Αποκαλύψεις -σοκ από την πρώην σύζυγό του: Τα αρρωστημένα βίτσια του μακελάρη της Νίκαιας

Αποκαλύψεις -σοκ από την πρώην σύζυγό του: Τα αρρωστημένα βίτσια του μακελάρη της Νίκαιας

Της ασκούσε ψυχολογική βία, τεμαχίζοντας μπροστά της κουκλάκια και αρκουδάκια, απειλώντας την πως ερχόταν η σειρά της - Ουρούσε πάνω της

Αποκαλύψεις -σοκ από την πρώην σύζυγό του: Τα αρρωστημένα βίτσια του μακελάρη της Νίκαιας
Στοιχεία-σοκ έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον διεστραμμένο χαρακτήρα του Μοχάμεντ Μπουλέλ, του ανθρώπου που σκόρπισε το θάνατο σε 84 ανθρώπους με το φορτηγό του κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων τη «Μέρα της Βαστίλης» τον περασμένο Ιούλιο.

Η πρώην σύζυγος και πρώτη ξαδέλφη του, Χατζέρ Καλφαλάχ, προέβη σε σωρεία καταθέσεων στις αρχές αμέσως μετά το συμβάν και σιγά-σιγά βγαίνουν προς τα έξω οι αποκαλύψεις της. Σύμφωνα με την 31χρονη, ο γάμος της με τον Μπουλέλ ήταν ονειρικός μόνο στην αρχή, διότι λίγους μήνες αργότερα ο Τυνήσιος άρχισε να εμφανίζει τον πραγματικό του εαυτό. Αρχικά της συμπεριφερόταν άσχημα και στη συνέχεια άρχισε να την κακοποιεί και να τη χτυπά, δήθεν με τη δικαιολογία ότι περνούσε πολλές ώρες με τη μητέρα της ή δεν μαγείρευε καλά.

Κλείσιμο
Της ασκούσε ψυχολογική βία, την έλουζε με κρασί την ώρα που κοιμόταν και έφτασε στο σημείο να ουρεί πάνω στα ρούχα της και στο κρεβάτι της. Έβρισκε, επίσης, κουκλάκια και αρκουδάκια και με ένα μαχαίρι τα κατέσχιζε, φωνάζοντάς πως θα έρθει και η σειρά της!
 
Η ίδια θεωρούσε πως κατά βάθος δεν ήταν κακός, αλλά τα έκανε όλα αυτά για να την ωθήσει στο διαζύγιο και να ζήσει μία ελεύθερη ζωή, επειδή ήθελε να γνωρίσει κι άλλες γυναίκες. Όντως, το διαζύγιο βγήκε, αλλά η Καλφαλάχ δεν έβαλε μυαλό και συνέχισε να τον βλέπει ερωτικά και μετά το χωρισμό.

Οι αρχές έχουν πάρει καταθέσεις κι από συντρόφους του Μπουλέλ μετά το διαζύγιό του. Οι περισσότερες τον χαρακτήρισαν σεξομανή, βιτσιόζο, εύθραυστο και ασταθή, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα αποδειχθεί τόσο επικίνδυνος...   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης