Μαρί-Σαντάλ & Μαρία-Ολυμπία: Στη Νέα Υόρκη με τις Χίλτον

Μαρί-Σαντάλ & Μαρία-Ολυμπία: Στη Νέα Υόρκη με τις Χίλτον

Στις πρώτες θέσεις της επίδειξης μόδας που παρουσίασε στη Νέα Υόρκη η Βικτόρια Μπέκαμ βρέθηκε η Μαρί-Σαντάλ με την κόρη της Μαρία-Ολυμπία. Η σύζυγος του Παύλου συνομίλησε με τις άτακτες αδελφές Χίλτον, ανανέωσε το ραντεβού της με τη Βικτόρια στο Λονδίνο και εμπλούτισε τις γνωριμίες της κόρης της από τον θαυμαστό κόσμο της μόδας

Μαρί-Σαντάλ & Μαρία-Ολυμπία: Στη Νέα Υόρκη με τις Χίλτον
Fashion show υπό το άγρυπνο μάτι της δαιμόνιας Αννας Γουίντουρ της «Vogue» παρουσίασε στο αμερικανικό κοινό η Βικτόρια Μπέκαμ. Η σύζυγος του άλλοτε σταρ της μπάλας, Ντέιβιντ, πρόβαλε τη νέα της κολεξιόν για τη σεζόν Ανοιξη-Καλοκαίρι 2015 την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της Αμερικανικής Εβδομάδας Μόδας. Το ντεφιλέ πραγματοποιήθηκε σε καθεδρικό ναό της Νέας Υόρκης, με όλη την αφρόκρεμα της μόδας και του lifestyle να δίνει το «παρών». Στις πρώτες θέσεις κάθισαν η σιδηρά κυρία της μόδας, η διευθύντρια της αμερικανικής «Vogue», Αννα Γουίντουρ, και ο σύζυγος της Βικτόρια, Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον οποίο αντάλλαξαν επί μακρόν απόψεις περί μόδας και νέων επαγγελματικών πρότζεκτ.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στα αμερικανικά ταμπλόιντ, η Αννα Γουίντουρ φέρεται να είπε στον σύζυγο της σχεδιάστριας. «Πρόκειται σαφώς για μια πολύ ιδιαίτερη δουλειά. Η Βικτόρια έχει έμπνευση αλλά και ένα όνομα-χρυσωρυχείο. Προβλέπω τα ρούχα της να γίνονται πολύ σύντομα sold out!» ήταν το σχόλιο της συνήθως φειδωλής σε δηλώσεις Γουίντουρ, το οποίο από μόνο του αποτελεί διαβατήριο για το επόμενο βήμα κάθε σχεδιαστή, αναγνωρισμένου και ανερχόμενου, εφόσον προέρχεται από τη γυναίκα που έχει τη δύναμη να καθιερώνει τάσεις και σχεδιαστές, αλλά και να τους αποκαθηλώνει. Από τους ελάχιστους VIP που είχαν την τύχη να λάβουν πρόσκληση προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την επίδειξη μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ ήταν η σύζυγος του Παύλου, Μαρί-Σαντάλ, που παραβρέθηκε στο σόου έχοντας στο πλευρό της την πρωτότοκη κόρη της Μαρία-Ολυμπία.

Κλείσιμο


Η Βικτόρια Μπέκαμ δίπλα στη δημιουργία του Τζεφ Κουνς 


«Η Μαρία-Ολυμπία θέλει να ασχοληθεί διακαώς με τον χώρο της μόδας και η μητέρα της τής ανοίγει τον δρόμο. Το γεγονός ότι έχουν ήδη χτιστεί κάποιες επαφές με γνωστούς οίκους μόδας, όπως οι Dior και Dolce & Gabbana, μόνο τυχαίο δεν θεωρείται», ισχυρίζονται άτομα από το περιβάλλον τους και προσθέτουν: «Το “χρυσό κορίτσι” έχει ήδη επιλέξει τι θέλει να κάνει στη ζωή του και η μητέρα του το στηρίζει με κάθε τρόπο όχι μόνο για να το κάνει σωστά, αλλά και για να πετύχει. Η οικογένεια άλλωστε γνωρίζει καλά ότι τα χρήματα των Mίλερ αποτελούν από μόνα τους διαβατήριο».



Στιγμιότυπο από το fashion show της Βικτόρια Μπέκαμ στη Νέα Υόρκη 

Η φινετσάτη Μαρί-Σαντάλ και η νεοφερμένη στην κοσμική ζωή Μαρία-Ολυμπία είχαν την ευκαιρία να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να ανταλλάξουν απόψεις με σημαίνοντα πρόσωπα από τον χώρο της μόδας. Ακόμα και με τις άτακτες αδελφές Χίλτον, την Πάρις και τη Νίκι (προτού ακόμα σκάσει η είδηση-σκάνδαλο ότι βρέθηκαν στο ράντσο της πρώτης στην Κόστα Ρίκα 400 κιλά ηρωίνης!), φρόντισαν να συνομιλήσουν, ανταλλάσσοντας εντυπώσεις από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τα νέα για τα μελλοντικά τους σχέδια. Οι αδελφές Χίλτον, μάλιστα, πόζαραν δίπλα σε μαμά και κόρη, ανεβάζοντας αργότερα στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες. Οσο για την πρωταγωνίστρια του event Βικτόρια Μπέκαμ, ανταποκρινόταν με ενθουσιασμό στα θετικά σχόλια του κόσμου, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της ανοίγοντας την ευχετήρια κάρτα για «Καλή επιτυχία» που της έστειλαν τα παιδιά της. Με φόντο έργο του εκκεντρικού καλλιτέχνη Tζεφ Κουνς, που κοσμούσε τον χώρο των παρασκηνίων, η Μαρί-Σαντάλ και η Μαρία-Ολυμπία ανανέωσαν το ραντεβού τους με τη Βικτόρια σε κάποιο από τα μοδάτα εστιατόρια του Λονδίνου, την πόλη όπου αμφότερες οι πλευρές έχουν επιλέξει ως μόνιμο τόπο κατοικίας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης