Η ΙΚΕΑ ανακαλεί ξαπλώστρες από όλο τον κόσμο

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί ξαπλώστρες από όλο τον κόσμο

Η σουηδική εταιρεία καλεί τους πελάτες της να επιστρέψουν το συγκεκριμένο μοντέλο και να πάρουν πίσω τα χρήματα που δαπάνησαν

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί ξαπλώστρες από όλο τον κόσμο
Σε παγκόσμια ανάκληση ενός μοντέλου ξαπλώστρας προχωρά η ΙΚΕΑ μετά τις αναφορές για τραυματισμούς στα δάχτυλα πελατών που προσπάθησαν να στήσουν το μοντέλο Mysingsö.

Η σουηδική εταιρεία καλεί τους πελάτες της να επιστρέψουν το συγκεκριμένο μοντέλο και να πάρουν πίσω τα χρήματα που δαπάνησαν.

Κλείσιμο
Προηγήθηκαν πέντε περιστατικά, στη Φινλανδία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τη Δανία και την Αυστραλία, για χρήστες που τραυματίστηκαν στα δάχτυλά τους και χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εταιρεία το πρόβλημα δημιουργείται όταν πλυθεί το ύφασμα της ξαπλώστρας και χρειαστεί το εκ νέου μοντάρισμα του επίπλου. «Μετά την πλύση του υφάσματος είναι πιθανή η λάθος συναρμολόγηση που μπορεί να οδηγήσει σε πτώσεις ή σε τραυματισμούς στα δάχτυλα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΙΚΕΑ.

Η εταιρεία υποστηρίζει, τέλος, ότι η έρευνα που ακολούθησε μετά τις πέντε αναφορές για τραυματισμούς οδήγησε σε βελτιωμένη έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου που θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα από τον επόμενο μήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης