Πλουσιόπαιδα στο Instagram: Έβαλαν φωτιά σε Mercedes επειδή... βαριόντουσαν

Πλουσιόπαιδα στο Instagram: Έβαλαν φωτιά σε Mercedes επειδή... βαριόντουσαν

Δείτε το βίντεο

Πλουσιόπαιδα στο Instagram: Έβαλαν φωτιά σε Mercedes επειδή... βαριόντουσαν
Όταν εσύ πιστεύεις ότι το να πας για καφέ ή σινεμά με κάποιον φίλο σου, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να περάσεις την ώρα σου, κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη γι’ αυτό.

Για ακόμη μία φορά, προκαλούν τα παιδιά πλούσιων οικογενειών στο Instagram, αυτή τη φορά διαλύοντας τα πανάκριβα υπάρχοντά τους.

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από τις προκλητικές φωτογραφίες της πλούσιας καθημερινότητάς τους, έρχεται αυτή τη φορά παρέα πλούσιων παιδιών από τις ΗΠΑ, η οποία δημοσίευσε πρόσφατα βίντεο όπου απαθανατίζει τη στιγμή που βάζει φωτιά σε μια Mercedes αξίας 105.000 ευρώ. 

Τα πλούσια αυτά παιδιά επέλεξαν να κάνουν κάτι τέτοιο «επειδή βαριόντουσαν» αλλά και για «να γελάσουν». 

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Instagram όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών καθώς, μεταξύ άλλων, ένας αναφέρει: «Αυτή η σελίδα είναι η απόδειξη ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν επίπεδο».

Ένας άλλος προσθέτει: «Απλά σπαταλάτε τα χρήματά σας όταν άλλοι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε. Εκτιμήστε αυτό που έχετε, αντί να καίτε πράγματα, για να γίνετε ευτυχισμένοι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο αυτό δεν ήταν το μοναδικό του είδους καθώς υπήρχαν αντίστοιχα βίντεο και φωτογραφίες, στο Instagram, όπου παρουσιάζουν πλουσιόπαιδα να πλένουν το αμάξι τους με σαμπάνια, να πετάνε πανάκριβο ρόλεξ στην τουαλέτα,  ή να καίνε πανάκριβα παπούτσια και όλα αυτά;  Έτσι για την πλάκα τους.

Το βίντεο έχει πλέον διαγραφεί από το Instagram μετά από την αντίδραση και τα σχόλια των χρηστών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης