Τρέμε «Τζέιμς Μποντ»: Σαουδάραβες αστυνομικοί κάνουν εναέριες κωλοτούμπες και σπάνε τζάμια με το κεφάλι

Τρέμε «Τζέιμς Μποντ»: Σαουδάραβες αστυνομικοί κάνουν εναέριες κωλοτούμπες και σπάνε τζάμια με το κεφάλι

Στις «μάχες» σώμα με σώμα ένας από τους αστυνομικούς εξουδετερώνει «τρομοκράτη» με ανάποδη κλωτσιά αφού έχει κάνει άλμα πατώντας στην πλάτη του συναδέλφου του

Τρέμε «Τζέιμς Μποντ»: Σαουδάραβες αστυνομικοί κάνουν εναέριες κωλοτούμπες και σπάνε τζάμια με το κεφάλι
Τα «γυαλιά» σε κινηματογραφικούς ήρωες όπως ο Τζέιμς Μποντ έβαλαν οι Σαουδάραβες επίλεκτοι αστυνομικοί που πρωταγωνίστησαν σε επιδείξη των δυνατοτήτων τους μπροστά στο βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας.

Η επίδειξη ενόψει της έναρξης του Χατζ, της περιόδου, δηλαδή, κατά την οποία στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στη Μέκκα αναμένονται περίπου 2 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι, περιελάμβανε ανάποδες κωλοτούμπες, βουτιές σε αυτοκίνητα μέσα από τζάμια και εξουδετερώσεις τρομοκρατών.

Κλείσιμο
Τα βίντεο είναι άκρως εντυπωσιακά. Εκατοντάδες επίλεκτοι αστυνομικοί σε άψογο συγχρονισμό κάνουν τζόκινγκ με τα όπλα στους ώμους ενώ αποδίδουν τιμές στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.



Το επόμενο βήμα περιελάμβανε τη συμμετοχή οχημάτων σε μια απόλυτα χορογραφημένη «παράσταση». Ένα αυτοκίνητο προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δύο οχήματα της αστυνομίας το αποκλείουν. Το «κερασάκι στην τούρτα» είναι ο αστυνομικός που μπαίνει στο ύποπτο όχημα από το πίσω παρμπρίζ με μια βουτιά με το κεφάλι.

Ακολουθεί μάχη σώμα με σώμα με έναν από τους αστυνομικούς να εξουδετερώνει έναν «τρομοκράτη» με ανάποδη κλωτσιά αφού έχει κάνει άλμα πατώντας στην πλάτη του συναδέλφου του.



Την ίδια ώρα ένας άλλος αστυνομικός κάνει μια ανάποδη εναέρια κωλοτούμπα αφού πατάει πάνω σε ένα βαρέλι που εκρήγνυται.

Το φινάλε περιλαμβάνει την αποκάλυψη στην πρόσοψη ενός κτηρίου ενός μεγάλου πανό στο οποίο πρωταγωνιστούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης