Φωτογραφίες: Ο Μπιλ. η ταυτότητά του, ο αδερφός του Ομπάμα και τα μαύρα του Τραμπ

Φωτογραφίες: Ο Μπιλ. η ταυτότητά του, ο αδερφός του Ομπάμα και τα μαύρα του Τραμπ

Σε τέσσερις φωτογραφίες αποτυπώνεται η ψυχολογία των δύο μονομάχων στο τελευταίο ντιμπέιτ

Φωτογραφίες: Ο Μπιλ. η ταυτότητά του, ο αδερφός του Ομπάμα και τα μαύρα του Τραμπ
Αν θέλαμε να αποτυπώσουμε το τρίτο προεδρικό ντιμπέιτ στις ΗΠΑ μ ΄ένα φωτογραφικό κολάζ, τέσσερις φωτογραφίες είναι αρκετές για να περιγράψουν τι ακριβώς συνέβη στην τελευταία τηλεμαχία πριν τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.   

Ο φακός απαθανάτισε πολλές φορές τον Ντόναλντ Τραμπ με κατεβασμένο το κεφάλι και ιδιαίτερα προβληματισμένα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του. Η τρίτη σύζυγός του, Μελάνια, ήταν αυτή τη φορά ντυμένη στα μαύρα. Το ντύσιμό της πρόδιδε μάλλον και την διάθεσή της που, αν την συγκρίνουμε με τα δύο προηγούμενα ντιμπέιτ, δεν ήταν και τόσο καλή. Αλλά και η αγαπημένη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα. 

Κλείσιμο


Μελάνια και Ιβάνκα απέφυγαν διακριτικά την χειραψία με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και την κόρη του Τσέλσι, όπως σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ. Η μονάκριβη κόρη του ζεύγους Κλίντον, ήταν η μόνη που χαμογελούσε στη διάρκεια της τηλεμαχίας. 

Όταν τελείωσε το ντιμπέιτ, η Χίλαρι αντί να βαδίσει προς την πλευρά του Τραμπ για την παραδοσιακή χειραψία, είδε ξαφνικά κάποιον από το ακροατήριο και έδειξε τέτοιον ενθουσιασμό που «ξέχασε» - απ΄ότι φαίνεται- να σφίξει το χέρι του πολιτικού της αντιπάλου.



Απαρατήρητη δεν πέρασε και η εμφάνιση του ετεροθαλούς αδερφού του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλίκ, ως καλεσμένου του Ντόναλντ Τραμπ.



Όμως , αυτός που έδωσε... ρέστα ήταν ο Μπιλ Κλίντον... Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μοίραζε φιλιά σε γνωστούς και θαυμαστές του ενώ σηκώνοντας το χέρι του άφησε να φανούν τα μαύρα μανικετόκουμπα και η ταυτότητα που φόραγε. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης