Βίντεο: Yπέβαλαν τα παιδιά τους σε σαδιστικές φάρσες για να μαζεύουν κλικ στο... YouTube

Βίντεο: Yπέβαλαν τα παιδιά τους σε σαδιστικές φάρσες για να μαζεύουν κλικ στο... YouTube

Ο σταρ της δημοφιλούς πλατφόρμας Daddyoffive και η σύζυγός του έχασαν τώρα την κηδεμονία των δύο παιδιών τους

Βίντεο: Yπέβαλαν τα παιδιά τους σε σαδιστικές φάρσες για να μαζεύουν κλικ στο... YouTube
Την κηδεμονία των δύο από τα πέντε παιδιά του έχασε ένα ζευγάρι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο είχε αποκτήσει αρκετά μεγάλη φήμη μέσα από τα βιντεάκια που ανέβαζε στο YouTube, μέσω του λογαριασμού Daddyoffive.

Αιτία, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, είναι η πληθώρα καταγγελιών που δέχθηκε η Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων από δεκάδες χρήστες του ΥouTube οι οποίοι παρακολούθησαν τα βίντεο με τις «φάρσες» που έκανε το ζευγάρι εις βάρος των παιδιών του και εξοργίστηκαν από την ψυχολογική - ή ακόμα και σωματική - κακοποίηση που περιλάμβαναν.

Κλείσιμο
Ειδικότερα, στα εν λόγω βίντεο (που ήταν μάλιστα και εξαιρετικά δημοφιλή) οι δύο γονείς υπέβαλαν τα παιδιά τους σε σκληρές πλάκες, ουρλιάζοντάς τους, κατηγορώντας τα για αταξίες και επιβάλλοντας σωματικές και ψυχικές τιμωρίες, που τα έκαναν συχνά να ξεσπούν σε λυγμούς.



Η πρώην σύζυγος του «Daddyoffive», Rose Hall, και βιολογική μητέρα του 9χρονου Cody και της αδερφής του, Emma, ζήτησε άμεσα την κηδεμονία των δύο παιδιών της, φοβούμενη ότι το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν με τον πατέρα τους ήταν αρρωστημένο και επιθετικό. «Τώρα είναι μια χαρά. Σιγά σιγά βρίσκουν τον εαυτό τους, ξαναγίνονται παιχνιδιάρικα και χαρούμενα», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Hall για τα δύο παιδιά της, εκφράζοντας την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να τα αποχωριστεί.

Τόσο ο πατέρας του Cody, όσο και η νέα του σύζυγος, δηλ. οι εμπνευστές των ακραίων βίντεο, ισχυρίστηκαν ότι όσα βλέπουν οι θεατές στο ΥouTube είναι απλώς άκακες φάρσες, στις οποίες τα παιδιά συμμετείχαν οικειοθελώς. Ωστόσο, αρκετοί από τους πιο διάσημους YouTubers φαίνονται να διαφωνούν μαζί τους, ασκώντας σφοδρή κριτική στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται στα παιδιά τους. Ένας από αυτούς, ο Philip DeFranco, κυκλοφόρησε μάλιστα ένα βίντεο-μοντάζ των πιο σκληρών φαρσών του ζευγαριού.



Το ίδιο δύσπιστο είναι και το κοινό, που δυσκολεύεται να πιστέψει ότι τα δάκρυα του Cody όταν ο πατέρας του του λέει ότι θα τον δώσει για υιοθεσία και τον σπρώχνει πάνω σε μια βιβλιοθήκη είναι ψεύτικα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμφιλεγόμενο κανάλι είναι εξαιρετικά επιτυχημένο για τα δεδομένα του YouTube, έχοντας πάνω από 800.000 συνδρομητές και εκατομμύρια views, αλλά και υποστηρικτές που βρίσκουν τα βίντεο ξεκαρδιστικά. Ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις, και τον σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες στην Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων, το ζευγάρι αφαίρεσε τα βίντεο με τις φάρσες και κοινοποίησε ένα βίντεο ζητώντας συγγνώμη για το περιεχόμενο του καναλιού τους.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης