Stefany: Η φωνή-μασκότ της Lamborghini

Stefany: Η φωνή-μασκότ της Lamborghini

Μικρή, ταλαντούχα και τσαχπίνα, η Stefany, η οποία καλωσορίζει τους τυχερούς κατόχους του νέου συλλεκτικού κινητού τηλεφώνου της Lamborghini με το βιντεοκλίπ του εκρηκτικού τραγουδιού της «Explode», φαίνεται πως έχει όλα τα προσόντα για να εκπληρώσει το όνειρό της
- κάτι απλό, το να αλλάξει τον κόσμο

Stefany: Η φωνή-μασκότ της Lamborghini
Το 2011, σε ηλικία μόλις 18 ετών, στάθηκε μπροστά σε 50.000 άτομα και άνοιξε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που πλαισίωνε τα Balkan Music Awards και την εμφάνιση της γνωστής στη Ρουμανία τραγουδίστριας Inna. Δεν είχε ίχνος άγχους. «Εβλεπα τους άλλους να τρέμουν από το τρακ κι έλεγα “γιατί να μην έχω κι εγώ λίγο;”», εξομολογείται ανερυθρίαστα δίχως να έχει συναίσθηση του θείου αυτού δώρου: της αβίαστης εξωστρέ­φειας που υποστηρίζεται από μια έμφυτη σιγουριά για πάντα θετικό αποτέλεσμα και τη συναισθηματική αυτάρκεια που γεννιέται μόνο μέσα από την αγάπη.



Μεγαλωμένη στην Αθήνα, με Ελληνίδα μητέρα γεννημένη και αναθρεμμένη στην Ιταλία και πατέρα από τη Ρουμανία, η Stefany θυμάται τον εαυτό της πάντοτε να τραγουδάει. Αρπαζε την αλατιέρα, το τηλεκοντρόλ, τη βούρτσα των μαλλιών ή οτιδήποτε έμοιαζε με μικρόφωνο και έδινε το δικό της show. «Εκανα ότι τραγουδάω στα αγγλικά με ό,τι ήχους έπιανε το αυτί μου», περιγράφει. «Είχε πλάκα όταν κάποια στιγμή άκουσα σε κάποια εκπομπή τη φράση “fuck you” και την μπέρδεψα με το “thank you”. Ετσι, στο τέλος της παράστασής μου γύρισα κι είπα στους γονείς μου όλο νάζι και μπρίο “Fuck you... Fuck you very much!”. Κοιταζόντουσαν μεταξύ τους οι άνθρωποι κι έλεγαν “τι μας βρήκε μ’ αυτό το παιδί!”». Και δεν έμεινε εκεί. Στις τελευταίες τάξεις του σχολείου λέει στους γονείς της ότι θέλει να γίνει γιατρός και να πάει στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, ενώ λίγους μήνες αργότερα θα της περάσει από το μυαλό να γίνει ακόμα και ρεπόρτερ -όπως η Λόις Λέιν όμως- και να πάει στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Σκοπός της, να αλλάξει τον κόσμο.

Κλείσιμο


Τελικά τελείωσε Νοσηλευτική. Χωρίς να ασκήσει ούτε μία μέρα το λειτούργημα της νοσοκόμας, αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη της στο τραγούδι. «Γρήγορα κατάλαβα ότι δεν γίνεται να τα συνδυάσω όλα», παραδέχεται. «Είμαι τελειομανής και θέλω ό,τι κάνω να το κάνω καλά. Δεν μου αρέσει η μετριότητα. Κι επειδή και οι δύο είναι χώροι οι οποίοι απαιτούν αφοσίωση, αποφάσισα να διαλέξω τη μουσική. Θέλησα να μου δώσω μια ευκαιρία με το τραγούδι, να ξέρω ότι προσπάθησα. Εχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια και πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνω οτιδήποτε άλλο», καταλήγει. Ετσι, ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με τον Τέρρυ Σιγανό και κιθάρα για να μπορεί να κάνει τις πρόβες της και να μεταποιεί τα κομμάτια της. Η κιθάρα εξάλλου αποτελεί και συντροφιά της τα βράδια αφού, όπως αποκαλύπτει, δεν βγαίνει συχνά έξω. «Συνήθως κάθομαι και μελετάω. Οταν κουράζεται η φωνή μου, πιάνω την κιθάρα. Μόλις κουραστούν τα δάχτυλα, ξαναπιάνω το τραγούδι.

Εξακολουθώ να έχω τα ίδια όνειρα κατά βάθος. Εξακολουθώ να θέλω να αλλάξω τον κόσμο. Ολοι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, όπως να βοηθάμε τα αδέσποτα της γειτονιάς μας. Αν πετύχω στο επάγγελμα που διάλεξα, ίσως να έχω μεγαλύτερη επιρροή και περισσότερες ευκαιρίες να κάνω τη διαφορά», λέει με έναν παιδικό ενθουσιασμό που προδίδει το μεράκι της γι' αυτό που έχει επιλέξει να κάνει.



Με το που θα ανέβει στην πίστα θα μεταμορφωθεί σε εκρηκτική performer ικανή να τραβήξει την προσοχή με την ενέργεια και το ταλέντο της. Ετσι, ένα βράδυ της προηγούμενης σεζόν, ενώ βρισκόταν στην πίστα της «Πύλης Αξιού» στη Θεσσαλονίκη στο σχήμα του Γιώργου Μαζωνάκη, την πρόσεξε ο κατάλληλος άνθρωπος, ένας συνεργάτης της Lamborghini από το εξωτερικό. «Μετά την εμφάνισή μου, με προσέγγισαν και έτσι προέκυψε η συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία», αποκαλύπτει και συνεχίζει: «Κάναμε το κομμάτι “Explode” για την εταιρεία και γυρίσαμε και το βιντεοκλίπ. Αυτό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπει κάποιος όταν ανοίγει το κινητό. Θα κυκλοφορήσουν μόνο γύρω στις 500.000 συσκευές, αφού καθεμία στοιχίζει 4.000 ευρώ. Εννοείται ότι πολλά από τα κινητά θα προσφερθούν σε πελάτες της Lamborghini. Είναι πολύ τιμητικό για μένα και θεωρώ ότι θα με βοηθήσει. Παράλληλα, θα κάνω και κάποιες συναυλίες και εμφανίσεις που θα οργανώσει η Lamborghini σε όλο τον κόσμο». Ολο αυτό της ταιριάζει μια χαρά, αφού, εάν η Stefany με το φλογερό ταμπεραμέντο ήταν αυτοκίνητο, θα ήταν σίγουρα μια κατακόκκινη Lamborghini.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης