Βίντεο: Οι αρχές της Ταϊβάν κατέστρεψαν Lamborghini για παραδειγματισμό!

Βίντεο: Οι αρχές της Ταϊβάν κατέστρεψαν Lamborghini για παραδειγματισμό!

Με αργό, εκδικητικό τρόπο, μια Lamborghini Murcielago μετατρέπεται σε παλιοσίδερα, για να γίνει κατανοητή από τους υπηκόους η ισχύς του νόμου στη χώρα

Βίντεο: Οι αρχές της Ταϊβάν κατέστρεψαν Lamborghini για παραδειγματισμό!
Παρότι το μοντέλο δεν είναι από τα σύγχρονα supercars, καθώς η παραγωγή του σταμάτησε το 2010, παραμένει για τους περισσότερους ένα άπιαστο όνειρο. Με κόστος στα… νιάτα του εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, 670 ίππους στην τελευταία του εκδοχή και σχεδίαση που ακόμα και σήμερα συναρπάζει, η Murcielago ήταν η κορωνίδα της εταιρείας για περίπου 9 χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης αυτού του υπέροχου supercar στην Ταϊβάν, έκανε ένα λάθος που δεν συγχωρεί ο νόμος της χώρας. Κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες και έτσι, όταν συνελήφθη, το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και οδηγήθηκε στην καταστροφή.

Κλείσιμο
Αντί όμως να πάει σε κάποια πρέσα εταιρείας ανακύκλωσης, η κυβέρνηση της χώρας επέλεξε όχι μόνο να το διαλύσει σε κοινή θέα, με καλεσμένους κανάλια και δημοσιογράφους, αλλά να το κάνει αργά, βασανιστικά και με περισσή επιμέλεια, ώστε να μην μείνει ούτε βίδα ανέπαφη.

Για όσους αγαπούν τα αυτοκίνητα, η εικόνα μιας κατεστραμμένης Lamborghini Murcielago είναι σφαίρα στην καρδιά. Αυτή όμως η μεταχείριση ξεπερνά και την πιο διεστραμμένη φαντασία. Μπορεί ο νόμος να ορίζει καταστροφή, αλλά δεν διαλύεις έτσι αβασάνιστα ένα από τα σπανιότερα και ταχύτερα παραδείγματα της αυτοκίνησης.

Αν είχαν λίγο μυαλό περισσότερο, θα φρόντιζαν να νομιμοποιήσουν το αυτοκίνητο με κάποιον τρόπο και να το διαθέσουν προς πώληση μέσω του δικού τους ΟΔΔΥ, με προφανές χρηματικό όφελος. Ή να το κάνουν δωρεά στην αστυνομία της χώρας, ως αυτοκίνητο καταδίωξης –και φυσικά επίδειξης.  


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης