Μέρκελ: Μην περιμένετε θαύματα από την συνάντηση με τον Πούτιν για τη Συρία

Μέρκελ: Μην περιμένετε θαύματα από την συνάντηση με τον Πούτιν για τη Συρία

Η Άνγκελα Μέρκελ υποστήριξε πως η ίδια και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ θα συζητήσουν για τη Συρία μαζί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Πέτρο Ποροσένκο στο Βερολίνο

Μέρκελ: Μην περιμένετε θαύματα από την συνάντηση με τον Πούτιν για τη Συρία
Ανοιχτές παραμένουν όλες οι επιλογές για τη Συρία επισήμανε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μία ημέρα πριν την συνάντηση που θα έχει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.

Σύμφωνα με το Reuters, η Μέρκελ υποστήριξε πως η ίδια  και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ θα συζητήσουν για τη Συρία μαζί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Πέτρο Ποροσένκο στο Βερολίνο για να συζητήσουν σχετικά με το ειρηνευτικό σχέδιο του Μινσκ που βάζει τέλος στη σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία.

«Δεδομένης της κατάστασης, πιστεύω ότι καμία επιλογή - ακόμα και αυτή των κυρώσεων- δεν μπορεί να αποκλειστεί», δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ.

«Αλλά προτεραιότητα πρέπει να είναι να ανακουφιστούν οι άνθρωποι από τον πόνο. Αυτό θα είναι το ζήτημα αύριο. Αλλά και εκεί, δεν πρέπει να αναμένονται θαύματα», τόνισε η Μέρκελ σε συνέντευξη Τύπου μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναμά, Χουάν Κάρλος Βαρέλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης