Ο Τραμπ αυτοαποθεώνεται: Όσο είμαι πρόεδρος δεν πέθανε κανείς σε εμπορική πτήση

Ο Τραμπ αυτοαποθεώνεται: Όσο είμαι πρόεδρος δεν πέθανε κανείς σε εμπορική πτήση

Το έτος 2017 ήταν το πιο ασφαλές στην ιστορία, καθώς δεν υπήρξε ούτε ένας θάνατος σε πτήσεις εμπορικών αεροσκαφών, κάτι που, έτσι όπως το θέτει, οφείλεται στη δική του προεδρία

Ο Τραμπ αυτοαποθεώνεται: Όσο είμαι πρόεδρος δεν πέθανε κανείς σε εμπορική πτήση
Ποιος ο καλύτερος τρόπος για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, για να ξεκινήσει τη χρονιά, από μία διεθνή αποθέωση; Όταν όμως μιλάμε για αυτοαποθέωση, τότε ο Ντόναλντ Τραμπ έχει τα ηνία.

Με μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter, ο 45ος Αμερικανός πρόεδρος, ασχολείται με το θέμα των θανάτων σε εναέρια ταξίδια. Κοιτώντας πιθανώς στον καθρέφτη, χτυπώντας τον εαυτό του στον ώμο, ο Τραμπ κάνει τουίτ αναφέροντας ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που του αποκάλυψαν οι συνεργάτες του, το έτος 2017 ήταν το πιο ασφαλές στην ιστορία, καθώς δεν υπήρξε ούτε ένας θάνατος σε πτήσεις εμπορικών αεροσκαφών, κάτι που, έτσι όπως το θέτει, οφείλεται στη δική του προεδρία.

Κλείσιμο


Η ολλανδική συμβουλευτική εταιρεία αεροπορικών μεταφορών «To70» και το Δίκτυο Ασφάλειας Πτήσεων δήλωσαν ότι δεν υπήρξαν θανάσιμοι τραυματισμοί επιβατών εμπορικών πτήσεων το 2017. "Το 2017 ήταν το ασφαλέστερο έτος για την αεροπορία", δήλωσε ο Adrian Young από το To70.

Η «Το70» εκτιμά ότι το ποσοστό θανατηφόρων ατυχημάτων για μεγάλες εμπορικές πτήσεις είναι 0,06 ανά εκατομμύριο πτήσεις ή ένα θανατηφόρο ατύχημα για κάθε 16 εκατομμύρια πτήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης