Πέντε λάθη στο μακιγιάζ που σε δείχνουν μεγαλύτερη

Πέντε λάθη στο μακιγιάζ που σε δείχνουν μεγαλύτερη

Μάθε πώς να δείχνεις νεότερη

Πέντε λάθη στο μακιγιάζ που σε δείχνουν μεγαλύτερη
Ακόμα και οι πιο νεαρές κοπέλες κάνουν αυτά τα βασικά λάθη, που τις κάνουν να φαίνονται τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερες. Ένα «κακό» μακιγιάζ ή ακόμα και ένα χτένισμα μπορεί να σου προσθέσει χρόνια. Μάθε πώς να δείχνεις νεότερη ακολουθώντας τα παρακάτω tips.

1)Μην παραλείπεις το foundation
Κλείσιμο
Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι παραλείποντας να φορέσουν make up στο καθημερινό τους μακιγιάζ, καταφέρνουν να έχουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι εν μέρει λάθος, αφού το foundation μπορεί να κρύψει τις ατέλειες και τις κοκκινίλες του προσώπου με τον πιο διακριτικό τρόπο. Ένα ελαφρύ και διάφανο make up ένα με δύο τόνους πιο σκούρο από την απόχρωση της επιδερμίδας σου, μπορεί να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και το πιο natural μακιγιάζ και να κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται νεότερο και πιο φωτεινό. 

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα επέλεξε μια ελαφριά πούδρα. Αν το δέρμα σου είναι πιο ξηρό, επένδυσε σε make up σε υγρή μορφή, για extra ενυδάτωση. 

Προσοχή! Μην υπερβάλλεις με το foundation σου, αφού αυτό το καλλυντικό σε μεγάλη ποσότητα, μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα από το faysbook.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης