Έφηβοι έπεσαν στην παγωμένη λίμνη του Σέντραλ Παρκ για χάρη μιας σέλφι

Έφηβοι έπεσαν στην παγωμένη λίμνη του Σέντραλ Παρκ για χάρη μιας σέλφι

Οι επτά έφηβοι διασώθηκαν ενώ έχουν υποστεί μόνο ελαφριάς μορφής υποθερμία

Έφηβοι έπεσαν στην παγωμένη λίμνη του Σέντραλ Παρκ για χάρη μιας σέλφι
Μια παρέα εφήβων στη Νέα Υόρκη κινδύνευσε σοβαρά όταν έσπασε ο πάγος στη λίμνη του Σέντραλ Παρκ κι έπεσαν μέσα στο παγωμένο νερό, με την πυροσβεστική να σπεύδει να τους διασώσει.

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, τα επτά αγόρια ηλικίας 15-16 ετών αψήφησαν τον κίνδυνο και συγκεντρώθηκαν σε ένα σημείο της λίμνης για να βγάλουν μια φωτογραφία σέλφι.

Κλείσιμο


Ο αναπληρωτής διοικητής της πυροσβεστικής σχολίασε μετά το περιστατικό: «Νομίζω πως μετά από απόψε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το να παίζουν οι άνθρωποι πάνω στον πάγο δεν είναι καλή ιδέα. Οι έφηβοι είναι καλά. Έχουν υποστεί μιας ελαφριάς μορφής υποθερμία».



Εκτός από την πυροσβεστική, τα παιδιά έσπευσαν να βοηθήσουν και απλοί περαστικοί, καθώς όπως αποκάλυψε μια αυτόπτης μάρτυρας ένα από τα παιδιά που έπεσαν μέσα άργησε πολύ να ξαναβγεί στην επιφάνεια του νερού.



Το εν λόγω περιστατικό παραλίγο να προστεθεί στην ήδη μεγάλη λίστα των ατόμων που έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ προσπαθούν να βγάλουν μια φωτογραφία. Από το 2014 υπολογίζεται πως 127 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης