Υπάρχει και δεύτερος «Μέσι» και ζει στο Ιράν

Υπάρχει και δεύτερος «Μέσι» και ζει στο Ιράν

Η ομοιότητα του Ρεζά Παραστές με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ είναι φοβερή

Υπάρχει και δεύτερος «Μέσι» και ζει στο Ιράν
Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, φαίνεται πως έχει έναν σωσία στο Ιράν. Η ομοιότητα του Ρεζά Παραστές με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα είναι σοκαριστική, ενώ ο κόσμος τον σταματά στους δρόμους της Τεχεράνης για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Κλείσιμο


Ο ίδιος φαίνεται πως έχει αναλάβει επαγγελματικά τον ρόλο του σωσία του Μέσι, καθώς κυκλοφορεί με την ποδοσφαιρική εμφάνιση της Μπαρτσελόνα και της Αργεντινής, ενώ έχει υιοθετήσει ακριβώς το ίδιο λουκ με τον διάσημο ποδοσφαιριστή. 

Σύμφωνα με τον Παραστές: «Η πρώτη φορά που αποφάσισα στα σοβαρά να βγάλω μια φωτογραφία με αθλητική εμφάνιση και να συστηθώ σαν σωσίας του Μέσι ήταν μετά από παρότρυνση του πατέρα μου. Εκείνος μου είπε να το κάνω
».

Από την πλευρά του ένας φίλος του Παραστές αποκαλύπτει πως: «Είναι ωραίο να έχεις έναν φίλο που μοιάζει στον Μέσι. Μερικές φορές τον κοιτάζω και λέω στον εαυτό μου “φίλε, είναι ο Μέσι”, είναι τόσο ίδιοι».




Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Παραστές το να είσαι ο σωσίας του Μέσι έχει και τα μειονεκτήματα του. Όταν η Αργεντινή απέκλεισε το Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014, ο ίδιος του ο πατέρας δεν μπορούσε να τον αντικρίσει λόγω της ομοιότητας του με τον «δήμιο» της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ιράν.

Δείτε βίντεο: Υπάρχει και δεύτερος «Μέσι» και ζει στο Ιράν 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης