Βίντεο: Ακόμα και οι πριγκίπισσες... στυλώνουν τα πόδια!

Βίντεο: Ακόμα και οι πριγκίπισσες... στυλώνουν τα πόδια!

Δείτε την κόρη του Ουίλιαμ και της Κέιτ να... κάθεται στο έδαφος και να δέχεται την έντονη παρατήρηση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ

Βίντεο: Ακόμα και οι πριγκίπισσες... στυλώνουν τα πόδια!
Πριν αντιληφθούν τον ρόλο και τη θέση τους, είναι... κοινοί θνητοί! Ο λόγος για τους γαλαζοαίματους πρίγκιπες και πριγκίπισσες και ιδιαίτερα εκείνοι της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι τυγχάνουν και μεγαλύτερης προβολής. Στην προκειμένη περίπτωση, αναφερόμαστε στην πριγκίπισσα Σάρλοτ, την κόρη του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Τι έκανε; Όντας κουρασμένη από την περιοδεία του πριγκιπικού ζεύγους, η Σάρλοτ «επαναστάτησε» μέσα από το ροζ φορεματάκι της και πριν μπει στο ελικόπτερο με τους γονείς της, έβαλε τα κλάματα, στήλωσε τα πόδια, μέχρι που... κάθισε στο έδαφος, αναγκάζοντας τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να τη μαλώσει, κουνώντας ενδεικτικά το δάκτυλό της μπροστά στο πρόσωπο του παιδιού.

Κλείσιμο
Το μοναδικό αυτό σκηνικό «συνέλαβε» ο φακός της κάμερας και το βίντεο έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο, καθώς δεν είναι και τόσο... καθημερινό φαινόμενο μία πριγκίπισσα να κυλιέται στο πάτωμα διαμαρτυρόμενη.

Δείτε το μοναδικό βίντεο...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης