Ταξίδεψε με αεροπλάνο στην Γερμανία με το διαβατήριο της φίλης του!

Ταξίδεψε με αεροπλάνο στην Γερμανία με το διαβατήριο της φίλης του!

Παρότι η φίλη του έχει στην φωτογραφία του ταξιδιωτικού εγγράφου μακρυά ξανθά μαλλιά 

Ταξίδεψε με αεροπλάνο στην Γερμανία με το διαβατήριο της φίλης του!
Σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια στις αερομεταφορές προκαλεί η είδηση ότι ένας άντρας κατάφερε να ταξιδέψει, όπως ισχυρίζεται, από το Λονδίνο στην Γερμανία, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο της φίλης του. 

Ο Michael Randall, έφυγε από το σπίτι του στο Λονδίνο και πήρε μαζί του το διαβατήριο της φίλης του. Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο του Gatwick επιβιβάστηκε κανονικά στην πτήση της εταιρίας easyJet για το Βερολίνο, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο της φίλης του, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα κατά τον έλεγχο. 

Κλείσιμο


Το εντυπωσιακό είναι ότι η φωτογραφία στο διαβατήριο της φίλης του, απεικονίζει μια ξανθιά γυναίκα με μακρυά μαλλιά και φυσικά έχει γυναικείο όνομα, που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κάποιος να μπερδευτεί κατά τον έλεγχο επιβίβασης. 

Ο Michael Randall, ο οποίος είναι τεχνικός της McLaren, πέρασε μέσα στο αεροπλάνο κανονικά και στην συνέχει ενημέρωσε όπως είπε το πλήρωμα καμπίνας ότι είχε πάρει μαζί του λάθος ταξιδιωτικό έγγραφο. Όταν έφτασε στην Γερμανία, στο αεροδρόμιο του Βερολίνου οι αρχές τον έθεσαν υπό κράτηση για περίπου 90 λεπτά, μέχρι να του επιτρέψουν την είσοδο στην χώρα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης