Οι γυναίκες όσο δεν βρίσκουν ταίρι μειώνουν τις απαιτήσεις τους

Οι γυναίκες όσο δεν βρίσκουν ταίρι μειώνουν τις απαιτήσεις τους

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία μελέτησαν τις ηλεκτρονικές επαφές 41.936 ατόμων σε ιστοτόπους γνωριμιών ώστε να διαπιστώσουν ποιες είναι οι απαιτήσεις των χρηστών όταν αναζητούν ταίρι

Οι γυναίκες όσο δεν βρίσκουν ταίρι μειώνουν τις απαιτήσεις τους
Οι γυναίκες ρίχνουν τα standards όσο ψάχνουν το ταίρι τους μέσω των ιστοσελίδων γνωριμιών. 
Αυτό δείχνει τουλάχιστον μια νέα επιστημονική έρευνα που είχε ως αντικείμενο τις προτιμήσεις των χρηστών όταν αναζητούν ερωτικό σύντροφο μέσω διαδικτύου.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία μελέτησαν τις ηλεκτρονικές επαφές 41.936 ατόμων σε ιστοτόπους γνωριμιών ώστε να διαπιστώσουν ποιες είναι οι απαιτήσεις των χρηστών όταν αναζητούν ταίρι.
Κλείσιμο

Τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία δημοσιεύονται αναλυτικά στην επιθεώρηση "Personality and Indvidual Differences έδειξαν ότι , οι χρήστες είναι πιο πιθανό να επικοινωνήσουν με άτομο ίδιου μορφωτικού επιπέδου με τους ίδιους, όμως όσο δεν βρίσκουν ταίρι, μειώνουν τα standards. 

"Συνήθως, ψάχνουμε να βρούμε έναν ερωτικό σύντροφο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ένα από τα οποία είναι να έχει πάνω κάτω την ίδια ηλικία με εμάς, την ίδια κουλτούρα, την ίδια πνευματική καλλιέργεια, κοινές θρησκευτικές πεποιθήσεις. Ομως, οι εξελίξεις τις τεχνολογίας έχουν ανατρέψει τα δεδομένα, κυρίως λόγω της δυνατότητας που παρέχουν για ταυτόχρονη «αξιολόγηση» πολλαπλών πιθανών συντρόφων με το πάτημα μερικών κουμπιών", εξηγεί ο Στίβεν Γουάιτ, ένας εκ των δύο συντακτών της μελέτης.

Ο ίδιος επέλεξε να επικεντρωθεί στη παράμετρο του μορφωτικού επιπέδου καθώς, όπως επισημαίνει, είναι  ενδεικτική των οικονομικών δυνατοτήτων ενός ατόμου. Ο Στίβεν Γουάιτ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, οι πιο μορφωμένοι χρήστες, και κυρίως οι γυναίκες, όσο μεγαλώνουν έχουν την τάση να μη δίνουν προτεραιότητα στην πνευματική καλλιέργεια ενός ατόμου του αντίθετου φύλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης