Το Big Bang Theory... σε 48 ολοκαίνουργια επεισόδια

Το Big Bang Theory... σε 48 ολοκαίνουργια επεισόδια

Η έκπληξη με τον Σέλντον, η προσφορά των τεσσάρων πρωταγωνιστών και η διαπραγμάτευση για τους επενδυτές - Πρώτο επεισόδιο της 11ης περιόδου τον Σεπτέμβριο

Το Big Bang Theory... σε 48 ολοκαίνουργια επεισόδια
Είναι τέσσερις επιστήμονες... Τους συνοδεύουν τρεις κοπέλες... Διαθέτουν κάθε είδους παράνοια, ανασφάλεια, κόμπλεξ... Παρόλα αυτά, κατάφεραν να συνθέσουν το τιμ της δεύτερης πιο εμπορικής και πετυχημένης σειράς, μετά τα «Φιλαράκια». Το Big Bang Theory όχι μόνο θα συνεχίσει να προβάλλεται παγκοσμίως, αλλά σύντομα, οι φανατικοί του λάτρεις, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -τουλάχιστον- 48 επεισόδια ακόμα, καθώς το CBS ξεκίνησε τη διαπραγμάτευση με τους επενδυτές για το γύρισμα δύο ακόμα περιόδων.

Ο CEO του CBS, Λέο Μούνβις, ξεκίνησε να μιλά με επενδυτές, προκειμένου η απόλυτα πετυχημένη σειρά να συνεχιστεί για άλλα δύο χρόνια. Ωστόσο, λόγω της παγκόσμιας κρίσης στα τηλεοπτικά, το κανάλι αρνήθηκε να δώσει αυξήσεις, με συνέπεια οι τέσσερις βασικοί πρωταγωνιστές να δώσουν οι ίδιοι χρήματα, προκειμένου να καταλήξουν στους λογαριασμούς των υπολοίπων, ώστε να είναι πιο δίκαιη η κατανομή..

Κλείσιμο
Όπως διέρρευσε, οι περισσότεροι έχουν ήδη αποδεχθεί τη νέα πρόταση και σύντομα θα κλείσει και η υπόθεση των υπολοίπων. Μία έκπληξη αφορά στον ρόλο του Σέλντον, του πλέον παράξενου, αλλά και πιο ταλαντούχου επιστήμονα, την οποία θα παρακολουθήσετε στην οθόνη.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, η 11η περίοδος του Big Bang Theory αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης