Ιωάννα Μπούκη: Η ομορφιά προσωπική της υπόθεση

Ιωάννα Μπούκη: Η ομορφιά προσωπική της υπόθεση

Ποτέ μη λες (μόνο) beauté. Την πρώτη επιχειρηματική της κίνηση έκανε η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη, ανοίγοντας το beauty spa «Niche» στο κέντρο της Κηφισιάς. Στόχος του
δεν είναι απλώς η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών περιποίησης, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και φροντίδας

Ιωάννα Μπούκη: Η ομορφιά  προσωπική της υπόθεση
Με τη φήμη της τελειομανούς, αλλά πάντα φιλόξενη και με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο, η Ιωάννα Μπούκη μοιράζει αφειδώς τα μυστικά της ομορφιάς και της περιποίησης στους πελάτες του «Niche», με τους οποίους υπάρχει ήδη φιλική σχέση. Πρόκειται για ένα beauty spa - αλλά και κάτι πέρα από αυτό.

Η γλυκιά χαμηλότονη μουσική, η θέα του καταπράσινου κήπου, τα αιθέρια έλαια και τα ήπια λευκά χρώματα που κυριαρχούν στον χώρο δημιουργούν μια εθιστική, ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης, τέτοια ώστε καθεμία και καθένας που μπαίνει στο «Niche» δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση να φύγει.

Κλείσιμο

Η Ιωάννα Μπούκη μαζί με τη φίλη και συνέταιρό της Αντιγόνη Ανδρεάκη

Η Ιωάννα Μπούκη αποκαλύπτει -εν μέρει- το μυστικό της εξηγώντας ότι «το “Niche” είναι ένας χώρος ομορφιάς για γυναίκες αλλά και για άντρες. Το ξεχωριστό στοιχείο του είναι ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό, ζεστό και ήρεμο περιβάλλον όπου, π.χ., μια πολυάσχολη γυναίκα να έχει τη δυνατότητα να βάζει μια άνω τελεία στους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητάς της, ενώ της προσφέρεται οτιδήποτε έχει σχέση με ομορφιά και περιποίηση, όπως μανικιούρ-πεντικιούρ, μαλλιά, αποτρίχωση, σχήμα και τατουάζ φρυδιών, επαγγελματικό μακιγιάζ, μασάζ, ενυδάτωση και καθαρισμός προσώπου.

Επίσης, έχουμε μια μεγάλη σειρά προϊόντων για τη φροντίδα του προσώπου, ενώ ειδικά για το καλοκαίρι θα έχουμε φροντίσει να διαμορφώσουμε κατάλληλα τον κήπο μας ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των παιδιών. Μόνο έτσι θα μπορούν οι μαμάδες να απολαμβάνουν χωρίς άγχος και πίεση τις υπηρεσίες μας».

Η Ιωάννα Μπούκη και η φίλη και συνεργάτιδά της Αντιγόνη Ανδρεάκη δημιούργησαν έναν χώρο που πρώτα απ’ όλα ικανοποιεί την προσωπική τους αισθητική, την αντίληψη για το ποια είναι η σωστή προσέγγιση στη σύγχρονη προσφορά υπηρεσιών ομορφιάς. «Οι γυναίκες θέλουν να χαρίζουν στον εαυτό τους μικρές πολυτέλειες ανεξαρτήτως της οικονομικής κρίσης», λέει η Ιωάννα, τονίζοντας ότι «το “Niche” είναι προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής και της καθημερινότητας των γυναικών. Και επειδή είμαι η ίδια νέα γυναίκα και μητέρα, ήθελα να φτιάξω έναν χώρο ομορφιάς που να τα περιλαμβάνει όλα άμεσα, γρήγορα, επαγγελματικά και οικονομικά».


Οι χώροι του «Niche» διαθέτουν φιλικό, ζεστό και ήρεμο περιβάλλον

Πόλος έλξης επωνύμων

Αν και σπούδαζε Οικονομικά, η Ιωάννα Μπούκη αφοσιώθηκε στην τέχνη της αισθητικής ύστερα από τη γνωριμία της με τον καταξιωμένο make up artist Φρέντυ Καλομπράτσο. Μετά τις αντίστοιχες σπουδές, η Ιωάννα άρχισε τη σταδιοδρομία της στον χώρο των καλλυντικών και της ομορφιάς κάνοντας σεμινάρια στη Γαλλία και δουλεύοντας σε μεγάλους οίκους ομορφιάς, όπως οι Christian Dior, Mac κ.ά. Το «Niche», από πολλές απόψεις, είναι το καταστάλαγμα αυτής της πολυετούς ενασχόλησης και του πλούτου των εμπειριών που διαθέτει πλέον η Ιωάννα Μπούκη.


Μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ

Ηταν λοιπόν ζήτημα ώριμης απόφασης το ότι θέλησε να δώσει το δικό της στίγμα στον χώρο της ομορφιάς και μαζί με τους άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της να επιδιώξει το ιδανικό αποτέλεσμα.Το beauty spa «Niche» έχουν ήδη επισκεφτεί επώνυμες φίλες της Ιωάννας Μπούκη και της Αντιγόνης Ανδρεάκη από το καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό, αλλά και το πολιτικό στερέωμα. To «Niche» ήρθε για να μείνει και να κάνει πιο όμορφο και χαμογελαστό τον κόσμο της Κηφισιάς - και όχι μόνο. Καλορίζικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης