Κέλιαν Κόνγουεϊ: Το «κρυφό όπλο» του Τραμπ που τον βοήθησε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή

Κέλιαν Κόνγουεϊ: Το «κρυφό όπλο» του Τραμπ που τον βοήθησε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή

Ο νέος πλανητάρχης οφείλει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στην ξανθιά επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας, που έκανε «θαύματα» για τη βελτίωση του image του

Κέλιαν Κόνγουεϊ: Το «κρυφό όπλο» του Τραμπ που τον βοήθησε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή
Το εγκώμιο της Κέλιαν Κόνγουεϊ πλέκει ο διεθνής Τύπος, επισημαίνοντας ότι η ξανθιά δημοσκόπος και επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ
 ήταν αυτή που τον οδήγησε στον Λευκό Οίκο.

Κλείσιμο
"Η Κέλιαν Κόνγουεϊ ήταν το κρυφό όπλο του Τραμπ, ο άνθρωπος που τον βοήθησε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή", γράφει η βρετανική εφημερίδα "Guardian".

Η Κέλιαν Κόνγουεϊ ανέλαβε διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Μίδα στα τέλη Αυγούστου, και μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες, τον οδήγησε στη νίκη. 



"Ένα αστέρι γεννιέται", είναι ο τίτλος της εφημερίδας "New York Post" που αναφέρεται στην ξανθιά δημοσκόπο.  Σε συνέντευξή της στην αμερικανική εφημερίδα, η Κέλιαν Κόνγουεϊ εξέφρασε την ικανοποίησή της που έβαλε το δικό της λιθαράκι στην επιτυχία του Αμερικανού επιχειρηματία. 

"Aισθάνομαι όμορφα. Αισθάνομαι ευλογημένη που κατάφερα να συμβάλω σε αυτή την επιτυχία", τόνισε η ξανθιά Ρεπουμπλικανή, ενώ σε άλλη αμερικανική εφημερίδα δεν δίστασε να δηλώσει πως οι διαδηλώσεις κατά του Τραμπ είναι υποκινούμενες από τον Δημοκρατικό Κόμμα.  

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Washington Post", η Κέλιαν Κόνγουεϊ τόνισε πως, για να σταματήσουν οι διαδηλώσεις κατά του νεοεκλεγέντα προέδρου σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, πρέπει να βάλουν το... χεράκι τους, η Χίλαρι Κλίντον, ο απερχόμενος πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα και άλλα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, υπονοώντας ότι τα επεισόδια θα συνεχιστούν όσο εκείνοι το επιτρέπουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης