Η «τάξη» του '18 για τα Γκίνες: Τα μακρύτερα πόδια, οι πιο όρθιες τρίχες και το κουνέλι που καρφώνει

Η «τάξη» του '18 για τα Γκίνες: Τα μακρύτερα πόδια, οι πιο όρθιες τρίχες και το κουνέλι που καρφώνει

Δείτε τα εντυπωσιακά ρεκόρ ανθρώπων και ζώων που βρήκαν μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες

Η «τάξη» του '18 για τα Γκίνες: Τα μακρύτερα πόδια, οι πιο όρθιες τρίχες και το κουνέλι που καρφώνει
Εντυπωσιακές είναι για άλλη μια φορά οι νέες είσοδοι στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Στην «τάξη» του 2018 περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια, η γυναίκα με τα πιο μακριά νύχια, το κουνέλι-μπασκετμπολίστας, ο πρώτος άνθρωπος με κεραία στο κεφάλι του και ο γηραιότερος body-builder.

Στην κατηγορία των ανθρώπων ξεχωρίζει η Αικατερίνα Λίσινα από τη Ρωσία η οποία μετρήθηκε να έχει πόδια μήκους 1,32μ. καθώς η ίδια έχει ύψος 2,05μ.

Κλείσιμο


Μαζί της ο Νιλ Χάρμπινσον, ο Βρετανός που από το 2004 έχει βάλει μια κεραία στο κρανίο του με την οποία μπορεί να συνδέεται στο διαδίκτυο και να λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις.



Στην ίδια κατηγορία εντάχθηκε και ο Μπένι Χάρλεμ από το Λος Άντζελες οι τρίχες του οποίου τεντώθηκαν και έφτασαν σε ύψος 52εκ. από το κρανίο του. Για να γίνει αυτό βέβαια όπως εξομολογείται χρειάζεται έως και δύο ώρες.



Από την πλευρά της η Γιου Τζιανξία από την Κίνα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει τις μακρύτερες βλεφαρίδες στον κόσμο καθώς μετρήθηκαν στα 12,40 εκατοστά.



Ξεχωριστή περίπτωση και ο Τζιμ Άρινγκτον ο οποίος αν και 85 ετών και έξι ημερών εξακολουθεί να κάνει body building ακολουθώντας τον δρόμο που άνοιξαν ο πατέρας του, ο παππούς του και ο προ-πάππους του. Συνολικά έχει λάβει μέρος σε 62 διαγωνισμούς και έχει κερδίσει τους 16 από αυτούς.



Με το κορμί της και ειδικότερα τα νύχια της ασχολείται και η Αϊάννα Γουίλιαμς, η οποία σε ηλικία 60 ετών έχει τα μακρύτερα νύχια καθώς οι υπεύθυνοι των Ρεκόρ Γκίνες πιστοποίησαν ότι είναι μήκους 5,76μ.


Ειδικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατηγορία ζώα με μια γάτα από το Μίσιγκαν να κατέχει πλέον το ρεκόρ της πιο μακριάς ουράς για γάτα που ζει σε σπίτι καθώς μετρήθηκε στα 48,4 εκατοστά.



Μαζί της στην «τάξη» του 2018 μπήκες ο Μπίνι το Κουνέλι από την Καλιφόρνια γιατί στις 31 Δεκεμβρίου 2016 έκανε επτά καρφώματα σε μια μίνι μπασκέτα.



Δείτε βίντεο: Η «τάξη» του '18 για τα Γκίνες: Τα μακρύτερα πόδια,
οι πιο όρθιες τρίχες και το κουνέλι που καρφώνει


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης