Social media star ή απλά ρατσίστρια; Η Τόμι Λάρεν είναι το νέο «διαμάντι» του Τραμπ

Social media star ή απλά ρατσίστρια; Η Τόμι Λάρεν είναι το νέο «διαμάντι» του Τραμπ

Η χαμογελαστή και πολύ συντηρητική Τόμι έγινε γνωστή στις ΗΠΑ σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα με σαρκαστική διάθεση στην εκπομπή "Final Thoughts" στο δίκτυο "The Blaze"

Social media star ή απλά ρατσίστρια; Η Τόμι Λάρεν είναι το νέο «διαμάντι» του Τραμπ
Μερικοί τη θεωρούν ρατσίστρια, για άλλους είναι η σταρ των social media, στο συντηρητικό δίκτυο, "Τhe Blaze". 

H Ρεπουμπλικανή τηλεπαρουσιάστρια και πολιτική σχολιάστρια, Τόμι Λάρεν, είναι η αγαπημένη του Ντόναλντ Τραμπ. Του αρέσει το στυλ της και σίγουρα η εμφάνισή της που δεν περνάει απαρατήρητη.

Κλείσιμο
Σε δηλώσεις της στο περιοδικό "Washngtonian" η καλλίπυγος Τόμι, με τα μακριά ξανθιά μαλλιά μιλάει για την συνάντησή της με τον Αμερικανό πρόεδρο:

"Ο Αμερικανός πρόεδρος με κάλεσε και μου είπε: Σας ευχαριστώ για την δίκαιη κάλυψή σας σε ότι αφορά το πρόσωπό μου... Μιλήσαμε επί 10 με 15 λεπτά και με ρωτούσε κυρίως προσωπικά θέματα".

Η χαμογελαστή και πολύ συντηρητική Τόμι έγινε γνωστή στις ΗΠΑ σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα με σαρκαστική διάθεση στην εκπομπή "Final Thoughts" στο δίκτυο "The Blaze".

Aν και λατρεύει τις δυναμικές γυναίκες, η ίδια δηλώνει αντι-φεμινίστρια. Ακούει ραπ όμως γυρίζει την πλάτη στο κίνημα "Black Lives Matter".Mεγάλωσε σε φάρμα στη Νότια Ντακότα με τους γονείς της να είναι έντονα πολιτικοποιημένοι. 

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα και τάσσεται υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση. 

Η Λάρεν μεγάλωσε παρακολουθώντας τηλεμαχίες πολιτικών στο σαλόνι του σπιτιού της . Από τότε αποφάσισε πως προτιμά να σχολιάζει τα νέα και να διαμορφώνει τις ειδήσεις.  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης