Ανάποδο περπάτημα, τεράστια χούλα-χουπ και σουτ σε ύψος 15 μέτρων: Αυτά είναι τα νέα ρεκόρ Γκίνες

Ανάποδο περπάτημα, τεράστια χούλα-χουπ και σουτ σε ύψος 15 μέτρων: Αυτά είναι τα νέα ρεκόρ Γκίνες

Από τη Βρετανία έως την Ιαπωνία και τη Σουηδία άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επέδειξαν τις ικανότητές τους

Ανάποδο περπάτημα, τεράστια χούλα-χουπ και σουτ σε ύψος 15 μέτρων: Αυτά είναι τα νέα ρεκόρ Γκίνες
Την Τετάρτη εορτάστηκε για 13η φορά η Παγκόσμια Ημέρα των Ρεκόρ Γκίνες με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επιδεικνύουν τις ξεχωριστές ικανότητές τους.

Μέσα σε ένα 24ωρο έγιναν και πιστοποιήθηκαν ρεκόρ σε ανάποδο περπάτημα, σουτ σε ύψος 15 μέτρων, τεράστια χούλα-χουπ κ.α.

Κλείσιμο
Η Λιου Τενγκ μια γυμνάστρια από την Κίνα κατάφερε να διανύσει μια απόσταση 20 μέτρων περπατώντας ανάποδα σαν αράχνη μέσα σε 15,54 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ.



Ο Φάμπιο και ο Τζιουλιάνο Αναστασίνι έκαναν τις περισσότερες κωλοτούμπες στον αέρα με τη βοήθεια ανθρώπου καθώς μέσα σε 30 δευτερόλεπτα ολοκλήρωσαν 32 τέτοιες προσπάθειες.



Στην Ιαπωνία ο Γούγια Γιαμάντα κατάφερε και χρησιμοποίησε επιτυχώς για αρκετές περιστροφές ένα χούλα-χουπ διαμέτρου 5,14 μέτρων.



Στη Στοκχόλμη έσπασαν το ρεκόρ Γκίνες για την μεγαλύτερη τούρτα για βέγκαν με την Τερέσα Λίνγκτρεν και την παρέα της να φτιάχνουν ένα γλυκό 462,4 κιλών.



Από την πλευρά τους οι Χάρλεμ Γκλομπτρόουτερς πρόσθεσαν άλλη μια εντυπωσιακή σελίδα στην ιστορία τους με τον Thunder Law να πετυχαίνει ανάποδο καλάθι σε μπασκέτα που βρισκόταν σε ύψος 15,25 μέτρων στη Γιούτα.



Στη Βρετανία, τέλος, εμφανίστηκε ο πιο γρήγορος «Iron Man» καθώς με μια μηχανή τζετ που είχε στην πλάτη του έγραψε ταχύτητα 51,53χλμ./ώρα.



Δείτε βίντεο: Αυτά είναι τα νέα ρεκόρ Γκίνες – Όταν ο άνθρωπος νικά την λογική


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης