Πέντε βραβεία καινοτομίας για τη Folli Follie

Πέντε βραβεία καινοτομίας για τη Folli Follie

Βραβεύτηκε το concept του καταστήματος Folli Follie New Concept Store, στην Ερμού 19, που προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων στη ψυχή της μάρκας - Διαβάστε αναλυτικά

Πέντε βραβεία καινοτομίας για τη Folli Follie
Η Folli Follie ξεχώρισε με τις διακρίσεις που έλαβε στην τελετή απονομής των βραβείων Retail Interiors Awards 2016, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τρίτη στο gazARTE και επιβράβευσαν την καινοτομία στη δημιουργία ελκυστικού και λειτουργικού αγοραστικού περιβάλλοντος.

O Όμιλος Folli Follie υπέβαλε υποψηφιότητα σε 4 κατηγορίες, παραλαμβάνοντας ισάριθμα πρώτα βραβεία, με το Folli Follie New Concept Store, ένα ιδιαίτερο concept καταστήματος στην Ερμού 19, που προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων στη ψυχή της μάρκας. Το συγκεκριμένο concept καταστήματος έχει ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία σε περισσότερα από 50 σημεία πώλησης ανά τον κόσμο και συνεχίζει δυναμικά την ταχύτατη ανάπτυξή του.

Κλείσιμο


Πιο συγκεκριμένα: 

GOLD Βραβείο στην κατηγορία Best International Store για τη σύγχρονη αντίληψη της εταιρείας όσον αφορά στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τη διακόσμηση.

GOLD Βραβείο στην κατηγορία Store Window για την καινοτόμο προσέγγιση στο σχεδιασμό, τη χρήση υλικών και τεχνολογιών, για τη βιτρίνα του καταστήματος. 

GOLD Βραβείο στην κατηγορία Visual Merchandising για τον πιο ελκυστικό και άρτιο συνδυασμό όλων των διαθέσιμων μέσων που απευθύνονται στις αισθήσεις, όπως ο φωτισμός, η μουσική, το άρωμα, το χρώμα, οι οθόνες κ.λπ.

GOLD Βραβείο στην κατηγορία Best Interior - Non Food Retail/ Κοσμήματα – Αξεσουάρ για τον καινοτόμο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. 

Συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία όλων των υποψηφιοτήτων, όλων των κατηγοριών, ο Όμιλος τιμήθηκε και με την κορυφαία διάκριση των Retail Interiors Awards, το βραβείο «Top Rated Retail Interiors Project 2016», για την υποψηφιότητα στην κατηγορία «Best International Store».

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications και τελούσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης