Σκληρό βίντεο: Χωρικοί ανακαλύπτουν τα μέλη οκτάχρονου αγοριού στην κοιλιά κροκόδειλου

Σκληρό βίντεο: Χωρικοί ανακαλύπτουν τα μέλη οκτάχρονου αγοριού στην κοιλιά κροκόδειλου

Λόγω των πρόσφατων βροχοπτώσεων, οι κροκόδειλοι που ζουν σε κοντινά έλη κάνουν το τελευταίο διάστημα την εμφάνισή τους και σε κατοικημένες περιοχές

Σκληρό βίντεο: Χωρικοί ανακαλύπτουν τα μέλη οκτάχρονου αγοριού στην κοιλιά κροκόδειλου
Η εξαφάνιση ενός οχτάχρονου αγοριού είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία στους συγχωριανούς του, στην επαρχία Μασόναλαντ, δεδομένου ότι, λόγω των πρόσφατων βροχοπτώσεων, οι κροκόδειλοι που ζουν σε κοντινά έλη κάνουν το τελευταίο διάστημα την εμφάνισή τους και σε κατοικημένες περιοχές.

Οι υποψίες ότι το μικρό αγόρι είχε σκοτωθεί από ένα από αυτά τα μεγάλα ερπετά, που τρώνε τα ζώα και τρομοκρατούν τους κατοίκους του χωριού Μουσούμπι, οδήγησαν κάποιους συγχωριανούς του στο να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν τον κροκόδειλο που εθεάθη τελευταία φορά στην περιοχή.

Κλείσιμο
Δυστυχώς, ανοίγοντας την κοιλιά του τεράστιου ζώου, οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν. Μέσα στο στομάχι του βρίσκονταν ακόμα τα μέλη του αγοριού, τα οποία δεν είχε προλάβει να χωνέψει το ερπετό.

Τη σκηνή της αφαίρεσης των υπολειμμάτων της σορού του άτυχου μικρού από το σώμα του κροκόδειλου κατέγραψε με το κινητό του ένας αυτόπτης μάρτυρας. Η ταφή, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ έλαβε χώρα δυο μέρες αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επίθεση κροκόδειλου είναι η δεύτερη που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα. Μόλις πριν λίγες μέρες, στην ίδια περιοχή χωρικοί σκότωσαν έναν άλλον κροκόδειλο, στο στομάχι του οποίου βρέθηκαν τα υπολείμματα της σορού ενός ενήλικου ψαρά ο οποίος επίσης αγνοούνταν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης