Ιαπωνία: «Γιγάντιες» σφήκες σκότωσαν με 150 τσιμπήματα μια ηλικιωμένη

Ιαπωνία: «Γιγάντιες» σφήκες σκότωσαν με 150 τσιμπήματα μια ηλικιωμένη

Ούτε οι διασώστες δεν μπορούσαν αρχικά να πλησιάσουν την 87χρονη γυναίκα, που ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, καθώς το σμήνος μελισσών ήταν πολύ πυκνό

Ιαπωνία: «Γιγάντιες» σφήκες σκότωσαν με 150 τσιμπήματα μια ηλικιωμένη
Φρικτό θάνατο από σφήκες βρήκε μια 87χρονη γυναίκα στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να την βοηθήσουν, καθώς οι διασώστες δεν μπορούσαν να την πλησιάσουν λόγω των εντόμων, επρόκειτο για «γιγάντιες» σφήκες που κατάφεραν πάνω από 150 τσιμπήματα στην άτυχη γυναίκα. 

Το σμήνος των σφηκών επιτέθηκε στην Κιέκο Κικούτσι, που ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από ένα κέντρο βοήθειας στην Δυτική Ιαπωνία, συνοδεία ενός ατόμου. Το άτομο αυτό κάλεσε και το ασθενοφόρο, όμως αρχικά οι διασώστες δεν μπορούσαν να πλησιάσουν την ηλικιωμένη λόγω του πυκνού σμήνους και έτσι κλήθηκε η πυροσβεστική, που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό. 

Κλείσιμο
Τελικά μετά από 50 λεπτά επιχείρησης κατόρθωσαν να την απεγκλωβίσουν και την μετέφερεαν στο νοσοκομείο, όπου όμως άφησε την τελευταία της πνοή την επόμενη ημέρα. 

Βάσει των στοιχείων, περίπου 20 άνθρωποι το χρόνο πεθαίνουν στην Ιαπωνία από τσίμπημα σφήκας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης