Βίντεο: Στην Ιαπωνία σοκάρονται από τη διαφορά ηλικίας του Μακρόν με τη σύντροφό του

Βίντεο: Στην Ιαπωνία σοκάρονται από τη διαφορά ηλικίας του Μακρόν με τη σύντροφό του

Ενώ στη Γαλλία, η οικογενειακή κατάσταση του Εμανουέλ Μακρόν είναι γνωστή, στο εξωτερικό εξακολουθεί να προκαλεί σύγχυση

Βίντεο: Στην Ιαπωνία σοκάρονται από τη διαφορά ηλικίας του Μακρόν με τη σύντροφό του
Με το στόμα ανοιχτό έμεινε μία Γιαπωνέζα δημοσιογράφος όταν άκουσε ότι η Μπριζίτ  δεν είναι η μαμά του Εμάνουελ Μακρόν αλλά η σύζυγός του. 

Όπως χαρακτηριστικά γράφει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer", η γλυκύτατη Γιαπωνέζα δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της όταν άκουσε από τα χείλη του συναδέλφου της ότι, η Μπριζίτ είναι η σύζυγος του ανεξάρτητου υποψηφίου και επικεφαλής του κινήματος "En Marche" (Εμπρός). 

Κλείσιμο
Η εκπομπή "La Nouvelle Edition" παρουσίασε χτες το σχετικό βίντεο με τον απολαυστικό διάλογο και την αντίδραση της Γιαπωνέζας. 

"Ο Μακρόν έχει μία καλή καριέρα.. και τώρα θα μιλήσουμε για την σύζυγό του", είπε ο Ιάπωνας δημοσιογράφος δείχνοντας μία φωτογραφία του ζευγαριού. 

"Δεν είναι η μαμά του;", ρώτησε με απορία η Γιαπωνέζα δημοσιογράφος.

"Είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη. Όταν ο Μακρόν πήγαινε στο Λύκειο, εκείνη ήταν καθηγήτριά του", της απάντησε με την Γιαπωνέζα δημοσιογράφο να μένει με το στόμα ανοιχτό και να σηκώνεται από την καρέκλα της. Ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει... 

Ενώ στη Γαλλία, η οικογενειακή κατάσταση του Εμανουέλ Μακρόν είναι γνωστή, στο εξωτερικό εξακολουθεί να προκαλεί σύγχυση.     




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης