Φωτογραφίες: The Churchill Arms... το πιο χριστουγεννιάτικο μπαρ στον κόσμο!

Φωτογραφίες: The Churchill Arms... το πιο χριστουγεννιάτικο μπαρ στον κόσμο!

Ένα εκπληκτικό μαγαζί με γιορτινή διακόσμηση από 21.000 φωτάκια και 90 στολισμένα δέντρα

Φωτογραφίες: The Churchill Arms... το πιο χριστουγεννιάτικο μπαρ στον κόσμο!
Περισσότερα από 21.000 φωτάκια και 90 στολισμένα δέντρα συνθέτουν τη μοναδική εικόνα που που παρουσιάζει η θεματική παμπ στο Κένσινγκτον του Βόρειου Λονδίνου, στη Βρετανία, διεκδικώντας -δικαίως- τον τίτλο του πιο χριστουγεννιάτικου μπαρ στον κόσμο.

The Churchill Arms... είναι το όνομα του μπαρ που έχει γίνει διάσημο στο Notting Hill. Ένα μαγαζί με... ιστορικό όνομα, αλλά και φήμη που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, καθώς ο ιδιοκτήτης του φροντίζει κάθε χρόνο να του αλλάζει -κυριολεκτικά- πρόσοψη.

Κλείσιμο
Η θεματική παμπ στο Βόρειο Λονδίνο δεν σερβίρει απλά μπύρα και αλκοόλ, αλλά έχει εξελιχθεί σε ατραξιόν για φωτογράφιση από χιλιάδες τουρίστες, οι οποίοι ταξιδεύουν στη μεγαλούπολη της Βρετανίας, πολλοί από αυτούς, μόνο και μόνο για να επισκεφθούν το μπαράκι και να απολαύσουν το ποτό τους στο υπέροχο, χριστουγεννιάτικο περιβάλλον που προσφέρει.

Το γωνιακό κτίριο πραγματικά κοσμεί την περιοχή και δημιουργεί γιορτινή ατμόσφαιρα και διάθεση, κάτι ποτυ παραδέχονται οι -τυχεροί- κάτοικοι του συγκεκριμένου δρόμου, οι οποίοι κατακλύζουν κάθε βράδυ τα σκαμπό και τους καναπέδες του.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης