Οι τρεις κυρίες που έκλεψαν την παράσταση στην πρώτη ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο

Οι τρεις κυρίες που έκλεψαν την παράσταση στην πρώτη ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο

Πρώτη η Μελάνια Τραμπ, δεύτερη η αγαπημένη του κόρη, Ιβάνκα, τρίτη η χήρα του πεζοναύτη Ράιαν Όουενς

Οι τρεις κυρίες που έκλεψαν την παράσταση στην πρώτη ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο
Εκτός από τις αποδοκιμασίες των Δημοκρατικών την ώρα που ο 45ος  πρόεδρος των ΗΠΑ επαναλάμβανε το όραμά του και δεσμευόταν ότι θα πατάξει την διαφθορά στη χώρα του, τέσσερα στιγμιότυπα ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση: οι  τρεις κυρίες, Μελάνια Τραμπ, η αγαπημένη του κόρη, Ιβάνκα, η χήρα του πεζοναύτη Ράιαν Όουενς και ο ίδιος που πρόβαρε την ομιλία του στο «Τέρας», την προεδρική λιμουζίνα.  
 
Κλείσιμο

Ο Τραμπ προβάρει την ομιλία του στην προεδρική λιμουζίνα 
 
Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόβαρε την ομιλία του στο Κογκρέσο φεύγοντας από το Λευκό Οίκο 
   
Το επίμαχο βίντεο που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" απεικονίζει τον Αμερικανό Μίδα να κάνει πρόβα την ομιλία του την ώρα που το "Τέρας", η προεδρική λιμουζίνα, τον μεταφέρει από το Λευκό Οίκο στο Κογκρέσο.
 
 
Το σκίσιμο  του φορέματος της Μελάνια Τραμπ 
   
Η "Πρώτη Κυρία" των ΗΠΑ, φορώντας ένα κομψό φόρεμα μαύρου χρώματος με ασημί κλωστή και μία μεγάλη ζώνη που τόνιζε τη μέση της, μαγνήτισε τα βλέμματα την ώρα που εισήλθε στο Κογκρέσο. Ο φακός την απαθανάτισε την ώρα που περπατούσε με την καλλίγραμμη γάμπα της να αποκαλύπτεται. Καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας του συζύγου της ήταν σοβαρή. Υπήρξαν όμως κάποιες στιγμές πριν και μετά το πέρας της ομιλίας που χάρισε χαμόγελα στους φωτογράφους.  




 
Ιβάνκα Τραμπ- φωτιά στα κόκκινα 
     
Η αγαπημένη κόρη του Τραμπ,Ιβάνκα, φορώντας κόκκινο φόρεμα κι έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της , έδειχνε να απολαμβάνει την πρώτη του ομιλία στο Κογκρέσο από τότε που ανέλαβε την εξουσία.  To κόκκινο φόρεμά της το είχε συνδυάσει με κοσμήματα από λευκόχρυσο ενώ το βάψιμό της ήταν διακριτικό όπως αρμόζει σε ρούχο έντονου χρώματος.  
 
Η ξανθιά επιχειρηματίας παρακολουθούσε με προσοχή τα όσα έλεγε ο πατέρας της . Από την οικογένεια του Τραμπ, εκτός από τη Μελάνια, την Ιβάνκα και τον σύζυγό της ,Τζάρεντ Κούσνερ, δεν παραβρέθηκε κανείς άλλος.  





Τα δάκρυα της χήρας του πεζοναύτη Όουενς
   
Στο Κογκρέσο ήταν προσκεκλημένη η χήρα του πεζοναύτη Όουενς, η οποία δάκρυσε όταν άκουσε τον πρόεδρο να μιλά για τη θυσία του συζύγου της. Ο Όουενς σκοτώθηκε σε επιχείρηση στην Υεμένη πριν από λίγες εβδομάδες.  
 
"Ο Ράιαν έδωσε τη ζωή του για τη χώρα του, για τους φίλους του, για την ελευθερία μας. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ", είπε ο Τραμπ καταχειροκροτούμενος με τη  χήρα του, Κάριν Όουεν, να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η Κάριν ντυμένη στα μαύρα, καθόταν δίπλα στην Ιβάνκα και πίσω από την "Πρώτη Κυρία" των ΗΠΑ.
   \
Μεταξύ των "καλεσμένων" -η επιλογή από τον εκάστοτε πρόεδρο δεν γίνεται τυχαία, αφού η παρουσία τους συμπίπτει με τα όσα θα αναφερθούν στην ομιλία- ήταν και συγγενείς θυμάτων παρανόμων μεταναστών... 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης