Στόχος ξανά ο μικρός γιος του Τραμπ - Τον «κορόιδεψαν» για τα ρούχα του

Στόχος ξανά ο μικρός γιος του Τραμπ - Τον «κορόιδεψαν» για τα ρούχα του

Δημοσίευμα της Daily Caller σχολίαζε αρνητικά τα ρούχα του 11χρονου Μπάρον - Το άρθρο προκάλεσε την έκρηξη της Τσέλσι Κλίντον - Τι έγραψε στο Twitter η Μελάνια

Στόχος ξανά ο μικρός γιος του Τραμπ - Τον «κορόιδεψαν» για τα ρούχα του
Έπειτα από τα χασμουρητά του στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, ο 11χρονος γιος του Αμερικανού προέδρου, Μπάρον έγινε στόχος επικρίσεων αμερικανικού δημοσιεύματος, αυτή τη φορά για τα ρούχα του.

Σε δημοσίευμα της Δευτέρας, η Daily Caller σχολίαζε αρνητικά τα ρούχα του 11χρονου Μπάρον Τραμπ. Το άρθρο, που τιτλοφορείται «Έχει έρθει η ώρα ο Μπάρον Τραμπ να αρχίσει να ντύνεται σαν να είναι στον Λευκό Οίκο», προκάλεσε την ενόχληση της Τσέλσι Κλίντον που

Εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή της στον 11χρονο Μπάρον έγραψε στο Twitter: «Ο Μπάρον είναι παιδί. Δεν πρέπει να μιλάμε για κανένα παιδί με τον τρόπο αυτό είτε δια ζώσης είτε μέσω διαδικτύου. Και να το κάνει και ενήλικος; Ντροπή!».


Κλείσιμο


Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, ευχαρίστησε με ένα tweet την Τσέλσι: «Σ' ευχαριστώ Τσέλσι Κλίντον - είναι πολύ σημαντικό να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να είναι ο εαυτός τους». 



Το άρθρο της Daily Caller ασκούσε κριτική στον 11χρονο Μπάρον για το στυλ των ρούχων που φορά.



«Φορούσε ένα μπλουζάκι, σορτς και σουέντ μοκασίνια. Τι έχω χάσει; Ο Μπάρον επαναστατεί καλύτερα απέναντι στους γονείς του από εμένα; Ναι, εγώ θα φορούσα το κουστούμι και τη γραβάτα, θα χτένιζα τα μαλλιά μου και όλα αυτά και μόλις η μητέρα μου θα γυρνούσε το κεφάλι της θα χάλαγα τα μαλλιά και θα χαλάρωνα τη γραβάτα μου», προσθέτει ο συντάκτης του άρθρου. 
 
«Ο νεότερος Τραμπ δεν έχει αρμοδιότητες ως γιος του Προέδρου, αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να ντύνεται αναλόγως όταν κυκλοφορεί δημοσίως και τους συνοδεύει», ανέφερε.


Την αντίδραση της Τσέλσι Κλίντον επικρότησαν και αρκετοί χρήστες κοινωνικών δικτύων, που επίσης θεώρησαν προσβλητικό το εν λόγω δημοσίευμα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης