Η απίστευτη... δύναμη του μακιγιάζ σε οχτώ φωτογραφίες

Η απίστευτη... δύναμη του μακιγιάζ σε οχτώ φωτογραφίες

Η Kelsie αποφάσισε να κάνει την δική της προσθήκη στο trend «Power of Makeup» που ξεκίνησε την περασμένη χρονιά, με στόχο την απενοχοποίηση του μακιγιάζ

Η απίστευτη... δύναμη του μακιγιάζ σε οχτώ φωτογραφίες
Μία Αμερικανίδα μανικιουρίστ, η Kelsie Swygart, πήρε την γενναία απόφαση αυτήν την εβδομάδα να «εκθέσει» στο κοινό τις ατέλειες του προσώπου της σε μια προσπάθεια απενεχοποίησης του μακιγιάζ, και η φωτογραφία της έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και επαινετικά σχόλια.

«Θέλησα να δείξω τη διαφορά του προσώπου μου με και χωρίς μακιγιάζ γιατί θεώρησα ότι θα έχει πλάκα. Όποιος βρίσκει το βάψιμό μου πολύ υπερβολικό μπορεί να πάει να πνιγεί», έγραψε η νεαρή γυναίκα στην ανάρτησή της.

Κλείσιμο
Η Kelsie αποφάσισε να κάνει την δική της προσθήκη στο trend «Power of Makeup» (Η δύναμη του μακιγιάζ), που ξεκίνησε την περασμένη χρονιά, με στόχο την καταπολέμηση των προκαταλήψεων για τα άτομα που επιλέγουν να χρησιμοποιούν καλλυντικά στο πρόσωπό του. Πολλές γυναίκες δέχονται αρνητικά σχόλια στα social media όταν φωτογραφίζονται βαμμένες, με πολλούς χρήστες να τις αποκαλούν «ψεύτικες» και «πόρνες» μόνο και μόνο για την επιλογή τους να υιοθετήσουν ένα πιο... έντονο καθημερινό look.

Έτσι, αρκετές γυναίκες που αγαπούν το μακιγιάζ αποφάσισαν πέρυσι να φωτογραφηθούν με το μισό τους πρόσωπο βαμμένο και το άλλο μισό άβαφτο, ώστε να αποδείξουν περίτρανα τη «δύναμη του μακιγιάζ» και να δηλώσουν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέγουν το look που τους αρέσει.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες μερικών από αυτές τις γυναίκες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης