών εγκλημάτων να δικαστούν και στην πλατεία Συντάγματος να κρεμαστούν. Και οι αριστεροί μαζί με τους κομμουνιστές στην πυρά να καούν. Μόνο έτσι η Ελλάδα θα σωθεί. Και μόνο  έτσι  θα γίνει μια νέα καθαρή, πατριωτική αρχή!

Με απλά λόγια η ανεξέλεγκτη φασιστική βία θα ενταθεί. Και η βίαιη αντιπαράθεση θα κορυφωθεί. Και από τη στιγμή που το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνουν μεγάλες μάζες της κοινωνίας δεν φαίνεται να βρίσκει λύση άμεση και χειροπιαστή. Και από τη στιγμή που η περιθωριοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων νέων λειτουργεί ευεργετικά προς την Χρυσή Αυγή μία η λύση. Ομαδική και ατομική. Τα λόγια τελείωσαν. Τα επιχειρήματα εξαντλήθηκαν. Επομένως kill me? Kill you son of  Hitler! Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος!  
Κλείσιμο

Η επίγεια κόλαση μας περιμένει στην άκρη του τούνελ έτσι ώστε το θρίλερ τρόμου που ζούμε να ολοκληρωθεί!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK