Γαλλία: Έκλεισαν νηπιαγωγείο λόγω αρουραίων

Γαλλία: Έκλεισαν νηπιαγωγείο λόγω αρουραίων

Όταν το προσωπικό του σχολείου διαπίστωσε την παρουσία των αρουραίων, τηλεφώνησε αμέσως στους γονείς των παιδιών για να τα παραλάβουν

Γαλλία: Έκλεισαν νηπιαγωγείο λόγω αρουραίων
Κλειστό λόγω αρουραίων έμεινε σήμερα το νηπιαγωγείο Rose-Val-Plan, στο 13ο διαμέρισμα της Μασσαλίας αφού δεκάδες τρωκτικά έκαναν...  παρέλαση στις τάξεις με τους λιλιπούτειους μαθητές να κοιτούν έντρομοι τους απρόσκλητους επισκέπτες και τις δασκάλες να απομακρύνουν άρον άρον τα παιδιά.

Όταν το προσωπικό του σχολείου διαπίστωσε την παρουσία των αρουραίων, τηλεφώνησε αμέσως στους γονείς των παιδιών για να τα παραλάβουν. 

Κλείσιμο
Το νηπιαγωγείο όπου φοιτούν συνολικά 146 μαθητές θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας ενώ ειδικά συνεργεία θα απολυμάνουν το χώρο εντός των επόμενων ωρών, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα "Le Figaro".

Στις αρχές του 2016, όπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα, τα γαλλικά ΜΜΕ είχαν δημοσιεύσει μία ανοιχτή επιστολή ενός δασκάλου, ο οποίος κατήγγειλε τις απαράδεκτες συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται το μάθημα σε ορισμένα σχολεία και νηπιαγωγεία της Μασσαλίας. 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Μασσαλίας ζήτησε από κράτος να συνδράμει οικονομικά και το γαλλικό υπουργείο Παιδείας ενέκρινε το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης στα σχολεία της περιοχής.   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης