Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «εξιστορεί» την περιπέτεια της Ζαϊνάμπ από τη Συρία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «εξιστορεί» την περιπέτεια της Ζαϊνάμπ από τη Συρία

Σε βίντεο της οργάνωσης Save the Children με τη βοήθεια τεσσάρων παιδιών

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «εξιστορεί» την περιπέτεια της Ζαϊνάμπ από τη Συρία
Τον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο «επιστράτευσε» η οργάνωση Save the Children προκειμένου να στείλει το μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων την Τρίτη.

«Ο Ρονάλντο δανείζει τη φωνή του και την αναγνωρισιμότητά του για να φέρει στο φως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά πρόσφυγες και όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο σε όλο τον κόσμο» εξηγεί η οργάνωση.

Κλείσιμο
Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται η ιστορία της μικρής Ζαϊνάμπ από τη Συρία λέγοντας «θέλω να μοιραστώ μια ιστορία μαζί σας, μια ιστορία που ζουν εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο».

Στη συνέχεια ως «βοηθοί» του Πορτογάλου επιθετικού εμφανίζονται τέσσερα παιδιά που αναλαμβάνουν να «πουν» την ιστορία του κοριτσιού από τη Συρία.

«Η μαμά μου αποφάσισε ότι θα έπρεπε να έρθουμε εδώ. Όταν φύγαμε από το σπίτι μας, περπατούσαμε και περπατούσαμε… Ήταν εξουθενωτικό! Στην πατρίδα μου, τα παιδιά έχουν συνηθίσει σε διάφορα πράγματα, όπως να έρχεται κάποιος ένοπλος και να πυροβολεί. Συνηθίσαμε να βλέπουμε βόμβες να πέφτουν. Είναι πολύ τρομακτικό. Ο μπαμπάς μου έπρεπε να μείνει πίσω. Τι θα γίνει, όμως, αν συμβεί κάτι και τον έχουμε ανάγκη; Όταν μιλάμε στο τηλέφωνο, ο μπαμπάς μου βάζει τα κλάματα και αρχίζουμε να κλαίμε κι εμείς. Έχει περάσει πολύς καιρός και ο μικρός μου αδερφός δεν έχει γνωρίσει τον μπαμπά μας. Μαθαίνει να λέει τη λέξη “μπαμπά”, αλλά δεν ξέρει τι σημαίνει…».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης